Yuzmeyi bilmeme ragmen yuzemiyorumKızlar yurt dışında yaşıyorum.Haziranda İstanbul'a ailemi ziyarete geleceğim 3 ay kalacağım.. Şuan bilmiyorum Türkiye'de yüzme kursları acik mi ama benim deniz fobim vardi yendim.Şimdi aşırı derecede yüzme öğrenmek istiyorum 33 yaşındayım sizce mümkün mü.Çok istiyorum tatile gittiğimde tatilin bile tadını çıkaramıyorum.Acaba sizlerin önerebilecegi memnun kaldığınız bir yer var mı..
Özel ders mi almalıyım grup dersleri mi? acaba özel derslerin ücretleri çok mu uçuktur grup dersinde de öğrenebilir miyim yetişkin yüzme kurslarına gidenler,yüzmeyi belli bir yaştan sonra öğrenenler kendilerinden örneklerle bilgi verirse çok sevinirim
Atatürkün zekası bambaşka❤Ben de isterim ama bana biraz psikolojik destek de lazim ögrenirken o yüzden kitaptan çok zorlanırımMerhaba.
Öğretmen göndermiş, dün kızımla bir videoda dinledik.
Atatürk, 50 yaşında, kitaptan okuyarak sonra denizde uygulayarak kendi kendine yüzmeyi öğrenmiş. Cok hoşuma gitti bu.
37 yaşındayım, acaba ben de mi öğrensem bu yasta dedim. Olmaz diye bir sey yok, olur herhalde dedim. Bir düşüneceğim bu konuyu.
4 metre çok iyi bence yuzuyorsunuz :)) Ben malesef kendimi suya bırakamıyorum yanında çok iyi bilen biri olursa ona güvenerek anca dediklerini yapabilirim o yüzden kurs düşündümYüzmeyi çok isteyen ama senelerce bu konuda bir çaba göstermeyen biriydim. Yaşım 35
Burada konu bile açtım öğrenmek için geç mi diye.
Sağolsunlar güzel önerilerde bulundular arkadaşlar.
2 sene evvel bir tatil ayarladım bayanlara özel yüzme havuzu olan. 1 hafta boyu her gün indim kendi kendime çırpındım. Izledigim videolara yönelik gayret ettim ve kismen başardım sanırım.
Kısmen diyorum çünkü başım suyun dışında yüzemiyorum kulaç atarak da gidemiyorum :) En fazla 4 metre suyun içinde balık gibi gidiyorum. Sırt üstü ise daha uzun ve yavaş yavaş süzülüyorum. Buna yüzme denir mi bilmem ama hiç bilmemekten iyi olduğu kesin :)
Aynı sorun bende de var tam açılmaya başlıyorum bakıyorum ayağım yere değmiyor dönüyorum.Yuzmeyi bilmeme ragmen yuzemiyorum
Bogulmakdan korkuyorum
O ayagim yere degecek.
Su korkummu var deniz korkummu var bilmiyorum
Teyzem 40li yaslarda ogrendi diye hatirliyorum
Ben YouTube dan bakıp bakıp öğrenmiştim yüzmeyi.Kızlar yurt dışında yaşıyorum.Haziranda İstanbul'a ailemi ziyarete geleceğim 3 ay kalacağım.. Şuan bilmiyorum Türkiye'de yüzme kursları acik mi ama benim deniz fobim vardi yendim.Şimdi aşırı derecede yüzme öğrenmek istiyorum 33 yaşındayım sizce mümkün mü.Çok istiyorum tatile gittiğimde tatilin bile tadını çıkaramıyorum.Acaba sizlerin önerebilecegi memnun kaldığınız bir yer var mı..
Özel ders mi almalıyım grup dersleri mi? acaba özel derslerin ücretleri çok mu uçuktur grup dersinde de öğrenebilir miyim yetişkin yüzme kurslarına gidenler,yüzmeyi belli bir yaştan sonra öğrenenler kendilerinden örneklerle bilgi verirse çok sevinirim
Bence insan istediği zaman öğrenebilir yeter ki istesin.Kızlar yurt dışında yaşıyorum.Haziranda İstanbul'a ailemi ziyarete geleceğim 3 ay kalacağım.. Şuan bilmiyorum Türkiye'de yüzme kursları acik mi ama benim deniz fobim vardi yendim.Şimdi aşırı derecede yüzme öğrenmek istiyorum 33 yaşındayım sizce mümkün mü.Çok istiyorum tatile gittiğimde tatilin bile tadını çıkaramıyorum.Acaba sizlerin önerebilecegi memnun kaldığınız bir yer var mı..
Ben kendiminkinin psikolojik oldugunu dusunuyorum ya bilmiyorumAynı sorun bende de var tam açılmaya başlıyorum bakıyorum ayağım yere değmiyor dönüyorum.
Bende su altında durup yüzemiyorum onu yenemedim illa su üstünde olucam
Benimki de psikolojik boyumu geçmeyen yerde bile deniyemiyorum belki ilerde yenerim onuBen kendiminkinin psikolojik oldugunu dusunuyorum ya bilmiyorum
26 yaşımda balayindayken öğrendim.Kızlar yurt dışında yaşıyorum.Haziranda İstanbul'a ailemi ziyarete geleceğim 3 ay kalacağım.. Şuan bilmiyorum Türkiye'de yüzme kursları acik mi ama benim deniz fobim vardi yendim.Şimdi aşırı derecede yüzme öğrenmek istiyorum 33 yaşındayım sizce mümkün mü.Çok istiyorum tatile gittiğimde tatilin bile tadını çıkaramıyorum.Acaba sizlerin önerebilecegi memnun kaldığınız bir yer var mı..
Istemesine çok istiyorum ama kendimi suya tamamen bırakamıyorum hemen batıyorumBence insan istediği zaman öğrenebilir yeter ki istesin.
Kimseden yüzmeyi öğrenmedim çevremdekileri gözlemledim cesaret edip kendimi suya bıraktım bir baktım olmuştabi öyle çok iyi değilim ama kendimi idare edebiliyorum
Evet canim ben de denize yakın oturuyorum esim fln çok sever denize gitmeyi onunla gidiyorum ama uzaktan bakmakla yetiniyorum tatillerde fln hic keyif alamiyorum:/ O yuzden kurs varsa gitmek istedim pandeminin ne zaman biteceği belli degil çünküBu sabah düşündüğüm konu açılmış, sabah sabah içimde yoğun bir denize girme isteği oluştu.
Yaşadığım bütün şehirler denizi ve plajı olan şehirler ama ben ayağımı suya sokmaktan öteye gidemedim. Şu dönemde kurs var mıdır onu da bilmiyorum.
İstanbul'da yaşarken bildiğim İstanbul'da ibb'nin spor komplekslerinde yüzme kursları vardı onları araştırın. Bir de istanbul'da Florya istanbul su sporları kulübünde vardı yüzme kursu, Yakınımda olduğu için onu düşünmüştüm ozamanlar. İllaki pandemide de vardır kurs, belki birebir veriliyor olabilir.Evet canim ben de denize yakın oturuyorum esim fln çok sever denize gitmeyi onunla gidiyorum ama uzaktan bakmakla yetiniyorum tatillerde fln hic keyif alamiyorum:/ O yuzden kurs varsa gitmek istedim pandeminin ne zaman biteceği belli degil çünkü
Belediyenin suan zannetmiyorum ama özel kurslara bakayim florya dakini araştırayım Teşekkür ederimİstanbul'da yaşarken bildiğim İstanbul'da ibb'nin spor komplekslerinde yüzme kursları vardı onları araştırın. Bir de istanbul'da Florya istanbul su sporları kulübünde vardı yüzme kursu, Yakınımda olduğu için onu düşünmüştüm ozamanlar. İllaki pandemide de vardır kurs, belki birebir veriliyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?