Yüzsüz kp .s

Onun isteyebileceği şeyleri mümkün olduğunca yatak odanda tutma benim kulak çöpü el kremi yatak odamdaydi baktım onu bahane ediyor ne varsa koydum banyoya

Eskiden çocuğun kıyafetini bahane ederdi girmek için yastık alcam falan derdi çocuğun kıyafetlerini başka yere koydum bu sefer kremdi kulak çöpü istemeye başladı onu da banyoya koyunca bahanesi yok şimdi

İmkanları zorla bahane bulamasin girmeye peki ne için giriyor kyp bişey mi arıyor bakınıp çıkıyor mi onu merak ettim

Torununu bahane ediyor bakınıyor .s

Onuda yapıyordu bir zamanlar
Neden yapıyormuş hiç sormadınız mı? Benim kayınpederim yapsa hayırdır baba ne arıyorsun derim mesela. Siz neden sormuyorsunuz? Çözümü sinir olarak nefret ederek değil, konuşup , hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemekle çözebilirsiniz.
Ama o zaman da küsüyor demeyin, isterse küssün ne farkeder.

Bir de 10 kere geldi yazmışsınız kaç günde 10 kere geldi ki? Adamın geliş gidişini saymışsınız yazık valla

İyi de kimse benim istemediğim şeyi bana yapamaz mesela. Neden kendinizi ezdiriyorsunuz o zaman? Hangi sebeple?

Eşimle kötü oluyorm en ufak bi sesimi yükseltsem bile . Gerçi yükseltmedimde. Edepsizim istemyrm onları hep böleydi taa ki kaynım evlenene kadr eltimi çok seviyorlardı inadıma ona iyi davrnyorlardı eltimle kavga ettiler ağzlarına etmş şimdi eltim kötü oldu beni kazanmaya çalşyrlar ama artk geçti kalp kırıldı hep beni dışladlar üzdüler ağlattılar ve bunlar öle insanlar ki kv bi toplulukta yalabdan namz kılan biri sırf namaz kılıyr desinler diye

Neden yapıyormuş hiç sormadınız mı? Benim kayınpederim yapsa hayırdır baba ne arıyorsun derim mesela. Siz neden sormuyorsunuz? Çözümü sinir olarak nefret ederek değil, konuşup , hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemekle çözebilirsiniz.
Ama o zaman da küsüyor demeyin, isterse küssün ne farkeder.

Keşke küsse tama kızım anldm diyor eşim gelincede abarta abarta anltyr kndini acındırıyor basıl numaracı safı oynuyor

Kuzenim yeni evlenmisti kv ziyarete gelmisti .Tabii bizimki ise gidiyor .O gun de isi erken bitiyor 2 saat falan erken geliyor eve .Karşılaştığı manzara kv gardropta ne var ne yok indirmis karıştırıyor. Bizimki şok napıyorsun anne ne ariyorsun diyor Cevap : Oglusumun gomleklerini kendininkinin yanina asmissin onlari cekiyorum :KK49:

9 ayda 10 kez gelmiş adam. Hadi 20 olsun Yani ayda 2-3 kez gelmiş olsun. Ne olacak? Torununa geliyordur zaten sizin için gelmiyordur. Dua edin kv gelmiyor Yani.

Kuzenim yeni evlenmisti kv ziyarete gelmisti .Tabii bizimki ise gidiyor .O gun de isi erken bitiyor 2 saat falan erken geliyor eve .Karşılaştığı manzara kv gardropta ne var ne yok indirmis karıştırıyor. Bizimki şok napıyorsun anne ne ariyorsun diyor Cevap : Oglusumun gomleklerini kendininkinin yanina asmissin onlari cekiyorum :KK49:
işte böyle bi durum olsa eleştireceğim bende :))

Tabi tabi :halay:

Bak benim eşinde çok anne baba tutardı aynı bunu sebeplerden tartıştık çok sizin kynp benim kaynana dalardi odalara

Bigun eşimi kynp demiş ki minik anneni odalara sokmuyormus istemiyormuş

Eşimden demiş haklı baba kurcalanmayacak şeyleri kurcalıyor eşim bana hak verdiği halde tartıştık yinede

Kaynanami evlenmeden önce eltimjn evini kurcaladigini bilirim
O yüzden temkinli davrandım şimdi de oralara giremiyor diye

Buzlugumu kiler dolabını kurcalar ne var ne yok diye artık takmıyorum o kadarını da fazla gelemiyor zaten eskisi gibi

9 ayda 10 kez gelmiş adam. Hadi 20 olsun Yani ayda 2-3 kez gelmiş olsun. Ne olacak? Torununa geliyordur zaten sizin için gelmiyordur. Dua edin kv gelmiyor Yani.

Ya niye yargılıyorsunuz ki sadece derdimi anlatmak istedim laf ymek için değil. Konunun tamamını anltmadm yoksa ben kötü biri değilim o adam torununa laf etmş biri bir dede o lafı ettiyse zaten bitmştir

Back
X