İnan benim cildim de çok yağlı. Doğru ürünü bulana ve doğru bakımı yapana kadar aynı şeyleri yaşadım. 31 yaşındayım şu an iki gün rutinimin dışına çıksam hemen bozuluyor cildimin görüntüsü. Ya burnumun etrafında çenemde siyah noktalar ya yanaklarımda sivilceler çıkıyor bu yaşımda. Çok uğraştım ben de zamanında, çok hatalar yaptım, yanlış ürünler kullandım, yanlış uygulamalar yaptım. En sonunda doğru yolu buldum. Güzel cilt için doğru ürün ve tembellik yapmadan rutin temizlik ve bakım şart. Bunları yapmadığın sürece ne yaparsan yap yine bozulacak cildin. Bak gecenin ikisi, şimdi gidip yüzümü temizleyeceğim yatmadan.
Sonuç almak için en az üç ay düzenli yapman gerek ama bunları. İki hafta sonra bi değişiklik yok deyip bırakma.
Güneş lekeleri için de gece nemlendiricisi olarak zeytinyağı kullan. Gündüz kullanma daha çok leke yapabilir. Zeytinyağı çok güzel açar lekeleri. Dışarı çıkarken de mutlaka bir güneş kremi uygula yüzüne.
Tca olayına falan girme, çok gençsin. Çok erken yorarsın cildini. Hiç gerek yok. Abla sözü dinle