• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzmek mi? yoksa fitness mı?

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba arkadaşlar.haziran ayında yüzme ya da fitness a gitmek istiyorum.4-5 kilo vermem lazım.bacaklarım incelsin istiyorum.sizce hangisi benim için daha yararlı? yüzme ya da fitnesstan hangisi zayıflamama daha yardımcı olur

merhaba arkadaşlar.haziran ayında yüzme ya da fitness a gitmek istiyorum.4-5 kilo vermem lazım.bacaklarım incelsin istiyorum.sizce hangisi benim için daha yararlı? yüzme ya da fitnesstan hangisi zayıflamama daha yardımcı olur

3 aydır düzenli yüzüyorum vucudu bukadar şekle sokan başka bi spor tanıamam :34:

Canım bir ayda biraz zır diyetle beraber olursa işin kolaylaşır tabi. Çünkü bir aydır spora gidiyorum ben haftanın her günü programım var pazartesi pilates çarşamba step cuma pilates+step+bana verilen 2 saatlik prorgam ben 10 kilo vermek istiyorum. Diyetisyene gideli bir hafta oldu ancak yeni yeni farkediyor. Yani diyetle desteklemene bağlı uymana bağlı. Yine vücut daralıyor. Belimden 7 santim basenlerimden 10ar santim gitti mesela benim ama çok bir değişiklik yok ayda 2 kilo verdim. En az iki ay gitmelisin. Ama yüzme daha iyi diyorlar genelde tüm kaslar çalışıyor çünkü sporda çok önemli yüzmede :)

Canım bir ayda biraz zır diyetle beraber olursa işin kolaylaşır tabi. Çünkü bir aydır spora gidiyorum ben haftanın her günü programım var pazartesi pilates çarşamba step cuma pilates+step+bana verilen 2 saatlik prorgam ben 10 kilo vermek istiyorum. Diyetisyene gideli bir hafta oldu ancak yeni yeni farkediyor. Yani diyetle desteklemene bağlı uymana bağlı. Yine vücut daralıyor. Belimden 7 santim basenlerimden 10ar santim gitti mesela benim ama çok bir değişiklik yok ayda 2 kilo verdim. En az iki ay gitmelisin. Ama yüzme daha iyi diyorlar genelde tüm kaslar çalışıyor çünkü sporda çok önemli yüzmede :)

Diyetle destekleyecegim tabiki de:) yuzmeye gidersem evde kendi kendime bazi spor hareketleri yapicam ayni zamanda.48 kiloyum.43e dusmek istiyorum.basenlerim cok buyuk :(boyum da kisa oldugu icin hic hos durmuyolar :(

bence fitness gitmelisin..boğazı tutmak şartıyla..senin problemin basen kalça sanırım..fitness da iyi ısındıktan sonra o bölgelere yönelik çalışma hareketleri yapmalısın..zaten fitness salonlarındaki hocalar senin vucut yapına göre program yazıyolar..arada yüzmeye de gidebilrsin tabi..ben Türkiyedeki havuzlaın yeteri kadar hijyenik koşulları taşıdığını düşünmüyorum..bende yazları yazlıkda 3 ay kalıyorum ve hergün yüzüyorum ama öle bir sonuç almadım..ben diyet yapark ve b-fite giderek 10 kilo verdim..arada yürüyüşlerde yapıyordum..boğazı tutmak şart..

Back
X