Lekeler, Çiller yüzdeki lekeler =(((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Cok fazla kahverengi sivilce lekem var ve beni cok rahatsız ediyolar yüzümü cok kotu gosteriyolar moralim cok bozuk. Nasıl gecerler bi fikriniz varsa yardımcı olur musunuz

argan yagı rengını acıo belkı uzun surelı duzenlı kullanımda gecırebılır bende yenı basladım bırde pıgmenta ıceren gunes koruyucu su bazlı gunes kremı

Evet yuz insani cok etkiler ama sukur ki dermansiz bir sey degil.bu konuda iyi bir hastanenin plastik cer. Bolumune gitmeni tavsiye ederim.tabi once cildiyeye git ki kan ve hormon degerlerine bakilsin.sadece izler sorunsa eger hastanelerin icinde dr esliginde guzellik salonu degilde tipla kozmetigin birlesimi teknikler var.kimyasal peeling gibi.baya detay var gidersen bilgi alirsin.ama normal bir guzelllik salonuna gidip de zamanini ve parani bosa harcama.

Son iki yıldır çok ciddi bir şekilde yüzümdeki güneş lekeleri arttı. Gittiğim Dr.den sonuç alamadım hala aynı yoğunlukta lekelerim duruyor. Lütfen bu konuda uzman bir doktor tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler

Kimyasal peeling, yaptirmadim ama internette oncesi sonrasi resimler super.

Merhaba,
Yüzümdeki lekeler için uzun zamandır farklı doktor ve ilaç tedavileri kullandım.
Gittiğim doktorlar arasında internette fenomen olanlar bile var. Zaten cilt doktorları arasında deneme tahtasına döndüm diyebilirim. Her birisi farklı bir reçete uyguladı. Anlatılacak o kadar çok şey var ama neyse.. kısa kesiyorum.
Sonra karar verdim. İlaç ve kremlerle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum, lazer, peeling ve diğer yollarla sonuç almak üzere yine ünlü cilt doktoru G.E hanıma gittim.. 3500tl mi aldılar. Aynı gün 450tl de krem verdiler. Ayrıca kliniklerine 3 ay gittim geldim. Sonuç mu.. Önce hafif bir kaybolur gibi oldu. Yani o peeling ve lazerlerle baskıladılar sonrası hüsran.. Lazer ve peeling seanslarını bıraktıkları hafta lekeler ilk günkü gibi aynen duruyor.
Sorunun çözülmediğini, bana lekelerde en az %80 açılma olacağını söylemiştiniz diyorum. Yapabilecek bir şey yok elimizden geleni yaptık diyorlar. Doğru ellerinden geleni yaptılar. Beni bir defa kandırıp, bir defa paramı alabilirlerdi.. Onu da yaparak 4000tl mi aldılar. İnsanlara hem manevi yönden hem de maddi yönden ancak bu kadar zarar verilebilir.
Helal etmiyorum.. Burunlarından gelsin..

Back
X