çok sagolun kızlar. ya benimde cok değil ama saclarımı önümden alınca rahatsız oluyorum. ve erkek arkadaşımın yanında
arkadaşlar yüzdeki tüyler beni artık germeye başladı. ağda lazer vs seyler de sivilce yapcak korkusuyla bir şey yapamıyorum ve genelde kaförler de bakıp bir kere alırsak sonrasında sert sert erkeğimsi çıkıcak en azından su an tüy seklinde diyolar. napsam sarartıcı mı alsam diyorum o da esmer olduğum için cok dikkat çekerkafayı yedim valla
utuleme lazer nasil bisey?ütüleme buz lazer yaptırabilirsin
bu diğer lazerler gibi çoğalmıyor
ben çeneye yaptırıyorum, çene seansım bitince yüze geçeceğim
gittiğim merkezde yüze yaptıranlar var azalma fazlasıyla oluyor
utuleme lazer nasil bisey?
ben normal lazer yaptirdim, tamamen bitti, ama bir yil kadar sonra kucuk kucuk cikmaya basladi yine, eskisinden az tabi ama zmnla cogaladabilir tekrardan sanki.
Lazere gidin ama güneş kreminizi düzgün kullanın cildinizde leke kalmasın.. sivilce falan olmuyo ben öyle kurtuldum bu dertten.arkadaşlar yüzdeki tüyler beni artık germeye başladı. ağda lazer vs seyler de sivilce yapcak korkusuyla bir şey yapamıyorum ve genelde kaförler de bakıp bir kere alırsak sonrasında sert sert erkeğimsi çıkıcak en azından su an tüy seklinde diyolar. napsam sarartıcı mı alsam diyorum o da esmer olduğum için cok dikkat çekerkafayı yedim valla
Cnm sakin tüy sarartici sürme çünkü sararticilar simsiyah çıkarıyor ben ağda yapıyorum ama dediğin gibi sert sert çıkıyor alıştım artık ama lazer bitiriyorarkadaşlar yüzdeki tüyler beni artık germeye başladı. ağda lazer vs seyler de sivilce yapcak korkusuyla bir şey yapamıyorum ve genelde kaförler de bakıp bir kere alırsak sonrasında sert sert erkeğimsi çıkıcak en azından su an tüy seklinde diyolar. napsam sarartıcı mı alsam diyorum o da esmer olduğum için cok dikkat çekerkafayı yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?