• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz Eltim

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Eltimle aynı mahallede oturuyoruz. Bizi bir gün çaya, yemeğe çağırmışlığı yok. Ama onlar hep habersiz, rahat rahat geliyo. Evime gelince rahat rahat mutfağa vs gider. Ben gittiğimde, kalkayım diye gözümin içine bakar. Ben artık aşırı rahatsız olmaya başladım. Aslında eşim çok yüz veriyo. Dün akşam misafirim vardı. Çat kapı geldi, sanki çağırdık gibi, bu durumda ne yapmalı. Ben gitmiyorum oda gelmesin diye ne yspmlıym

Eltimle aynı mahallede oturuyoruz. Bizi bir gün çaya, yemeğe çağırmışlığı yok. Ama onlar hep habersiz, rahat rahat geliyo. Evime gelince rahat rahat mutfağa vs gider. Ben gittiğimde, kalkayım diye gözümin içine bakar. Ben artık aşırı rahatsız olmaya başladım. Aslında eşim çok yüz veriyo. Dün akşam misafirim vardı. Çat kapı geldi, sanki çağırdık gibi, bu durumda ne yapmalı. Ben gitmiyorum oda gelmesin diye ne yspmlıym
Siz gittiğinizde kalkın diye gözünüzün içine bakar
Ama sizi bir gün çağırmışlığı yok
Siz de gitmiyorsunuz çat kapı ona

ben anlamadı :(

ay ne ayıp sunumsuz yakalıyor resmen ama olsun kız ne olcak sen de bir kek çırpıp kurdeleye sarıver iki dakika ne bilim difriz'de böreğin olsun az hanımlık öğren :))))

köpek aldık biz dün yoktu bugün aldık da diyebilirsin :p

ben elti, görümce, kayın, kaynana ve türevlerinin olmayacağı bir evlilik yapmaya çalışacağım. Tşk BDV

Ben cat kapi gelenlere kapiyi acmiyorum benim annemle aramda bi bina olmasina ragmen kadin aramadan gelmez musaitmisin diye sorar esimin ailesi pat kapi gelir kapida ac kapıyı geldim der. Bi sabah 8de esim gidince gelmisti gecelikle beni gördü sen bu saatte yatiyomusun bu sekilde mi yatiyosun diye sorunca kocam beni bu sekilde karsila dedigi icin giyiyorum dedim. Surekli gelirdi kapida evde degilim musait degilim falan derdim kizardi tek de gelmez bekar kayinlarimla gelirdi. Bikac kez kabul etmedim esimde uyardi dhaa gelmiyor haber vermeden

Sen de ona git çat kapı. Onun yaptığını sen de yap. Biliyorum utanıp arlanması olan insana çok zor bunu yapmak, ama yaparsan 1 aya kadar kurtulursun eltinden.

Back
X