Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde yüzümde asimetri var yüzümün sağ tarafı daha zayıf çene kısmım daha kısa gibi böylece biraz yamuk çeneli duruyorumbu ameliyatın çok zor ve riskli olduğunu duydum ne yapıcamı bilmiyorum
benimde yüzümde var. bir taraf diğerine göre daha etli duruyor. normalde belli olmuyor yani çoğu insan bunu söylüyor ve bence bunun sebebi kimsenin kendiniz kadar sizi incelemediğinden kaynaklanıyor. aynaya baktığınızda güzelsinizdir ancak fotoğraflarda çok garip çıkabilirsiniz. bunun sebebi budur arkadaşlar hiç ay acaba saçımdan mı yoksa kaşımdan mı ya da poz mu veremiyorum demeyin. eğer bunun ne kadar net olduğunu görmek istiyorsanız kamerayı yüzünüze düz bir şekilde tutarak saçınız toplu halde fotoğrafınızı çekin. o zaman niye fotoğraflarda öyle çıktığınızı anlarsınız. bunun sebebi birçok yerde tek taraflı yeme alışkanlığı olarak geçiyor. benimkinin sebebi bu. dişimde oluşan sorundan dolayı 5-6 yıldır tek taraflı çiğniyordum o kadar ki diğer tarafla çiğneyince tat bile alamıyordum. yüzüm şu anda kötü görünüyor. bir gözümde diğerine göre daha küçük hepsinin sebebi bence bundan kaynaklanıyor. tabi yine en iyisini doktor bilir. bence en kısa zamanda bir doktora görünün. ben ilk iş gitmeyi düşünüyorum.
geçen ay doktora gittim. doktor tabi göremedi çenende kayma var onu baktır sonra diş teli takarız dedi çene doktoruna görününce haber veririm şimdilik diğer tarafla sakız çiğniyorum yemek yiyorum
kızlar ben 2.5 yıl ortodonti tedavisi gördüm sonra doktorum bana çenende kayma var dedi bncede var sağa doğru bi kayma önden belli oluyo bnm gözüme batıyo ama söylediğimde belli olmuyo diyolar. sanki yüzümün bi tarafı çocuk yuzu bi tarafı buyuk birinin yüzü. hem maddi hem manevi çok zor bi ameliyat dedi ve babam kabul etmedi kaldı öyle . ne yapacam bilmiyorum bende
canımcım nasıl yani ortodontistinmi dedi bunu benim bildigim teli takıyolar belli bi süreden sonra ameliyat oluyosun çeneden sonra bi süre daha teller takılı kalıyo ,çene doktoru derken çene cerrahı demek istedin sanırım ona gitsen nolcakki napıcak oda ilk önce tel tak diyeecek ben ortodontiste dedimki çene ceraahıda görse dedim de çok acele ediyosun dedi yani o iş en son olucak :)