• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde çıkan tüyler için?

muteber123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar ben lazere gitmiştim ama düzenli değildi yüzüm için şu an yüzümde ve boynumda kıllar arttı yüzüm çok rahatsız etmiyor ama boynumda kalın ve sakal gibi 20 30 tüy var iğneli epilasyondan korkuyorum biraz komplikasyon falan olur diye normal lazere gitmek ya da ev tipi uygun fiyatlı hoppo falan almak mantıklı mı işe yarar mı sizce yoksa gözümü karartıp iğneli mi gitmeliyim?

Kızlar ben lazere gitmiştim ama düzenli değildi yüzüm için şu an yüzümde ve boynumda kıllar arttı yüzüm çok rahatsız etmiyor ama boynumda kalın ve sakal gibi 20 30 tüy var iğneli epilasyondan korkuyorum biraz komplikasyon falan olur diye normal lazere gitmek ya da ev tipi uygun fiyatlı hoppo falan almak mantıklı mı işe yarar mı sizce yoksa gözümü karartıp iğneli mi gitmeliyim?
İğneli çok işe yarıyor ama cesaretiniz yoksa ev tipi de alınabilir bı süre deneyin en azından ben kiwinin kini aldım gayette memnunum. Benim yüzümün de bi bölümü erkeksi kıllar çıkıyordu güzel temizliyor.

Back