• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüze yağ enjeksiyonu

Merhaba arkadaşlar bilmiyorum okuyan varmı ama 😄 bugün 19. Günüm 3 hafta oldu. Şuan tam istediğim görüntudeyim. ama sanırım bir tık erime daha olacak. ilk başta çok şisti yüzüm kare oldu ben naptım dedim kendime, ama şu anki halinden çok memnunum. hatta erimesini bile istemiyorum şu an bir tık erirse bile hala güzel kalacağını düşünüyorum keşke dudaklarıma biraz fazla verseydim. Şimdilik böyle ilerleyen zamanlarda tekrar yazacağım.

Öncelikle geçmiş olsun 💐 Benim de yüzümde asimetri var ve gözaltlarım çökük yorgun gösteriyor bu da beni dolgu istemiyorum bir kaç doktor elmacık kemiğe yağ enjeksiyonu yapılabilir dedi ama korkuyorum da sizin nasıl geçti acılı bir süreç mi acaba

Teşekkür ederim 🌸 Tek sorun benim için ilk hafta yüzümde bantla gezme birde aşırı şişlik dayanılmayacak aman aman bir ağrı yok ben sedasyon ile oldum karnım da agri oldu sadece oda dayanılmayacak bir agrı deil şuan hala bastirinca karnında agri oluyor ama dayanılmayacak deil sızlıyor sadece biraz o kadar. şuan memnunum erimez böyle kalırsa güzel olacak bir iki ay geçince yine yazarm bakarız benimde cenemde asimetri vardı onuda yaptik hatta şu bir iki güne kadar şişliklerden acaba yamuk mu oldu yüzüm diyordum ama iki gündür iyi durumda hala hafif şişlikler var demekki tamamen son hali için bir kaç hafta beklemem lazm

Acaba fiyatlar ne kadar oldu benim fiyat aldığım dönem 75k civarı demişti doktor:)

Teşekkür ederim 🌸 Tek sorun benim için ilk hafta yüzümde bantla gezme birde aşırı şişlik dayanılmayacak aman aman bir ağrı yok ben sedasyon ile oldum karnım da agri oldu sadece oda dayanılmayacak bir agrı deil şuan hala bastirinca karnında agri oluyor ama dayanılmayacak deil sızlıyor sadece biraz o kadar. şuan memnunum erimez böyle kalırsa güzel olacak bir iki ay geçince yine yazarm bakarız benimde cenemde asimetri vardı onuda yaptik hatta şu bir iki güne kadar şişliklerden acaba yamuk mu oldu yüzüm diyordum ama iki gündür iyi durumda hala hafif şişlikler var demekki tamamen son hali için bir kaç hafta beklemem lazm
Memnun olmanıza sevindim biraz daha erir ama kalıcı olması çok iyi bu işlemi sizin doktorunuzda güzel yaptı demek ki, çene asimetrisine faydası oldu mu bide dudakta nasıl oluyor hacim mi veriyor

Ben 100.000 civarı fiyat ödedim yüzümün alt kısmı için çene hattı alt yanak ve dudaklara çok hafif

Memnun olmanıza sevindim biraz daha erir ama kalıcı olması çok iyi bu işlemi sizin doktorunuzda güzel yaptı demek ki, çene asimetrisine faydası oldu mu bide dudakta nasıl oluyor hacim mi veriyor
Evet hacim veriyor ama ben çok hafif istedim. nasıl olur bilemedim çok hafif dolgulu duruyor şuan dudak şeklimi güzelleştirdi en azından şuan çevremden duyduğum bu. dudakları ince birisiyim keşke biraz fazla koydursaydm ben az istedim. Ameliyattan önce konuşunca dudakta yağ enjeksiyonu çok durmuyor eriyor dedi doktorum özellikle dudak için bu işlemi onermedi ama ben zaten bu işlemi yapacagm için hazır yüze veriyorken dudagada verdi

• Beğen
Reactions: Rhh
Ben 100.000 civarı fiyat ödedim yüzümün alt kısmı için çene hattı alt yanak ve dudaklara çok hafif
Merhaba hangi doktora yaptırdınız acaba bende düşünüyorumbazı yorumlar çok kötü sosyal medayada ondan korku sardı derin plan minimal mikro yağ yapıcak doktorum sadec orta yüze yanak kısmına göz altına girmeden birde hisssilik oldu mu sizde bazıları yanağı mı elluiprum ama hissettirmiyorum yada ellediğim zaman nodüller var yazıyor kaç cc verdi doktorunuz yüzünüze

Ben İstanbul'da Dr. Bilgen katipogluna yaptırdım ve gayet memnunum hayır yuzumunayni eskisi gbi hissediyorum bende yaptırmadan önce sosyal medyadaki kötü yorumlardan dolayı çok korktum başta ama şuan 33. Günüm iyiki yaptirmisim diyorum elleyince ele gelen bseyde yok ilk başta dudak altinda çukurun vardı oraya da yaptırmıştım orda sertlik olmuştu doktorum elinle masaj yaparak dağıt dedi söylediği şekilde yapınca bir haftada dağıldı bana 40 CC yapıldı ben şuan çok memnunum 🌸

Merhaba arkadaşlar insallh okuyan vardır yaptırmak isteyene ufak bir fikir vermiş olurum 😊 bugün yağ enjeksiyonumun 50 günü bir miktar daha erime oldu Bir de artık tam oturduğunu hissediyorum yumuşadı yüzüm şu an tam istediğim görüntüde yanaklarım sadece birazcık marianette bölgesi eridi oraya da 15 gün sonra tekrardan yağ eklenecek kısacası ben çok memnun kaldım tamamen erime şu anlık bende söz konusu değil eski görüntüme nazaran şu an çok iyi bir durumda Ben memnunum yaptırmak isteyenlere de tavsiye ederim 🤍

Memnun olmanıza sevindim, dudaklarınızdaki eridi mi yoksa azda olsa hacimli mi kaldı

Dudağımdaki eridi zaten doktorum demişti dudakta kalmayacak eriyecek diye

• Beğen
Reactions: Rhh
Eski ve yeni fotoğraflarınız var mı 40 cc çok fazla değil mi hadi eridi desek 10 CC yüzü aşırı şişman göstermez mi birde yüzünüzde sarkma var mıydı ona etkisi oldu mu

İlk başta evet fazla gibi görünüyor ama doktor erime payınıda göze alarak ona göre yağ veriyor hayır yüzümde sarkma yoktu zaten 28 yaşındaym benim çene hattım biraz zayıftı şimdi çok güzel tam istediğim gbi oldu

Gıdı liposuction yaptırmıştım ordan çıkan yağı çenemin ucuna kondurduk:KK48: 2 yil oluyo tabi yapıldığı gibi kalmadı ama tamamen de gitmedi gayet doğal duruyor

Ben şuan 2. Ayımı bitirdim şuan tam istediğim gbi insallh böyle kalir 😊

Burun ameliyatımda yapmıştı doktor ama tüm yüz değil sadece yanaklara çok az ilk başta şiş oluyor zamanla iniyor ama tamamen erimiyor kalıcılığı çok iyi keşke tüm yüz yapsaydı
Doktor ismi verebilir misiniz

Back
X