Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar
Cuma gunu yanagimda ki 0.7 cm boyutunda ki benimi aldirdim.
Bugun dikislerim alindi ama dikis izi cok fena gorunuyor. Cok moralim bozuldu
Yuzunden dikisle iz aldiranlar gecirdikleri sureci anlatabilirler mi.
Ay allahim neden aldirdim ki![]()
Cnm bende yüzümden ve boynumdan 4 tane ben aldırdım. Üç tanesi ufaktı ama kabarıktı.Doktor koterle yaktı. Şimdi onlarda hfif boşluk var. Ama hiç belli bile değil.Aldıralı altı ay oldu. Bir tanesini doktor aldı bu biraz büyükçe ister dikeyim ister koterleyeyim dedi bende dik dedim dikişi estetik yaptı ve kendinden düştü yine hiç iz yok. Zaten o dikiş atılan saçımın bu fual bölümüne geliyor. Herhalde doktor eline bağlı birşey bu geçmiş olsun dertlenme birde bir krem söylemişti doktorum ama ben almadım iz kalmaz diye ciddi estetik ameliyatlarda kullanılıyormuş suratta iz kalmasın diye bende baldırımdaki çıban izleri için alıcam deneyeceğim. Adı aklımda değil 66 liramı neydi tutarı bir sorsan der o sana cnm ..
Bende yuzumde aldirmistim seneler once. Ama ister istemez iz kaliyor. Cizgi seklinde yada bazen kabarikta kalabiliyor. Tamamen doktorun el becerisine kalmis bir durum ama keske baska yontemle aldirsaydin. Artik cok gelisti yontemler. Ben mesela disikle alinanin ustunden gecen ay buharlastirma yontemiyle aldirdim. Dumduz oldu. Ayni zamnda 9ben aldirdim yuzumde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim de dikisim estetik dikis oldu ama su an 1-2 mm genisliginde duz cizgi seklinde ama yara kabul baglarya o sekilde koyu renkli bir iz.
Senin ki de bu sekilde miydi acaba ilk gunlerde. Doktor zamanla cild rengine donup incecik bir iz kalacak diyor ama su an yuzumu derin cizdirmisim de yara seklinde kalmis gibi gorunuyor.
Beni tam alamamis olabilir belki. Yada bnler aldiktan sonra yine cikabiliyor(benm cikmisti, bugun yine rukus yaptirmaya gidecem). Bi doktoruna danis istersenCizgi seklinde iz kalsin cok onemsemem belki ama su an dedigim gibi canim ten rengimden cok daha koyu kabul baglamis bir iz var.
Nerende cnm benlerin? Ben şimdi sırf sen sordun diye baktım. Benim dikilen yer düz değil benimin büyüklüğünde çok hafif çukur ve hafif pembemsi ama cildimin bir ton bile koyusu değil.. Alnımdan boynumdan ve yine yanağımdan aldırdığım yerlerde öyle sanki sivilce varmışta hafif çukur iz bırakmış gibi ama asla bir sivilce izi gibide değil çok çok hafif ..
Canım ilk günlerde nasıldı? alındıktan sonra ki 3.-4. gün?
3 4 gün pansumanlıydı. Birinci haftada bantlarım açıldı. Açıldığında da koterle yakıldığı için yara halindeydi. Sonra banyo yaptıkça o yaralar düştü. Kırmızı boşluklar oluştu benlerin olduğu yerlerde sonra gün geçtikçe zaten doktorun dediğine görede 3 ayda hiç iz kalmayacak demişti. İyice renkleri açıldı şimdi hiçbir iz yok.
Dikişli alınanda yaraydı ilk baş yıkandıkça yumuşadı sonra dikişimi hissediyordum elimle ipini birgün saçımı tararken dikiş tarağa geldi oda dikiş düşünce yaraydı zamanla yara düştü boşluk kapandı ve rengi açıldı.
Hiç dert etme doktorda bana üç ayda iz kalmayacak dediğinde tedirgindim. Helede yaralar düşünce kocaman boşlukları görünce korktum ama dediği gibi zaman geçtikçe boşluklarda kapandı kırmızılıklarda geçti şimdi birebir cildimin rengiyle aynı durumda cnm ..
Merhaba Runklii, ben de ben aldıracağım kaşımın ordan. Nerede aldırmıştınız acaba? Maşallah hiç iz kalmamış, doktorunuz kimdi?3 4 gün pansumanlıydı. Birinci haftada bantlarım açıldı. Açıldığında da koterle yakıldığı için yara halindeydi. Sonra banyo yaptıkça o yaralar düştü. Kırmızı boşluklar oluştu benlerin olduğu yerlerde sonra gün geçtikçe zaten doktorun dediğine görede 3 ayda hiç iz kalmayacak demişti. İyice renkleri açıldı şimdi hiçbir iz yok.
Dikişli alınanda yaraydı ilk baş yıkandıkça yumuşadı sonra dikişimi hissediyordum elimle ipini birgün saçımı tararken dikiş tarağa geldi oda dikiş düşünce yaraydı zamanla yara düştü boşluk kapandı ve rengi açıldı.
Hiç dert etme doktorda bana üç ayda iz kalmayacak dediğinde tedirgindim. Helede yaralar düşünce kocaman boşlukları görünce korktum ama dediği gibi zaman geçtikçe boşluklarda kapandı kırmızılıklarda geçti şimdi birebir cildimin rengiyle aynı durumda cnm ..
Boşluktan kastınız çukurluk gibi bisey mi acaba benim şu an o şekilde de geçmeyecek gibi duruyor3 4 gün pansumanlıydı. Birinci haftada bantlarım açıldı. Açıldığında da koterle yakıldığı için yara halindeydi. Sonra banyo yaptıkça o yaralar düştü. Kırmızı boşluklar oluştu benlerin olduğu yerlerde sonra gün geçtikçe zaten doktorun dediğine görede 3 ayda hiç iz kalmayacak demişti. İyice renkleri açıldı şimdi hiçbir iz yok.
cnim nasilsin varmi sende bi gelişme?beni soracak olursan tm hazır hissediyorum derken tekrar bi korkuyla vazgeçiyorum.ama bu yaz kesinlikle bu ben lerden.kurtulacagim inşa yüzümün simetrisi degismezBoşluktan kastınız çukurluk gibi bisey mi acaba benim şu an o şekilde de geçmeyecek gibi duruyor![]()
Iyiyim canım sağol sen nasılsın? Hala aynı şekilde benim yeni bi işlem yaptırmaya cesaret edemiyorum bi türlü çok da rahatsız oluyorum bi taraftancnim nasilsin varmi sende bi gelişme?beni soracak olursan tm hazır hissediyorum derken tekrar bi korkuyla vazgeçiyorum.ama bu yaz kesinlikle bu ben lerden.kurtulacagim inşa yüzümün simetrisi degismez
teşekkür ederim çok şükür iyiyim.....cnim inan boşuna endiseleniyorsun, senin çakurluklar yanak kisminda olduğu için zaten simetri değişmez dikiş izine takildysan inan zaman yok denicek kadar azalıyor.benim tek sıkıntım yüz simetrisi yoksa kesinlikle dikişe takilmam çünkü daha önce olduğum icin.izimirde dr araştırıyorum.ama öyle çok methi olan bi dr yokIyiyim canım sağol sen nasılsın? Hala aynı şekilde benim yeni bi işlem yaptırmaya cesaret edemiyorum bi türlü çok da rahatsız oluyorum bi taraftan
Gaziemir Devlet Hastanesinde Genel Cerrah Özgür İbiş var. Koterle aldırdım ben de çok basit ve acısız şekilde aldı memnunum.teşekkür ederim çok şükür iyiyim.....cnim inan boşuna endiseleniyorsun, senin çakurluklar yanak kisminda olduğu için zaten simetri değişmez dikiş izine takildysan inan zaman yok denicek kadar azalıyor.benim tek sıkıntım yüz simetrisi yoksa kesinlikle dikişe takilmam çünkü daha önce olduğum icin.izimirde dr araştırıyorum.ama öyle çok methi olan bi dr yok