- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapicam canim. Mütevaziligin "m" si bile yok.Kendi parasıyla alacak olsa hayatta 400 euro vermezdi emin olun.
Fırsatçı işte hazır alacak biri varken en pahalısına konayım demiş aklı sıra. Bir süpürgeye de o kadar para verilmez zaten verin 150 eurosunu bitsin gitsin daha da bu kezbana hediye falan almayın.
Esime söyledim. Kendisi konusacak kardesiyle. Söylecek; ben sana bir miktarini yani 100 eurosunu veririm, üstünü istersen sen tamamlarsin, olmadi baska bir ihtiyacini alirsin, diyecek.Süpürgen tercihin çok güzel, 150sini biz verelim üstünü sen tamamla deyiverin.. :)
Süpürgeyi alacak mı acaba çok merak ettim, sırf siz alacaksınız diye de pahalıyı demiş olabilir..
Üzülmedim ama takildim yani ne bilim tuaf böyle bencil davranmasi. Neyse esim konusacak; bu süpürgeyi alamam, bütcem yetmez. Ama istersen bir miktarini veririm sende üstünü tamamlarsin. Veya baska bir ihtiyacini alirsin, diyecek.Canimmm Niye uzuyorsun ki böyle bişey için kendini
esin kardeşiyle konuşup alamayacagini söyler olur biter
Bencede böylesi daha iyi olacaktirÜzülmedim ama takildim yani ne bilim tuaf böyle bencil davranmasi. Neyse esim konusacak; bu süpürgeyi alamam, bütcem yetmez. Ama istersen bir miktarini veririm sende üstünü tamamlarsin. Veya baska bir ihtiyacini alirsin, diyecek.
400 euro vay anam vay.
Sizin orada nasıl bilmem ama bence Türkiye standartlarında çok pahalı bir süpürge![]()