yüzdeki tüyler

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar yüzdeki tüyler beni artık germeye başladı. ağda lazer vs seyler de sivilce yapcak korkusuyla bir şey yapamıyorum ve genelde kaförler de bakıp bir kere alırsak sonrasında sert sert erkeğimsi çıkıcak en azından su an tüy seklinde diyolar. napsam sarartıcı mı alsam diyorum o da esmer olduğum için cok dikkat çeker kafayı yedim valla

benceabartı bi durum yoksa dokunma.

sarartıcı ağda vs işine girme. lazer de çoğaltıyomuş.

bende de var. hatta baya belli ama ilgilenmiyorum.

Tüyün yapısına bağlı.
Şu an sert ve erkeksi ise alındıktan sonra çıkan tüyler de aynen öyle çıkar.
İnce ve cılız ise yine aynen öyle çıkar.
Yani ince tüy sonradan sertleşmez.
En azından benim o şekilde.

Ben sarışınım tüy problemim yok.
Ama yakın bir arkadaşım yüz tüyleri için Braun Ipl kullanıyor bir süredir. İlk defa ok dedi hatun.
Evde böyle birşey deneyebilirsiniz.

çok sagolun kızlar. ya benimde cok değil ama saclarımı önümden alınca rahatsız oluyorum. ve erkek arkadaşımın yanında

Aynı sıkıntı bende de var. Bi çözüm bulamadım Ağda ve ipe cesaret edemiyorum sivilce çıkarıyor diye, lazer de arttırıyormuş. Zerdeçal süt karışımı denedim bi ara o da çook uzun vadede etkiliymiş bıraktım. Yüzü bebek gibi olan kadınları çok kıskanıyorum

ütüleme buz lazer yaptırabilirsin
bu diğer lazerler gibi çoğalmıyor
ben çeneye yaptırıyorum, çene seansım bitince yüze geçeceğim
gittiğim merkezde yüze yaptıranlar var azalma fazlasıyla oluyor

benim cenemde cikmaya baslamisti, biraz hamilelik birazda eskilerden universite de duzensiz beslenme bence.
hamilelikten sonra lazer yaptirdim, tabi oncesinden cimbiz olsun agda olsun baya bir calismistim ustlerinden iyice siyaha donmustu renkleri igrencti :)
tenimde beyaz oldugu icin, 6 seansta bitti, super oldu.
ama simdielrde tekrar kucuk kusuk sari sari cikmaya basladi cimbiz agda surmuyorum, tekrar lazere gitcem galiba.

ütüleme buz lazer yaptırabilirsin
bu diğer lazerler gibi çoğalmıyor
ben çeneye yaptırıyorum, çene seansım bitince yüze geçeceğim
gittiğim merkezde yüze yaptıranlar var azalma fazlasıyla oluyor
utuleme lazer nasil bisey?
ben normal lazer yaptirdim, tamamen bitti, ama bir yil kadar sonra kucuk kucuk cikmaya basladi yine, eskisinden az tabi ama zmnla cogaladabilir tekrardan sanki.

sarışınım ve beyaz ötesi bir ten rengim var, hamileyken çenemde bikaç tane kıl çıktı, ben de cımbızla çektim, ben çektikçe çoğaldılar, şu an çene altımda 9-10 tel ama sakal kıvamında kıl çıkıyor, başka hiçbir yerimde yok, iğneli epilasyona gittim cildim çok hassas olduğu için yara oldu ve iz kaldı, inanılmaz rahatsızım bu durumdan, çok takıntılı olduğum için sürekli yolmaya devam ediyorum, konuyu takipte olacağım.

utuleme lazer nasil bisey?
ben normal lazer yaptirdim, tamamen bitti, ama bir yil kadar sonra kucuk kucuk cikmaya basladi yine, eskisinden az tabi ama zmnla cogaladabilir tekrardan sanki.

araştırabilirsiniz bu forumda da yaptıranlar var

Ben sir yaptiriyorum ama roaccutane kullanadgm için yaptiramadim 4 aydır ve yüzüm hiç alınmamış hali gibi çoğalma asla olmadı ama aldiricam tabi yine hatta az önce anestol Pomad aldm uyustrmak için agdadan sonra hemen limon surersen hem kıl köklerin zayiflar hem sivilce çıkmaz ama tabi biraz yanıyor

cildin alişik olmadigi için ilk aldirdiginda sivilce vb cikabilir ama sivilce bu abartilacak birsey degil bir kac gune gecer bepanthol de surersin her aksam. ama bence yuzunde kil boyutunda tuyleri olanlar aldirmali ozellikle esmer veya bugdaylar da aldirmali daha dogrusu bu benim fikrim ben biraz kil tuy konusunda aşiri titizim..vucudumun alinmayan tek bir yeri yok bu zamana kadar sire dokup sactigim parayla elli defa lazer yaptirirdim bence rahatsiz oluyorsan aldir sonuçta alinmayinca hala orda duruyo oluyorlar aldirdiktan sonra çok çikmasi falan gibi bi durum yok orda varolanla aynisi cikacak duzenli aldirirsan cildin bebek gibi olur olu deri temizleniyor hem de..

Philips Lumea kullanıyorum çok memnunum. Benim 3 günde hemen çıkardı. Almaktan yorulmuştum. Ama siyahlardı benimkiler. Hormonlarımda sorun yok. Kıllanma nedeniyle baktırmıştım.

Valla naparsanız yapın da bıyık bölgesini ağda ile almayın. Aldım 1 1.5 ay ağda yanığı ile uğraştım. Şuan orayı nası alcağımı bilmiyorum bıyıklı geziyorum ağda yanığından iyi

Lazere gidin ama güneş kreminizi düzgün kullanın cildinizde leke kalmasın.. sivilce falan olmuyo ben öyle kurtuldum bu dertten.

Cnm sakin tüy sarartici sürme çünkü sararticilar simsiyah çıkarıyor ben ağda yapıyorum ama dediğin gibi sert sert çıkıyor alıştım artık ama lazer bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…