• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz kv ve kp

Öyle ağları tutar diye zaten bişey demedim esimede Aramasını söyledim hep onlar gelmeden aradoda boşver onlar etti allah büyük dedim esime hiç bi zaman soyleler demedim esimde diyor iyi niyetlidin onlar neler yaptı susuyorsun diye kincisin demişler ama öyle degilim

Anliyorum sizi icinizi dokmek istemissiniz dedigim gibi ne yaparlarsa yapsinlar onemli olan sizin huzurunuz bunu dusunun kendinizi uzmeyin anlattiginiza gore onlarin istedigi uzulmeniz istediklerini yasamayin

Slm kizlar kv beni evinden kovmuştu.Esim göreve gittiğinde.Annemlerde kaldım.6 ay ve 5 aylık evliydim. Cok şükür esim geldi evimuzdeyiz.Geçen hafta sonu esim nobetten geldi.kahvalti yaptik, bende esofmanlarimi giymistim esimde rahat olalim dedim.Kapı çalmasın mi birden esim bi açtı annesi babası.Ben sok 7 saatlik yoldan gelmişler haber vermek yok.kapalıyim normalde evimde diye acıktım apartopar giyindim.Beni kovduğu için haber vermeden gelmişler benim yüzüm düştü emri vaki yapmislar.Hala sinir oluyorum hiç aramadım kavgadan sonra nasılda gelmişler çok sinir oldummmm.Hic bisey yok gibi.
Eşin seni kovduklarini biliyor mu?

Slm kizlar kv beni evinden kovmuştu.Esim göreve gittiğinde.Annemlerde kaldım.6 ay ve 5 aylık evliydim. Cok şükür esim geldi evimuzdeyiz.Geçen hafta sonu esim nobetten geldi.kahvalti yaptik, bende esofmanlarimi giymistim esimde rahat olalim dedim.Kapı çalmasın mi birden esim bi açtı annesi babası.Ben sok 7 saatlik yoldan gelmişler haber vermek yok.kapalıyim normalde evimde diye acıktım apartopar giyindim.Beni kovduğu için haber vermeden gelmişler benim yüzüm düştü emri vaki yapmislar.Hala sinir oluyorum hiç aramadım kavgadan sonra nasılda gelmişler çok sinir oldummmm.Hic bisey yok gibi.
bak sakın izin verme seni sinir etmesine. ben bu duruma çok düştüm kendime etmişim sallama çooook rahat davran eşin anlamaz yanında da durmaz demedi deme. erkek işte annesi olunca konu.

Tam anlamıyla bilmiyor şikayet eder gibi demedim yapamiyoruz aynı evde dedim geldi anladı annesinin huzur vermediğini beni bi daha gondermedi
Bende kv ler gidince eşine söyle bu durumu. Bak bu durumda bile sana bir şey demedim hizmet ettim gibisinden ...
Ayrıca eşinin sana saygısı da artar

Bende kv ler gidince eşine söyle bu durumu. Bak bu durumda bile sana bir şey demedim hizmet ettim gibisinden ...
Ayrıca eşinin sana saygısı da artar
Şunu yaptım canim yastiklarimizi yıkayıp kaldirmistim misafir için onlar gelince çıkacak yerde degilde tayine gitcez kaldirmistik.Onlara kendi yattigimiz yastıkları verdim ben esim kirlette yattık onlar yapınca bana seni seviyorum merhametini hiç bi zaman kimseye inanmam sen demedikçe bişey dedi dememe gerek kalmadi yani cok sukur i anliyor beni

Şunu yaptım canim yastiklarimizi yıkayıp kaldirmistim misafir için onlar gelince çıkacak yerde degilde tayine gitcez kaldirmistik.Onlara kendi yattigimiz yastıkları verdim ben esim kirlette yattık onlar yapınca bana seni seviyorum merhametini hiç bi zaman kimseye inanmam sen demedikçe bişey dedi dememe gerek kalmadi yani cok sukur i anliyor beni
Canım eşin sana destek olduktan sonra gerisi önemli değil zaten.

Back
X