Kendini kandırıyorsun. Foruma bak gelin kaynana görümce konularına da biraz ufkun açılsın.
Kaç kişi kanlı bıçaklı oluyor evlendikten sonra aralarında önceden hiçbir problem olmadığı halde. Ki seninkiler seni baştan istemiyormuş. Yat kalk kurtulduğuna dua et. Evlenmeden önce ilişkinin en tutkulu zamanlarında gerçekten sevse seni terketmezdi basiretsizmiş sözleneceğin adam. Bu dönem böyle olan bi adam evlendikten sonra iyice ana kuzusu olurdu.
Benim kayınpederim imam ve ben evlenmeden önce açıktım. Eşimin ailesi sadece bu sebepten etraf ne der korkusuyla beni istemedi. Sadece ailesi değil arkadaşları çevresi sürekli evlenme yapamazsınız siz dedi. Ama eşim çok seviyordu 2 sene ben arkadaşlığı kabul etmediğim halde bekledi peşimden koştu ve uzak şehirlerdeydik. Kaç sefer kalktı geldi benim yaşadığım yere ve beni bi şekilde ikna etti. Herkesin karşısında durdu ve evlendik. Eşim normalde hiçbişey için bukadar uğraşan didinen bir tip değildir gayet rahattır be rahatına çok düşkündür. Yani karakter yapısıyla falan alakası yok gerçekten sevse bırakmazdı. Kendini kandırmayı bırak.