arkadaşla benim yüzümde de çok tüğ vardı özellikle alnımda karınca yumurtası yağı kullandım şimidi yüzümde hiç tüğ yok tavsiye ederim çok etkili yan eykisi de yok
arkadaslar su bastakı maskeyı uygulayıp cozum alabuılenınız varmı herhangı bır yan etkısı oluyormu bende tuylerımı almadan azaltmak ıstıyorum daha sert cıkarmaz cogaltmaz dımı bılen arkadaslardan yardım beklıyorum....
bişe sorabilir miyim şimdi bu baştaki maske tam olarak ne işe yarıyor ağda gibi mi yoksa tüyleri döküyo mu etkisi ne kadr sürüyo lütfen yardımcı olabilir misiniz??CADIARZU
arkadaşlar bn kırlangıç otu aldım bugün eczaneden lanolin alıp yapıcam sonucu size bildiririmyerimseniben
arkadaşla benim yüzümde de çok tüğ vardı özellikle alnımda karınca yumurtası yağı kullandım şimidi yüzümde hiç tüğ yok tavsiye ederim çok etkili yan eykisi de yok
hamam oto sadece o anlık dökmek için sonra tekrar cıkar ve kullanımında sakınca yoktur ancak kullanılan bölgenin iyce yıkanması gerekir az bi miktar dahi kalsa bi müddet sonra yakar
canım ben henüz denemedim. birkaç eczaneye sordum ama şişelenmiş halde özsu bulamadım. sanırım tazesini alıp özsuyunu kendim çıkarmam gerekecek. ben ikinci yazıyı uygulamayı düşünüyorum.
tüylerini almayacaksın sonuçta öyle kolay kolay sertleşip artmaz tüyler. en kötü etki etmez. ama önce test et küçük bi bölgede mutlaka, alerji veya tahriş yapmasın sonra
istersen bi de bu yazıyı oku: OrtakHaber.com
ben oksijenli su ile bugün yüzümdeki ve kollarımdaki tüyleri sarartım :) şuan gayet memnunum rahatsız edici derecede belli olmuyolartavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?