yüzde kıl çıkması :/

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar benim sag yanagımda 2 tane ama sadece 2 tel kıl var tüy de degil bildiginiz kıl. bu neden olabilir çok üstünde durmıyım mı yoksa bi çaresine bakıyım mı hormon bozuklugunun dengesizliginin falan habercisi olabilir mi ? bi bayanın yüzünde neden kıl çıksın yani sadece 2 tel oldugu için çıktıkça cımbızla alıyorum sorun olmuyo ama canımı sıkmaya başladı
ne dersiniz ?

hormon bozukluğu olsaydı vücudunda orta hatta kıllanma olurdu......göğüs arası göbek gibi.........iki kıl varsa önemli değil gibi duruyor..........sonuçta yediğimiz içtiğimiz yiyecekler de doğal değil.....yeni nesil daha kıllı

hormon bozukluğu olsaydı vücudunda orta hatta kıllanma olurdu......göğüs arası göbek gibi.........iki kıl varsa önemli değil gibi duruyor..........sonuçta yediğimiz içtiğimiz yiyecekler de doğal değil.....yeni nesil daha kıllı

aslında öyle çok da kılsız bi kız sayılmam :) dediginiz gibi göbek gögüs aramda da sarı ayva tüylerim var bilemedim şimdi :S

dolunay epilasyonu konusunu araştır canım.uygun günlerde iple al sorunun çözülür diye düşünüyorum

Yinede hormon testi de yaptırın derim ben. Iki kıl cikti diye demiyorum vucudunuzda genel bir tuylenme varsa baktirmanizda yarar var.

Hemen hormon bozukluğuna yormayalim arkadaşlar. Eğer o iki tüy artmazsa sorun yok eğer artarsa da test yaptırın elbette. Testlerdede bir sorun çıkmazsa size hirsutmi teşhisi konulur. Hirsutmi de hiçbir sorun olmadığı halde tuylenme falandir. ilacı yok tek çözüm lazer epilasyon.

Hormon testini yaptırsan iyi olur tavsiyesiyle hormonların bozuk demenin arasında fark var.

Neyse ben tüy problemi olmayan biriyim yıllardır gögüs ortamda azıcık tüyler vardır hiç takmazdım çene altımda da sizin dediğiniz gibi siyah tek bir kıl var çıktıkça koparırm artmadı da öyle durur yani. Evlendiğimden bu yana rutin muayene için gittiğim kadın doğum doktorumla görüşünce bir kaç test yapmak istedi ve hormonlarıma baktı çok yüksek olmasa da bazı değerler birbirine girmiş dedi tüylenmen var mı dedi var ama rahatsız edecek gibi değil dedim saç dökülmesi de yaşıyorum baya zamandır o da buna bağlı dedi vitamin değerlerim yerinde zaten. Şuan tedavi oluyorum.

Yani bu kadar ayrıntıyla yazdım ki arkadaşım ihmal etme diye kimseye burdan teşhis koymak haddim değil koymadım da zaten bilincindeyim bunun. İçini rahatlat önlem için test yaptır diye söylüyorum :34:

Kızlar benim sag yanagımda 2 tane ama sadece 2 tel kıl var tüy de degil bildiginiz kıl. bu neden olabilir çok üstünde durmıyım mı yoksa bi çaresine bakıyım mı hormon bozuklugunun dengesizliginin falan habercisi olabilir mi ? bi bayanın yüzünde neden kıl çıksın yani sadece 2 tel oldugu için çıktıkça cımbızla alıyorum sorun olmuyo ama canımı sıkmaya başladı
ne dersiniz ?

sen bence ona sukret tum yuzunu almak ıcın uğraşanlar ıkı kıl dan bısey olmaz

onlar bildiğin sakal yahu :37:

bende de var , favorilerim de bitane var , saçla kıl olmak arasında kalmış :D

baya uzuyo falan böyle , saç gibi sevebiliyosun , ama kalın yani , tek başına orta iftiharla duruyo :D

cımbızla değil de iple almaya çalış..benim de çenem de var bitane falan ona da elim gider durur , uyuz olurum..dolunay epilasyonunu bende bir aydır falan duydum , uyguluyorum bakalım faydası olucak mı..

onlar bildiğin sakal yahu :37:

bende de var , favorilerim de bitane var , saçla kıl olmak arasında kalmış :D

baya uzuyo falan böyle , saç gibi sevebiliyosun , ama kalın yani , tek başına orta iftiharla duruyo :D

cımbızla değil de iple almaya çalış..benim de çenem de var bitane falan ona da elim gider durur , uyuz olurum..dolunay epilasyonunu bende bir aydır falan duydum , uyguluyorum bakalım faydası olucak mı..

Yorumuna öldüm ölüdm gülmekten :D

Back
X