Canım ben üçüncü güne kadar tamponluydum ve balon gibiydim gözüm görünmüyordu artık morarma da aşırı fazlaydı üçüncü gün tampon alındığında rahatladım tabi bir anda inmedi ama yine bir hafta içinde yüzdeki şişlik fazlasıyla azaldı. Benim üçüncü haftaya girecek hala üst dudağım şiş mesela zamana bırak şişlikler ve ödem sorun değil emin ol eninde sonunda geçiyor boşuna ağlamışım diyorum. Önemli olan görüntüsünde bir hata var mı falan zamanla anlaşılıyor onlar da.herkes ameliyat sonrası fotolarını atıyor gayet normal şişlikleri var amaa ben ne kadar buz da koysam hem morardı hemok şişti 2. Günüm dudaklarım şiş yemek bile yiyemiyorum ne zaman geçer acaba
Çok sağol canım burnum güzel duruyor bi tek şu an yüzümde diğer her şey şiş üst dudağım dediğin gibi çok şiş suyu zor içiyorum ama bi hafta sürmez umarım ya ince uzun yüzüm şu an balon gibiCanım ben üçüncü güne kadar tamponluydum ve balon gibiydim gözüm görünmüyordu artık morarma da aşırı fazlaydı üçüncü gün tampon alındığında rahatladım tabi bir anda inmedi ama yine bir hafta içinde yüzdeki şişlik fazlasıyla azaldı. Benim üçüncü haftaya girecek hala üst dudağım şiş mesela zamana bırak şişlikler ve ödem sorun değil emin ol eninde sonunda geçiyor boşuna ağlamışım diyorum. Önemli olan görüntüsünde bir hata var mı falan zamanla anlaşılıyor onlar da.
Doktora göre değişiyor bütün durumlar tampon o kadar kalacaksa şişliklerin ve zorlanman biraz daha uzun sürer gerçekten endişelenme geçiyor yani beni tamponla olduğum gün çok zorlamıştı sabret.Tamponlar 5 gün kalacak bu arada çıkarınca içi çok şişiyor dedi doktor o yüzden öyle tercih ediyormuş
Evet biraz uyudum uyandım daha da şişmiş tüm suratım, gittikçe daha kötü oluyor kendimi tanıyamıyorum2. gün en zorudur, fena şişersiniz. 3 ve 4. günlerde hızla iner ödemleriniz, iki haftada %80'i gider. Morluklar içinde bir hafta diyeyim sararıp solmaları için.
Evet biraz uyudum uyandım daha da şişmiş tüm suratım, gittikçe daha kötü oluyor kendimi tanıyamıyorum
4. Günden sonra iniyor deniliyor ayrıca doktor sürekli buz koy dediİlk iki hafta sabahları daima önceki geceye oranla daha şiş olacak yüzünüz. Takmayın. Bu arada buz koymayın.
Buzun haricinde arnica krem kullaniyormusunuz sislik ve morluk icin. Hatta alci bant ciktiktan sonra burunun ustune bile suruluyormus.4. Günden sonra iniyor deniliyor ayrıca doktor sürekli buz koy dedi
Doktorun vermedği eyi de kullanmak istemiyorumBuzun haricinde arnica krem kullaniyormusunuz sislik ve morluk icin. Hatta alci bant ciktiktan sonra burunun ustune bile suruluyormus.
Hic sen buralari okumadinmi daha once. Ben bu pazartesi ameliyat olacagim halde 1 hafta oncesinden arnica kremimi ve enfla-c tabletimi aldim koydum. Oyle bisi surmezsen sisip morarirsin iste.Doktorun vermedği eyi de kullanmak istemiyorum
Şimdiden allah yardımcın olsunHic sen buralari okumadinmi daha once. Ben bu pazartesi ameliyat olacagim halde 1 hafta oncesinden arnica kremimi ve enfla-c tabletimi aldim koydum. Oyle bisi surmezsen sisip morarirsin iste.
Amin tsk ederim. Cok sisip moraracagimida iyi biliyorum. Cildim cok hassas cunku. Daha once ust goz kapagi ameliyati olmustum 1 ayda gecti morluklarim o zaman bilmiyordum hic birsey surmemistim sadece buz koymustum.Şi
Şimdiden allah yardımcın olsun
Yarına ineceğini hiç sanmıyorum benimki fazlasıyla şiş ve mor ben de öğretmenim nasıl olula giderim bilmyorumİlk üç gün hızla şişiyor sonraki 4 günde o hızla iniyor merak etme ben bir ayda gecmez nasıl okula gidicem böyle diye cok üzüldüm öyle olmuyo 10. Gün okula gittim ve sadece burnumun ucunda şişlik vardı. Sana tavsiyem gece yatarken bildigin oturur gibi yattım dik olmak önemliymiş ilk 15 gün ben buz uygulamasını yaptım direk temas etmesin ama peçeteye sardım öyle uyguladım morluklar için kantaron yağı sürdüm banyoya dikkat et bugun 3. Hafta oldu hala az sıcak olsun banyo sabahına sişiyor burnum a
Benim 3. Güne kadar kocaman oldu yüzüm gözlerim kapandı 4. Gün gözlerim açıldı bir buçuk haftada şişliklerim tamamen gitti aslında yüzde hala ödem var ama sadece ben anlıyorum insanlar pek anlamıyor o geçici süreç canım asıl bantlar çıkınca süreç başlıyor burun kocaman ve büyük duruyor aynaya bakıyorsun başkası var sanki vs. Şişlikleri sorun etme önemli olan omdan sonrası kendine bir ay zaman ver oflayıp puflamak için bekle birazYarına ineceğini hiç sanmıyorum benimki fazlasıyla şiş ve mor ben de öğretmenim nasıl olula giderim bilmyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?