- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi LadySubaru
-
- #1.841
merak ettim ben 16 yaşımdayım şuan sivilce tedavisi görüyorum sivilce izlerim var ama yüzeysel bu peeling gerçekten yarar mı, peelingden sonra gözle görülür bir iyileşme oluyor mu gözenekler bu peelingle küçülüyormu
Lady' im cevapların için çook teşekkür ediyorum. Bir şey sormak istiyorum ben nisan da son kez tca uygulamamı yapıcam ( ekime kadar ara vericem) bu ikinci uygulamam olacak.. ilk uygulamamın üzerinden 10 gün geçti 6. gün soyulmalarım tamamen bitti fakat burda da paylaşmıştım nerdeyse en ufak bir değişim yok yüzümde biraz ışıltı geldi sadece.. %15 lik tca nın tam yarısını kullanmışım uygulama esnasında. ince bir tabaka halinde alnım ve burnum dışında yüzümün her yeri soyuldu. Sence oran az gelmiş olabilir mi ikinci için %20 tca denesem sonuç daha mı iyi olur?
merhaba canım yazdıklarından umutlandım :) benimde lekeler ve akne izleri var tca peelingi bende denemek istiyorum. Benim alın bölgemde sivilce çukurları var acaba sadece o bölgeye uygulasam olur mu ? bir de bu sadece internette mi satılıyor eğer öyleyse kredi kartıyla olur e malum ben de öğrenciyim kredi kartım yok inş nakitle vs. alabilirim . Yine de bana özelden linkini atabilirsen çok mutlu olurum canım:) cevabınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..
ben heyecanla tca 20 lik bekliyorum ve dün geldi doa kozmetikten aldım ilk eleştirim onlara öyle dandik bir pakettiki ürüne güvenim o anda gitti hele şişe üzerine kendileri yazmıc tca diye etiket şeklinde yapıştırılmış neyse akşam deneyeyim dedim malum mavsim geçiyo korktuğum için el üstümde denedim bişey hissetmedim rahatlayınca süreyim dedim yüzüme ki benim lekem yanak kısmımda ve koyu kahve hal almış durumda ve pamuğa döktüm tca yı sürmeye çalıştım ancak okadar çok yakıyoki deil 1.2 dakika belki 20 saniye dayana bildim ki cildim çok hassasve çok korktum aynaya baktığımda yanaklarım siyah havuç halindeydi dahada korktum ama sonra düzeldi rahatladım güneş kremi bepanthol krem kullandm akşamda buyana yüzüm krem le sıvalı durumda acaba bu durumda bu kadar bekleme süresiyle bir sonuç alırmıyım kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
evet 4. tca uygulamamı 17 martta yaptım 3. kadar soyulmadı ama bu sefer. nisan da 5. uygulamamı yapsam mı yapmasam mı emin değilim havalar çok ısındı ama yuzumde de az bir leke kaldı
lady melissa kremi yerine ne kullanalım artık satılmıyor sanırım
merak ettim ben 16 yaşımdayım şuan sivilce tedavisi görüyorum sivilce izlerim var ama yüzeysel bu peeling gerçekten yarar mı, peelingden sonra gözle görülür bir iyileşme oluyor mu gözenekler bu peelingle küçülüyormu
evet p tesi paylaşmıştm 20 lik tca deyeyimimi ve bugün 3.gün çok korkmuş heyecanlanmış endişelenmiş tim ancak şu an durum iyi cildim kuruyup soyulmaya başladı bakalım leke de deyişim olcakmı ama umutluyum kesinlikle pişman olmadım şiddetle tavsiye ederm
Pişik kremi kullanabilirsin güzelim. Aslında olay havanın ısınması değil kendinizi ne ölçüde güneşten sakınabildiğiniz.
Direkt güneşe maruz kalmam ve uygulamayı yaptıktan sonra günde 2 defa güneş koruyucumu tazelerim ihmal etmem diyorsan yapabilirsin
Öncelikle elimizdekinin sihirli değnek olmadığını unutmamalıyız. Hep söylüyorum, sabırlı olun ve istikrarlı uygulama yapın. Yıllaaar içinde bu duruma gelen cildi bir hamlede düzeltemezsiniz. %15 ile %20 arasında dağlar kadar fark var! Bu fark size her ne kadar %5 gibi görünse de kimya bilgisi iyi olanlar bunu çabuk kavrar. 1,5 dk içinde hızlıca 5-6 defa sürmeye çalış, bence yeteri kadar sürmemişsindir.
Haklısın Lady.bende %20 lik sipariş etmiştim pazartesi gelicek.. onu hemen kaldırıp %15 liğimle devam edicem sabırla inşallah çook öpüyorum
Tca sonrası soyulan yerlerde minik minik sivilceler çıkar mı yaa hic pürüzsüz olmadi benim cildim. Yumuşacık ama sivilce oldu minikten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim de olmuştu minik minik kırmızı renkli... Bir süre sonra geçti benimkiler geçecektir merak etme.
4 kez TCA uygulaması yaptım. 3. uygulamadan itibaren çene bölgemde sivilceye benzer ama sivilce olmayan acayip kabartılar çıktı. Görüntüsü sivilce gibi ama sıkıldığında içinden beyaz bir yağ çıkıyor. Sayıca cok fazlalar ve sıkmadan kaybolmuyorlar. Haliyle sıkınca da iz kalıyor. Daha önce hiç sivilce problemim olmadı. Ergenliğimde bile aynı anda 2 tane sivilcem çıkmadı. Cildim kuru bir yapıya sahip olduğundan TCA kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir şey başına gelen var mı? Nedir bunu çözümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?