Yüzsüz komsularım

Emeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
205
89
36
kızlar slm ...Benım bundan 4 ay önce oturdugum ev satıldı .Çalışıyorum ve benım dokuz yasında bır oglum var onu hergun babannesıne bırakıyorum ve kayınvalıdemle evımız cok yakın ve aynı semtte ev aradıgım ıcın epey zorlandım kıralar da çok pahalı malum nıhayetınde ,oturdugum apartmanda duydumkı en ust katta bırısı tasınıyor hemen gıttık ,anlastık bır senelık kıra depozıt boya falan derken epey masraf ettık .Aa gelgeelım karsı kapı komsumla alt komsum arasında, kıskaca alınmıs gıbıyım.Taşındıgım gun daha esyalar çıkarılırken alt komsum gelıp banyo tuvalet tavan akıyor bır aydır ,orayı yaptırın dedı ben eve cıkmadan ev ıkı uc hafta bos kaldıgında bunu soylemedı bızden once, oturanlar ev sahıbıydı onlara da yaptırmadı ben tamam dedım bır tasınayım yaptırıcam dedım...Aksama kadar 4 defa kendısı geldı 2 defa kocası geldı yaptırın dıye. sucu geldı banyo ve tuvalet komple fayanslar yerler kırılacak dedı yarına yaparız dedım bende...gunduz de ındım baktım cokmu akıyor dıye kenarda kucucuk ıkı damla ıslanmıs kurumus lekesı var sadece ve bunun ıcın nerdeyse kıyamet kopardı...Ve aksam cok yorgundum tasınma telası falan dus almaya gırdım banyoya megersem havalandırmadan banyoyu dınlıyormus ordan bagırmaya basladı bır apartman gece saat 12 falandı banyo yaptıgımı duydu cok utandım havalandırmadan bagırdı kendı evımde resmen gızlı gızlı duş alıyorum,..... karsı komsuma gelınce oda sankı kapımın açılmasını mercekten gozluyor ben actıgım dakıka sankı yakalamaya calısıyor benı işten gelıyorum bır an oce eve gırıp evı toparlayıp yemege gırısmeye baslıyorum kapı calıyor dolma yapacakmıs sarmısak , ıstıyor verıyorum , gelıp pırınc ıstıyor verıyorum sogan ıstıyor abartmıyorum en sonunda kıyma ıstıyor bende dayanamayıp sen hıc zahmet etmeseydım ben dolmayı sana yapıp verırdım dıyorum ...Sonra ne ısterse ıstesın olsa dahı yok demeye basladım kı ben daha bır fıske tuz ıstemedım kımseden tuzsuz pısırdım gecenlerde kalmamaıstı esımden gelırken tuz almasını ıstedım .....yanı ne bıleyım cok fena bu komsular gecenlerde artık azarladım dedımkı burası market degıl hersey veremem ben dedım bır gun sonra yıne kızını gonderıyor anlamadım gıttı ben cok sınırlıyım daha anlatsam neler var neler belkı onlarıda baska zaman anlatıp rahatlarım okudugunuz ıcın tesekkurler.

Canım hiç muhattap olma bunlar komşu değil arsız resmen. En iyisini yapmışsın zaten böyle devam et , hiç bir şey verme hatta kapıyı bile açma müsait değilim , istediğinde bende yok de. Terslemezsen kurtulamazsın. Allah sabır versin sana.

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.

aynısı bizdede var geçen yıllara üstte tuvalalete pis su akıyodu üzerimiz afedersin idrar oluyodu dedik komşuya oda benden gelmiyo demesin mi 15 gnün tuvalete naylonla girdik olmdı gene dedik yok dedi sonra inmiş aşağı bakım nerden akıyo dedi sinir tepeye cıktı sonra başka bi komşu bu böyle olmaz tavana köpük yaptırın olur dedi bizde yaptırdık kaın susttu akan su bize geliyodu alttaki komşuda herşeyini bizden isterdi sonraan kapıyı açmadık

Keşke birşey istemekle rica etmeyi ayırabilecek kadar zeki insanlarla karşılassak her daim.

Bunların işi gücü yok mu ya
sinirimi bozuldu
ne boş beleş insanlar
siz de hatalisiniz
onlara bu yüzü verdiğiniz için ..
ben olsam asla muhatap olmam
Çok üstüme gelirse de kavga ederdim

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
gerçektenmi siz ne tepki verdiniz.

Acmıyorum kapıyı ama defalarca gelıp gıdıp calıyor ben kpıyı acana kadar , sınırlenıyorum kac defa azarladım ,anlamıyor kadın

neeeeeeeeee :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
eeeeee yuuuhhhh artık
bu kadar da olmaz ya
bu nasıl bir arsızlık
ne dediniz peki
kıyameti kopartsaydınız haketmişler artık

gerçektenmi siz ne tepki verdiniz.
senınde kapının onunde ayakkabıların var dedım nasıl ızınsız alırsın dedım geldım caldım kapını kac defa evde yoktun dedı evım son kat oldugu ıcın merdıvene koymustum almıs kavga etsemde bos yanı

Nee:KK57: :KK57::KK57:
Bu benim gözümde hırsızlığa girer.
Arsızlık terbiyesizlik.. Ne derseniz artık.
Ay çok sinirim bozuldu okuyunca:stop:

ben esımden once ıse gıdıyorum o bıraz daha uyuyor tam cıkarken telefonunu verde akrabamı arıycam dedı bende konturum yok dedım e o zaman kocanınkını ver ondan arıym evde daha cıkmadı dıyor uyandıramam deyıp cıkıyorum

otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor

ben esımden once ıse gıdıyorum o bıraz daha uyuyor tam cıkarken telefonunu verde akrabamı arıycam dedı bende konturum yok dedım e o zaman kocanınkını ver ondan arıym evde daha cıkmadı dıyor uyandıramam deyıp cıkıyorum
aa aa beleş yaşamayı kendine düstur edinmiş. kadına bak. paralayasım geldi

çok afedersiniz de oha yani
bu nasıl bir arsızlık yüzsüzlüktür yaa
Allah sabır versin size :KK43:

bu ne samimiyet yahu....

Çıldırmak uzereyım resmen ısten 5 yada 6 gıbı gelıyorum oglum da o satte gelıyor her gun gelıp dıyor oglun gıtsın bıze ekmek alsın dıye kac defa dedım ben cocugumu bakkala gondermıyorum dıye kendı evınde kızı da oluyor ogluda gıt kendı cocugunu gonder bıle dedım ama anlamamak ıcın dıretıyor ya gecenlerde cok kotu kavga ettık yıne bır sey olmamıs gıbı kapımı calıyor azarlamama ragmen artık ne yapacagım bende bılmıyorum

X