Lekeler, Çiller Yüzde yüz organik ozon yağı markası önerebilir misiniz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
iş yerinde bir bayan arkadaşın yüzünde izler vardı. kendisi ile hiç samimi değildim yanlız. bir kaç ay sonra kızın yüzünde ki izler tamamen kaybolmuş. samimi olmadığım için soramadım. ama iş yerinden bir arkadaşım sormuş ozon yağı kullandım demiş. bayanında tayini çıktı bir daha göremedim. hangi markaydı bilemiyorum. ama cidden ozon yağı çok etkili o yüzden orjinal bir ozon yağı aramaktayım.. kullandığınız varsa tavsiye ederseniz ziyadesiyle mutlu olurm.

doa kozmetiğin ozon yağı var ben aldım fakat o amaçla kullanmadım o yüzden bi yorum yapamıcam. ama %100 doğal olduğu yazıyor üzerinde:40:

tşk ederim canım. baktım doa kozmetikten fiyatı çok uygun. bu arkadaşın kullandığının fiyatı 30 tl civarlarında imiş. ayrıca doa kozmetikte resmini göremedim ama yağ gibi sarı renkte değilmiş. cidden kızda çok işe yaramış. ya yüzü çok bozuktu inanamadım yüzünün pürüzsüz olmasına hatta yakından iyice inceledim fondöten vs yoktu. hiç merakım yoktur normalde bu tarz şeylere ama o kızda görünce bende merak saldım

ben internetten facebook reklamlarından görüp aldım markası les exclusive ozon yağı losyonu öyle yağ gibi vıcık vıcık istemedim , zaten parlıyor yüzüm hatta avonun parlamayı önleyici makyaj öncesi kremini almıştım sırf bu yüzden...
neyse ürün fiyatı 65 TL falan sanırım gayette güzel kokuyor -%100 bitkisel yazıyor üzerinde o zaten beni cezbetti cidden ya cildimde fark edilir bir güzellik geldi:):)

orkide hareketi yüzde yüz doğal olduğunu iddia ediyor, ben hiç bir ürününü kullanmadım, kullananlar memnun kaldı, bir dene en azından kataloguna bir bak derim

iş yerinde bir bayan arkadaşın yüzünde izler vardı. kendisi ile hiç samimi değildim yanlız. bir kaç ay sonra kızın yüzünde ki izler tamamen kaybolmuş. samimi olmadığım için soramadım. ama iş yerinden bir arkadaşım sormuş ozon yağı kullandım demiş. bayanında tayini çıktı bir daha göremedim. hangi markaydı bilemiyorum. ama cidden ozon yağı çok etkili o yüzden orjinal bir ozon yağı aramaktayım.. kullandığınız varsa tavsiye ederseniz ziyadesiyle mutlu olurm.

Merhaba ben orkide hareketinin temsilciliğini yapıyorum. Bizim ürünlerimiz içinde de ozon yağı ve kapsülü var. İsterseniz ürün sipariş verebilir ya da orkide hareketine siz de üye olabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz ve ya yeni açtığım facebook sayfama bakabilir oradan da ulaşabilirsiniz.

www.facebook.com/orkidehareketibinnur

merhaba ya ben daha önce başka ozon yağı aldım feci kokuyordu sonra bu yukarıda bahsettiğim markanın aldım kokmuyor 100 ml 65 Tl ye aldım kampanya vardı o sırada sizin ki kaç ml ve ne kadar? bir de kokuyor mu ?

merhaba ya ben daha önce başka ozon yağı aldım feci kokuyordu sonra bu yukarıda bahsettiğim markanın aldım kokmuyor 100 ml 65 Tl ye aldım kampanya vardı o sırada sizin ki kaç ml ve ne kadar? bir de kokuyor mu ?

bende gelin olcam agustosta yuzumde sıvılce lekelerı var tam yanağımda :(( neler yapıyorum gul suları bebanten alnım elma sirkesi 1 aydır duzenlı yapıyorum anlım gectı ama yanagım koyu hala cenemde de var sımdı bu yumurta sarısını yapıyorum serap kunagın yaptıgı ondan cok memnun kalan var bende ozon yagı dusunuyorum ama hangi marka almalı kullanıp memnun kalanlar lutfen yazsın yada başlığımı yenilesek

ben kullandığım markayı önerebilirim uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum burdan temin edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kullandığım markayı önerebilirim uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum burdan temin edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende internetten alicam ama 20-30 liraya bi sürü cesit marka var hangisi guvenilir bilemedim

Back
X