Yüzsüz insanlardan nefret ediyorum!!!

400 euro da elektrik supurgesine cok pahali beahhh.ömurluk kullanacaksa okeyy ama süpürge hor kullanılan bisey zaten.ucuz yollu bi süpürge aliverin sizde.paramız buna yetti o.kadar

400 eurolusüprge gercekten pahali bendd yurtdisindayim canim 150 eurotabikide iyileri bulunur cok istiyorsa kendi tamamlasin üstünü siz parasini verin öyle eline. Esinde arkanda zaten oda tutdurmuyor kardesim istedi tabi alcam felan diye kafana takma

Kendi parasıyla alacak olsa hayatta 400 euro vermezdi emin olun.

Fırsatçı işte hazır alacak biri varken en pahalısına konayım demiş aklı sıra. Bir süpürgeye de o kadar para verilmez zaten verin 150 eurosunu bitsin gitsin daha da bu kezbana hediye falan almayın.

Kendi parasıyla alacak olsa hayatta 400 euro vermezdi emin olun.

Fırsatçı işte hazır alacak biri varken en pahalısına konayım demiş aklı sıra. Bir süpürgeye de o kadar para verilmez zaten verin 150 eurosunu bitsin gitsin daha da bu kezbana hediye falan almayın.
Aynen öyle yapicam canim. Mütevaziligin "m" si bile yok.

Görüncen ayıp etmiş 400 euro nasıl bir süpürgeyki acaba merak ettim. Esiniz onu almaya musait degilim evine baska birsey lazimsa onu alıyım diyebilir

Süpürge tercihin çok güzel, 150sini biz verelim üstünü sen tamamla deyiverin.. :)
Süpürgeyi alacak mı acaba çok merak ettim, sırf siz alacaksınız diye de pahalıyı demiş olabilir..

Son düzenleme:
Canimmm Niye uzuyorsun ki böyle bişey için kendini
esin kardeşiyle konuşup alamayacagini söyler olur biter

Süpürgen tercihin çok güzel, 150sini biz verelim üstünü sen tamamla deyiverin.. :)
Süpürgeyi alacak mı acaba çok merak ettim, sırf siz alacaksınız diye de pahalıyı demiş olabilir..
Esime söyledim. Kendisi konusacak kardesiyle. Söylecek; ben sana bir miktarini yani 100 eurosunu veririm, üstünü istersen sen tamamlarsin, olmadi baska bir ihtiyacini alirsin, diyecek.

Canimmm Niye uzuyorsun ki böyle bişey için kendini
esin kardeşiyle konuşup alamayacagini söyler olur biter
Üzülmedim ama takildim yani ne bilim tuaf böyle bencil davranmasi. Neyse esim konusacak; bu süpürgeyi alamam, bütcem yetmez. Ama istersen bir miktarini veririm sende üstünü tamamlarsin. Veya baska bir ihtiyacini alirsin, diyecek.

Üzülmedim ama takildim yani ne bilim tuaf böyle bencil davranmasi. Neyse esim konusacak; bu süpürgeyi alamam, bütcem yetmez. Ama istersen bir miktarini veririm sende üstünü tamamlarsin. Veya baska bir ihtiyacini alirsin, diyecek.
Bencede böylesi daha iyi olacaktir

Neden bu kadar sinirleniyorsunuz.
Üzgünüm beğendiğin süpürgeyi alabilecek bütçem yok. Desin eşin. Veya parayı verin siz gitsin pazarlık etsin.
Sıkmayın canınızı. (düşüncesizler için.)

400 euro vay anam vay.
Sizin orada nasıl bilmem ama bence Türkiye standartlarında çok pahalı bir süpürgeo_O

Avrupadayim ama 400 euroya bi supurge ne duydum ne issittim. Napiyormus bu supurge yeni cikan kendi kendine supuren biseymiymis? Bi ev kirasi resmen be. Ablamin evinin kirasi 475 euro. Cus.

Ben bir yüzsüzlük göremedim. Kadın ne bilsin sizin ona ne kadar bütçe ayırdığınızı? Söylediniz mi ki? Neyin eksik, onu alalım diye ucu açık bir soru sormuşsunuz, cevabı beğenmemişsiniz. O zaman en başından bütçenizi söyleyip ona göre seçim yaptırsaydınız kıza. Sanki zorla size hediye aldıran varmış gibi kızıyorsunuz bir de, çok ilginçsiniz. Sizin iletişim kurma sorununuz varsa millet ne yapsın... Bütçeyi bilip de ısrarla pahalı hediye isteseydi yüzsüz olabilirdi, ama şu durumda gayet makul görümce hanım. Siz yüzsüzlüğü çok yanlış anlamışsınız. Sorun sizde bu konuda.

Bence de yüzsüzlük
Sonuçta abisinin durumunu biliyordur
İlla ben o kadarlık alamam mi demesi lazım
Nezaketen neye ihtiyacın var diye sorulmuş
O da bütçelerine uygun birşey söyleyebilirdi
400 euro 1300 tl yapıyor nerdeyse
Kimseden böyle pahalı bir ev hediyesi istenmez
Bir kardeş abisinin durumunu az çok bilir yani

Iyi de burada philips marathon ve dyson hep bu fiyatlarda
Asil pahali diyenler nerede yasiyor :110:
Bunu ne bu yeaaaaaa bu kadar pahali supurge olur mu diyenlere yazdim ..
Konu sahibi size yorumum eger siz bastan butcenizi belirtseydiniz kiz belki bu fiyatta bisey istemeyecek
Ama ucunu acik tutmussunuz
Evinde neyin eksin ?????
Bana sorsan ben yatak odasi takimi derdim yani :bicak:

O paraya Türkiyede bir ay ev geçindirenler var. Eşiniz gerekeni yapacakmış zaten takmayın daha kafanıza ve bence yüz vermeyin bi daha bu kadına.

Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor. Ben artık akrabalara iyiliği kestim. Daha doğrusu böyle yüzsüz, kişiliksiz akrabalara. Görümcenizin yaptığı çok ayıp. Ama emin olun süpürge alınmadığı için arkanızdan konuşulacak. İyi niyetinizin suistimal edildiği yetmezmiş gibi bir de zeytinyağı gibi üste çıkacaklar. Allah'tan size sabır diliyorum.

Back
X