mereba tarçın bende yüzümdeki tüyleri sarartmak istiyorum ama kimileri uzatıyor falan diyor sen kullanıyorum demişsin bilirsin sence sahidende uzatırmı.sally hansen iyi diye duymuştum ama sen hangisini tavsiye edersin.off valla çekilmiyor bu tüy derdide insan kendini çok kötü hisediyor.ben capilex jel aldım yüz için ama alınmadan bir işe yaramıyormuş almayada korkuyorum dik ve sert çıkar diye neyse canım ben tavsiyelerini bekliyorum şimdiden tşkr
ya benimde gıdığımda azcık seyrek cansız tüyler var.ama tamamen yok olsun istiyorum.ne yapayım kızlar sizce.bu yazdıklarınız etki edermi...
başka bir sitede hamam otu diye bir tüy dökücü otu sürdüm sonrada iz kaldı ,yandı, falan yazmışlar ot çöp demeyin dr a danışmadan bişey yapmayın bence
benim anladıgım tek şey var tüyleredn kurtulmak öyle kolay değil.herkezde denenen bir sonuç aynı etkiye sahip değil
cevabın için sağol canım kararsız kalmıştım alıp almamak konusunda.benim yüzümde sivilceler çıkmaya bahane arıyorlar mübarekler bide alırsak tam olacak .artık kesin bir çözüm bulunsada kurtulsak insan özgüvenini kaybediyor böylede ya,sabredecez artık bir çözüm bulana kadar.. ben yazılarınızı takip etmeye devam edecem inşallah yakında kesinn bir çözüm bulunur.
arkadaşla benim yüzümde de çok tüğ vardı özellikle alnımda karınca yumurtası yağı kullandım şimidi yüzümde hiç tüğ yok tavsiye ederim çok etkili yan eykisi de yok
canım ya gerçekten hiçbir yan etkisi yokmu benimde tüylerle başım derttede ayrıca tekrar çıkmıyomu nasıl kullandın biraz anlatırmısın aklıma yattıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?