yüzsüz görümce ögrenmiş yüzlü olmayı artık :)

natlus77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
48
16
46
kızlar geçen gün kaynanaya gittim süslendim püslendim hoş herzaman süslüyüm neysem, dedim yine yılan görümce damlar gittim ben gelmeden önce gitmiş çocugu yaz okulunamı ne götürmeye, diğer ufaklıgı bırakmış anasına, yine koca kız oldu halen anasına bırakıyor, be kardeşim al elinden tut onuda götür çocuk hava alsın annanesi ile kala kala çocuk olmuş koca kadın gibi , neyse oturdum kuruldum ayak ayak üstüne sigaramı tüttürüyom, telf çaldı meraklı soracak geldiğimi anasına, anası diyo oturuyoz kızım şifreleşiyorlar sanırım, neyse sonra sıkıldım aldım oğlumu dogru sahile gezmeye, eee kaynana malüm pis yemek yiyemiyorum dedim anne ben hava aldırcam çocuga baksana durmuyo hem bişeyler bakcam çarşıdan cocuga yalandan yemek yedim dışarda kumpirimi gezdim geldim eve, baktım hayret yılan sinsi görümce gelmemiş hahaaaa çokda üzüldüm gelmedi diye, dedimki vay beee 3 senenin sonunda yüzsüz görümce dize geldi akıllandı bak yüzsüz görümce oldu yüzlü görümce çok sevindim...

Son düzenleme:
Kendi icinizden konusuyor gibi yazmissiniz bi kac kez okudum ama anladim konuyu.
Herkes birbirine yakin mi oturuyor aninda haberdar olup kaynanaya ugrayabiliyor gorumceniz.
Probleminiz nedir nicin ayni ortamda olmak istemiyorsunuz?
Bunuda yazmadan gecemeyecegim cocuklarin oldugu ortamda lutfen sigaranizi tüttürmeyin.

anlatım biçiminiz çok itici geldi bana.
yok sigaramı tüttürdüm yok dışarda yedim kaynana malum pis
bir de kendi aralarında şifreleşiyorlar sanırımı da sayarken şunu söyleyebilirim
dünya sizin etrafınızda dönmüyor maalesef..
görümceniz sizin olduğunuz ortama o anda girmedi diye kendinizce teoriler üretiyorsunuz
nolmuş da bu görümce bu kadar sinsirella ilan edilmiş bari onu anlatsaydınız.

Yeni uyeyim, burayi hep takip ediyordum hic bu kadar itici bir uyeyle karsilasmamistim... Bu arada derdiniz ne anlayamadim ben ? Bize ne soruyorsunuz tam olarak ? Sevgili gunluk diye baslanmis bir yazi gibi olmus. Bir de yanlis anlamayin ama "oturuyoruz kizim dedi, galiba sifrelesiyorlar aralarinda " yazmissiniz, bunu o an cidden dusunduyseniz bir psikiyatriste mi danissaniz ki ? Durum pek saglikli degil gibi zira...

kızlar geçen gün kaynanaya gittim süslendim püslendim hoş herzaman süslüyüm neysem, dedim yine yılan görümce damlar gittim ben gelmeden önce gitmiş çocugu yaz okulunamı ne götürmeye, diğer ufaklıgı bırakmış anasına, yine koca kız oldu halen anasına bırakıyor, be kardeşim al elinden tut onuda götür çocuk hava alsın annanesi ile kala kala çocuk olmuş koca kadın gibi , neyse oturdum kuruldum ayak ayak üstüne sigaramı tüttürüyom, telf çaldı meraklı soracak geldiğimi anasına, anası diyo oturuyoz kızım şifreleşiyorlar sanırım, neyse sonra sıkıldım aldım oğlumu dogru sahile gezmeye, eee kaynana malüm pis yemek yiyemiyorum dedim anne ben hava aldırcam çocuga baksana durmuyo hem bişeyler bakcam çarşıdan cocuga yalandan yemek yedim dışarda kumpirimi gezdim geldim eve, baktım hayret yılan sinsi görümce gelmemiş hahaaaa çokda üzüldüm gelmedi diye, dedimki vay beee 3 senenin sonunda yüzsüz görümce dize geldi akıllandı bak yüzsüz görümce oldu yüzlü görümce çok sevindim...
ee soru nerde peki??? günlük mü sandın buraları ..uslubunda çok enteresan

:KK57::KK57:Bu ne Allah aşkına? Okurken kör olmayı bırakın anlayana kadar ruhumuzu teslim edeceğiz konu sahibi arkadaşım. Biraz daha özenli ve anlaşılır ayrıca bdv bölümüne konu olarak da uygun yazsanız çok iyi olur.

Görümce yüzsüz mü yüzlü mü bilmem de, gerek hayatta da şu tavırdaysanız çok itici..

Tobe tobe:110:..Evlerden irak gelin desem kizar misiniz.Anlatim bicimibizden sizde cok yuzlu gorunmuyorunuz da.

X