• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüze yağ enjeksiyonu

babubabuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar yüzüme yağ enjeksiyon yaptırmak istiyorum hatta bu hafta içi randevum var yaptırmadan önce size de bir danışmak istedim daha önce yüzüne yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olan var mı

Merhaba iyi bir doktor tarafından yapılırsa sonuç güzel oluyor her zamanki gibi dr çok önemli,, nazolabial , gözaltı, şakaklarda hacim eksikliği için düzgün yapılırsa güzel bi işlem

Burun ameliyatımda yapmıştı doktor ama tüm yüz değil sadece yanaklara çok az ilk başta şiş oluyor zamanla iniyor ama tamamen erimiyor kalıcılığı çok iyi keşke tüm yüz yapsaydı

Ne kadar oldu siz yaptıralı.. Ben çene hattıma Bir de yanaklarıma yaptıracağım çenem biraz küçük olduğu için memnun kalmanıza çok sevindim yorumunuz için teşekkür ederim 🌸

İki yıl oldu, sizin doktorunuz kim

Kusura bakmayın bir şey diyeceğim kafanızı karıştırmak istemem ama küçükçe neden rahatsızsınız küçük çene her zaman insanı daha genç daha küçük gösteriyor büyük Çeneli insanlar yaş olarak daha büyük durmuyor mu bir tek ben mi öyle görüyorum acaba;)

Kusura bakmayın bir şey diyeceğim kafanızı karıştırmak istemem ama küçükçe neden rahatsızsınız küçük çene her zaman insanı daha genç daha küçük gösteriyor büyük Çeneli insanlar yaş olarak daha büyük durmuyor mu bir tek ben mi öyle görüyorum acaba;)
*küçük çene

Tesekkur ederim ama benim istediğim zaten koca bir cenr değil dha oval gelen sivri durmayan bir çene zaten yag enjeksiyonunile kocaman bsey beklenmez biraz dolgunluk vermesi için istiyorum da bakalım nasıl olacak 😊

Tesekkur ederim ama benim istediğim zaten koca bir cenr değil dha oval gelen sivri durmayan bir çene zaten yag enjeksiyonunile kocaman bsey beklenmez biraz dolgunluk vermesi için istiyorum da bakalım nasıl olacak 😊

Merhabalar, nasıl geçti, sonuçtan memnun musunuz? Ben de çenem için düşünüyorum

Bugun ikinci günüm şu an yüzümde çok şişlik var çok hafif de dudaklara verdi doktorum şu an şiş olduğu için pek anlamıyorum ama indikçe yazarım

Geçmiş olsun şişler indikçe istediğiniz gibi olur umarım, bilgilendirirseniz sevinirim

Bugün 3.günüm sanki şişlik bir tık indi gibi karnım da yani yağ alınan bölgede ağrı var ama dayanılmayacak bir agrı deil tnsiyonum düşüyor arada gözüm kararıyor suan böyle iyi oldukca yazacagm 🌸

• Beğen
Reactions: Rhh
Şişlik günden güne iniyor ama zaman alıyor doktorunuz önerdiyse buz faydalı olur, karnım ince ince sızlamıştı bikaç gün benimde

Buz dün biraz tuttum bugün duş alabilirsin dedi doktorum duş aldm evet dediğin gbi karnım agrıyor dikiş yeri sızlıyor. Yüzümde bir hfta bant kalacakmış o zorluyor biraz yemek yerken falan onun dısında suan bir sorun yok

• Beğen
Reactions: Rhh
Merhabalar öncesi sonrası fotoğraf paylaştı mı doktorunuz bende uzun zamandır düşünüyorum ancak henüz cesaret edemedim

Yok aklıma gelmedi bakmak ama yaptırdım zaten bugün 8. Günüm şişlikler baya indi ilk başta öyle kalacak diye çok korktum şuan hala biraz şis ama inecek daha

Back
X