Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SLM gunaydinlar refersh istanbul da 11 temmuz yuz ve boyun germe ameliyati olcam arkadaslar olan varsa yardimci olun lutfen cok korkuyorum neticeden(((( yarin kavitasyona baslicam olan varmi cvp ltfennn
SLM gunaydinlar refersh istanbul da 11 temmuz yuz ve boyun germe ameliyati olcam arkadaslar olan varsa yardimci olun lutfen cok korkuyorum neticeden(((( yarin kavitasyona baslicam olan varmi cvp ltfennn
merhaba acaba ameliyat oldunuz mu ? benim annemin boynu çok sarkıkta ondan sordum olduysanız memnunmusunuz? annem 50 yaşında da ayıp olmazsa sizin yaşınız kaç?