Yüzme korkusunu nasil aşabilirim?

Ayy cok gecmis olsun.
Psikolojik bir durum olusmus sanirim sizde. Belki kiyida deneyerek yavas yavas açılarak atlatabilirsiniz

İnsallah oyle olur, cok tesekkurler :)

Ayy gecmis olsun ya. Bende denizde babam yanimdayken kendimi birakiyim dedim suda belimi gecmiyo yani , suyun icinde duser gibi oldum ya bacağım kolum bir yerde cok komikti

Cok tesekkur ederim

İyi oyleyse cunku hic cesaretim yok birde nefes darligim var suyun icine girince 2 kat artiyo gibi

Bende oyle ayni seyleri hissediyorum icim tuhaf oluyo suyun icinde. Cok tesekkurler:)

Bilmiyorum derin suda öğrenmek daha güzel sanki. Kaç kere dalgalara kapılmış insanım küçücük bedenimle çok net hatırlarım suyun beni içine çektiğini. Asla vazgeçmem tutkudur, yaşamdır su atlayın 2 metre suya zaten öğrenirsiniz

Ay cok sagolun ya vallahi içimi rahatladi biraz yorumlari okuyunca insallah ogrenirim bende cabucak

Ne guzel aslinda kucuk yasta daha kolay ogrenilir ama iste imkan yoktu o zamanlar ne yazikki. Bakalim ogrenicem insallah bende

Boyle konulari okuyunca ulkem adina cok uzuluyorum..yurt disindayim.yasadigim ulkede ilkokula giden butun cocuklar haftada bir yuzme dersine gider.yuzme bilmeyen yoktur bu yuzden.
Keske ayni imkanlar bizdede olsaydi.
Konu sahibi korkuyu yenmenin tek yolu korkunun ustune gitmektir.
Yuzmeyi ogrenirseniz korku filan kalmaz

Ayy bilmeyene cok ürkütücü iste azicik gobegimi gecse icim tuhaf oluyo kafami zaten asla batiramiyorum bakalım nasil olucak

Malesef imkanlar kucukken cok kisitliydi. Bazen maddi olarak gidemiyoduk sonralarinda zaman sıkıntısi vardi. Simdi simdi biraz rahat ettik. Gittigim yerlerde de bilmeyince sap gibi oturmak zorunda kaliyorum cevremdekiler eglenirken Niyet ettim bakalım insallah iyi olur

merhaba bende o konudan muzdaripdim, ancak kursa yazıldım benimle beraber komsularımda yazıldı , asla boyumu aşan suya giremiyordum, bizim girdiğimiz havuz 1,80 mt palet bone gözlük aldırdılar bize ilk etapda ayak çırpma nefes alışverişi öğretiyorlar, ayağınıza giydiğiniz palet hocanın size verdiği uzun sünger gibi sossiz şeklinde ve kare biçiminde tahta veriyorlar suya alıştıktan sonra gidiyorsunuz suyun yüzeyinde ,saatler ileriye alındığı için çok geç oluyor gidemiyorum son 3 dersim kaldı ancak devam edeceğim ,muhakkak vücut vitaminlerinize filan baktırın özellikle magnezyumunuza bacak kırampları konusundan önemli çünkü sizde başarırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…