- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- Konu Sahibi bayangezenti
Yüzmenin kilo vermeyle bağlantısı var mıdır ? önümüzdeki hafta yüzmeye başlıyorum. fazlalık 5-6 kilom var bunları 1sene icinde yüzerek verebilirmiyim gercekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu yaz değilde geçtiğimiz 2 yaz yüzerek çok güzel zayıflamıştım özellikle bacaklarımdaki incelmeyi eşim bile farketti, imkanım olsa kesinlikle yüzmeye giderdim hem zevk alıyosun hemde spor, (yanlız ben denizde yüzüyorum duyduğum kadarıyla denizdeki doğal dalga vurma etkisiyle jakuzi gibi oluyomuş hani havuzdaki nasıl olur bilemem) imkanın varsa havuzu dene zayıfladıktan sonrada (-ki hem sıkılaşıyosunda) pilates veya sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin yada zayıflamayı beklemeden hem yüz hemde yüzdükten sonra sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsinadet dönemi, lazer dönemi , memlekete gidip gelme derken benim yüzme kaldı
şimdi zayıflamak icin yemeği azaltmaya ek olarak, spor mu yüzme mi daha iyi olur acaba ?
terlemeyi sevmeyen biri olarak yüzme diyorumadet dönemi, lazer dönemi , memlekete gidip gelme derken benim yüzme kaldı
şimdi zayıflamak icin yemeği azaltmaya ek olarak, spor mu yüzme mi daha iyi olur acaba ?
ben bu yaz değilde geçtiğimiz 2 yaz yüzerek çok güzel zayıflamıştım özellikle bacaklarımdaki incelmeyi eşim bile farketti, imkanım olsa kesinlikle yüzmeye giderdim hem zevk alıyosun hemde spor, (yanlız ben denizde yüzüyorum duyduğum kadarıyla denizdeki doğal dalga vurma etkisiyle jakuzi gibi oluyomuş hani havuzdaki nasıl olur bilemem) imkanın varsa havuzu dene zayıfladıktan sonrada (-ki hem sıkılaşıyosunda) pilates veya sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin yada zayıflamayı beklemeden hem yüz hemde yüzdükten sonra sıkılaştıran egzersizlerden yapabilirsin
ağır derken tabi bir bankacıysanız yada o kadar yoğun çalışma gerektiren bir işiniz varsa bilemem ama vakitte problemim yok derseniz bence yüzme ağır gelmez aksine stres attırır moral verir, 2 gün yüzme 2 gün fitness yorucu olmaz diye düşünüyorum, birde yüzerken günde kaç saat yüzülüyo havuzlarda yani böyle bir saat kısıtlaması varmı? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayınyüzme cok yorucu olur diyolar.. haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness agır mı gelir acaba
ağır derken tabi bir bankacıysanız yada o kadar yoğun çalışma gerektiren bir işiniz varsa bilemem ama vakitte problemim yok derseniz bence yüzme ağır gelmez aksine stres attırır moral verir, 2 gün yüzme 2 gün fitness yorucu olmaz diye düşünüyorum, birde yüzerken günde kaç saat yüzülüyo havuzlarda yani böyle bir saat kısıtlaması varmı? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın