Yüzme

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
Yüzmenin kilo vermeyle bağlantısı var mıdır ? önümüzdeki hafta yüzmeye başlıyorum. fazlalık 5-6 kilom var bunları 1sene icinde yüzerek verebilirmiyim gercekten.

adet dönemi, lazer dönemi , memlekete gidip gelme derken benim yüzme kaldı :KK43:

şimdi zayıflamak icin yemeği azaltmaya ek olarak, spor mu yüzme mi daha iyi olur acaba ?

adet dönemi, lazer dönemi , memlekete gidip gelme derken benim yüzme kaldı :KK43:

şimdi zayıflamak icin yemeği azaltmaya ek olarak, spor mu yüzme mi daha iyi olur acaba ?
ben bu yaz değilde geçtiğimiz 2 yaz yüzerek çok güzel zayıflamıştım özellikle bacaklarımdaki incelmeyi eşim bile farketti, imkanım olsa kesinlikle yüzmeye giderdim hem zevk alıyosun hemde spor, (yanlız ben denizde yüzüyorum duyduğum kadarıyla denizdeki doğal dalga vurma etkisiyle jakuzi gibi oluyomuş hani havuzdaki nasıl olur bilemem) imkanın varsa havuzu dene zayıfladıktan sonrada (-ki hem sıkılaşıyosunda) pilates veya sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin yada zayıflamayı beklemeden hem yüz hemde yüzdükten sonra sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin

ben bu yaz değilde geçtiğimiz 2 yaz yüzerek çok güzel zayıflamıştım özellikle bacaklarımdaki incelmeyi eşim bile farketti, imkanım olsa kesinlikle yüzmeye giderdim hem zevk alıyosun hemde spor, (yanlız ben denizde yüzüyorum duyduğum kadarıyla denizdeki doğal dalga vurma etkisiyle jakuzi gibi oluyomuş hani havuzdaki nasıl olur bilemem) imkanın varsa havuzu dene zayıfladıktan sonrada (-ki hem sıkılaşıyosunda) pilates veya sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin yada zayıflamayı beklemeden hem yüz hemde yüzdükten sonra sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin

yüzme cok yorucu olur diyolar.. haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness agır mı gelir acaba

yüzme cok yorucu olur diyolar.. haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness agır mı gelir acaba
ağır derken tabi bir bankacıysanız yada o kadar yoğun çalışma gerektiren bir işiniz varsa bilemem ama vakitte problemim yok derseniz bence yüzme ağır gelmez aksine stres attırır moral verir, 2 gün yüzme 2 gün fitness yorucu olmaz diye düşünüyorum, birde yüzerken günde kaç saat yüzülüyo havuzlarda yani böyle bir saat kısıtlaması varmı? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın

ağır derken tabi bir bankacıysanız yada o kadar yoğun çalışma gerektiren bir işiniz varsa bilemem ama vakitte problemim yok derseniz bence yüzme ağır gelmez aksine stres attırır moral verir, 2 gün yüzme 2 gün fitness yorucu olmaz diye düşünüyorum, birde yüzerken günde kaç saat yüzülüyo havuzlarda yani böyle bir saat kısıtlaması varmı? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın

est. ne kusuru

ders 1 bucuk saat sürüyo.

Yüzmek bütün kaslarınızı çalıştırıyor. Hem eğlenceli hem fit bir vücut için çok faydalı.

yüzme gerçekten çok yorucu ama bir o kadar da rahatlatıcı. Ben haftada 3 gün gidiyorum (bu ara ara verdım ama haftaya başlıyorum yeniden) 2 gün akşam iş çıkışı gidiyorum Tüm günn yorgunluğu üstüne 2. turdan sonra kulaç atarken yorgunluğumu daha çok hissediyorum ama sürdürüyorum. sürdürdükçe spor yanı sıra terapi gibi geliyor. zihnim boşalıyor.
Havuz sonrası eve gelip yarım saatten fazla durmuyorum hemen yatıyorum. o 2 gecenin uyku kalitesi bile o kadar yüksek oluyormuş ki. 1 aydır ara vermiştim böylelikle fark ettim bunu.
Kilo verdin mi dersen diyet yapmadığım için ve abur cubur tükettiğim için vermemiştim. Ama özellikle bacaklarım baya toparlandı inceldi. İç bacaklarım çok sarkıktı. o gitti.
Her spor faydalıdır ama bana kalırsa yüzmenin yerini alabilecek bir aktivite yoktur.
İmkanın varsa düşünme başla hemen.

X