Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun
bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor
Adam o denli önemsemiyor seni..düşün...Bence saçma olan bir adamın bu kadar yüzsüz olması sil demişşse ben de anında silerim
Kızlarımız hep "diğer kızlar kaşar ama ben farklıyım" duygusunu hissetmek istediğinden, konu sahibinin hemcinslerinin asagilanmasi hoşuna gitmiş.Hemcinslerinizi aşağılayıp bunun üzerinden size yanaşması tuhaf değil de sizi silmemesi mi tuhaf.hsjshjs
Bu neyin kafası, bende onu merak ettim?Yok canım benden hoşlanmıştı beni sil dedim buna rağmen whatsaptan silmedi engellemedi sil dedim hala silmemiş neyin kafası bu
Al misketini ver bebeklerimi kafasıYok canım benden hoşlanmıştı beni sil dedim buna rağmen whatsaptan silmedi engellemedi sil dedim hala silmemiş neyin kafası bu
Kac yasindasiniz...Yok canım benden hoşlanmıştı beni sil dedim buna rağmen whatsaptan silmedi engellemedi sil dedim hala silmemiş neyin kafası bu