• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz adam değilde ne bu şimdi

Siz biraz kendi kendinize delirmişsiniz. Aranızda sadece arkadaşlık olduğunu söylüyorsunuz. Sen diğer kızlardan farklısın cümlesine de takılma. Erkekler çok yalancı diğer kızlara da ne diyordur kimbilir.

• Beğen
Reactions: Yeu
Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun

bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor

Hemcinslerinizi aşağılayıp bunun üzerinden size yanaşması tuhaf değil de sizi silmemesi mi tuhaf.hsjshjs

Hemcinslerinizi aşağılayıp bunun üzerinden size yanaşması tuhaf değil de sizi silmemesi mi tuhaf.hsjshjs
Kızlarımız hep "diğer kızlar kaşar ama ben farklıyım" duygusunu hissetmek istediğinden, konu sahibinin hemcinslerinin asagilanmasi hoşuna gitmiş.

Ne kadar takıntı yapmssin valla tanısam sil şunu gözünü seviyim dicem kan davasina dönüşecek bak diye :) buarada erkek milleti umursasa yada umursamasada numara silme özelliği yok pek ben deli gibi kavga edip hala daha baglantilarimi begendigını bilirim erkek te herseyin tersini dusunceksin..

aklıma birde şu geldi belkide sen farklısın derken
hani onlar sevgilisi sense arkadaşsın demek istedi belkide anladı senin ilgini
ayar çekti olamaz mı

Valla bu olayda bir yüzsüz var da o bu adam degil. Size de yüzsüz demek istemem ama adamla zorla sevgili olmaya çalışan, direten sizsiniz. Beni sil diyip kontrol eden de sizsiniz. Adam hiçbir tepki (mesaj atmak aramak ya da silmek) göstermedi diye niye yüzsüz olsun ki? Sallamıyor daha ne yapsın?

Yahu tek gecelik ilişki yaşayan birinden nasıl soğumuyorsun adam zahmet edip engellememiş bile.
Ee o kızlara şöyle böyle diyorsa kendi ne oluyor bu durumda?

sen farklısın diye başlayan erkek, sorun sende değil bende diyerek bitirir. sallayın gitsin.

Liseli ergen gibi sil beni engelle nedir?

Adam zaten ciddi ilişki sevgili vs. düşünmüyor istemiyor sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun...

Sana da farklısın deme sebebi elinde tutabilmek, koleksiyonuna bir yenisini daha ekleyebilmek işte....

Yok canım benden hoşlanmıştı beni sil dedim buna rağmen whatsaptan silmedi engellemedi sil dedim hala silmemiş neyin kafası bu
Kac yasindasiniz...:KK45: O sizi silmiyorsa siz onu engelleyin siz engellerseniz gormessiniz hem boyle cok komik olmus kendi kendinize gelin guvey olmus trip atiyor gibi gorunmussunuz birde mesaj atip hala silmemek eminim adamda rol yaptiginizi anlamistir bence hemen engelleyin hi bu arada bu adam eski sevgilinin yasini tutmuyor sadece adam ciddi iliskilerin adami degil bence

siz şu geçenlerde numaramı değiştireceğim diye mesaj atsam geri arar mı diyen üye değil misiniz Mune Mune

ay silmezse silmesin ya konuşmayacaksanız konuşmayın. 15 yaiında mısınız?

Erkekler değer vermediği birini silmekle engellemekle uğraşmaz
Seni silip engellemesi için çok sevmesi ve ağırına gidecek bi harekette bulunman lazım.
Üstüne gitme

"Sil beni" konusu arkadaşlarımla geyik yaptığımız bir şeydir. Nolur kimseye yapmayın çok komik oluyor. Silecekseniz siz silin geçin, çok istiyorsanız "siliyorum numaranı" deyin ama "sil beni!" demek komik oluyor.

Biri bana "seni sildim, sen de sil beni!" dese kılımı kıpırdatmam, uyuz olsun diye :KK70:

Sil beni ne demek ya yaş kaç? :D
Ayrıca sevgili falan değilmişsiniz. Neyin triplerine giriyorsunuz?

Back
X