• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz üstü Bırakılmak

Adam değilmiş diyenlere;
Ben de öyle düşünüyorum . Bir taraftan da kendimi yerine koyuyorum . Acaba sürekli biri bana da onu kötüleseydi ben de onun gibi kafamı karışmış bulur muydum ?

bu insanlarda vicdan yok mu acaba? bir insanın güvenini sarsmak, umutlandırmak ve ve üstü bırakmak bu kadar kolay olmamalı .. sabır diliyorum size, bir de iletişime geçmemenizi tavsiye ediyorum. üzülmekten başka bişeye yaramaz

bu insanlarda vicdan yok mu acaba? bir insanın güvenini sarsmak, umutlandırmak ve ve üstü bırakmak bu kadar kolay olmamalı .. sabır diliyorum size, bir de iletişime geçmemenizi tavsiye ediyorum. üzülmekten başka bişeye yaramaz
Teşekkür ederim . Aramıyorum sormuyorum zaten . Bazı arkadaşlar, bekle biraz toparlasın o yine gelir bizce diyorlar . Sürekli bunu düşünüyorum . Gelirse affetmeli miyim ?

Teşekkür ederim . Elimden geldiğince çabalıyorum . Kendimi bırakmamaya çalışıyorum . Ama benim için bir şok oldu .
şu an seni en iyi ben anlarım biraz önce bende yüzüstü bırakıldım senin gibi şoktayım hala..bırakma kendini Rabbim değerini bilen kişilerle mutlu etsin seni inşaallah.

Öncelikle sansliymisim da söz olmadan bitmis diye bak olaya..

Ya kafasinda o da bunu bi sorun olarak görüyordu..cok fazla sürdüremedi..ya da herkesin lafina gidecek kadar karakteri oturmamis biri..

Eden bulur diyorum..su an yapacagin en iyi sey önüne bakmak..birak herkes karakterini göstersin ki ileride yapacagin hatanin önünü kessinler..

Adam değilmiş diyenlere;
Ben de öyle düşünüyorum . Bir taraftan da kendimi yerine koyuyorum . Acaba sürekli biri bana da onu kötüleseydi ben de onun gibi kafamı karışmış bulur muydum ?

zaman empati zamanı değil bu unutmanızı zorlaştırır, sözlenme evliliğe adımdır yok yok hatta koşmadır ki bırakmış buna odaklanın ...affetmeye gelince bahanesi ne merak ettim? hadi geçerli sebep sundu (neyse o) aynı abla kendisinde mevcutken nasıl olacak o iş? aile önemlidir ,duygusal davranmayın çabaladıüınızı yazmışsınız haksızlık zordur ama hani iyi günde kötü günde yanında olma hastalık sağlık olayı ? bu iş zor

Back
X