Yüzde seksen kız denildi ama

Gizemavsar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
146
121
18
29
Osmaniye
Merhaba hanımlar. Öncelikle cinsiyet ikinci planda bizim için fakat hazırlık için öğrenmek istedim net şekilde. Doktorum yüzde seksen kız dedi. Yanilmadim bu zamana kadar dedi . Bugün tesadüf hamile biriyle tanıştım onda yanılmış aynı doktorum. İçimden neden hep erkek geçiyor. Oysaki kız çocuğu çok severim süsleyip giydirmek hayalimdi. İçimde his bitmiyor tekrar gideceğim haftaya. Bu arada 17+2 haftalığım. Dün öğrendim hayırlı akşamlar.

Eklentiler

• IMG20221020170742.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 147
Bana 12. Haftada %80 demişti 16.haftada netleşmişti.

17. Haftaya kadar hala net bisey diyemediyse cok net kizdir. Erkek olsaydi 12. Haftadan itibaren coktan netlesirdi

Aynı doktor a degil de baska bir doktor a gidin bence.ve kız denildiğini söylemeyin bakalım baska doktor ne diyecek.8 yıl önce abimin kızı olacak dedi doktor 9 ay boyunca.tüm hazırlık kıza göre yapıldı.cocuk normal doğum dogdu hemsire neden pembe getirdiniz demiş oglan cocuguna demiş herkes bi sok.eger normal doğum olmasa bi karısıklık mı oldu diyecekler.sonra 3 çocugum oldu benim bu olayın travması ile doguma kadar hep acaba yanılma olur mu diye dusundum.

Nedense içimden hep erkek geçiyor . Doktor kız dedi ama ne bileyim zor süreç miş

O yüzden daha birşey almayacağım kıyafet
Ben valla cinsiyet belli olduktan sonra bile uniseks renkler aldım ne olur ne olmaz diye ilk oglum da da aynısını yaptım 2. Çocuk olur da kız olursa giyinir diye çünkü çocuk kıyafetleri kolay kolay eskimiyor hızlı büyüyorlar sadece belli parçalar aldım cinsiyete özgü olan çok begendigim şeyler onun dışında çogunlukla kızda erkekdw giyecek şeylerdi aldıklarım

Ben de öyle yapayım ozamn teşekkürler fikriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…