Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlıyor, işine gelmiyor. Böylesi rahatına geliyor. İyi evlat olmak, iyi koca iyi baba olmaktan kolay geliyor işte, birini seçmek zorunda hissediyor hep.
Anlıyor, işine gelmiyor. Böylesi rahatına geliyor. İyi evlat olmak, iyi koca iyi baba olmaktan kolay geliyor işte, birini seçmek zorunda hissediyor hep.
Orası öyle zaten. O narsist, ben bağımlı kişilik gibiyiz. Ben bu kadar nazik, anlayışli olmasam beni secmezdi ki. Bunu şimdi görüyorum.
O zamanlar çok ilgiliydi. Sıkışık oldugumda çantama gizlice para koymuştu bir gün.
At şu uyuşuğu, çürüsün babasının evinde. Gül gibi kocamla kavga ettim, camı çerçeveyi indirdim zamanında, sırf cinsellik zayıfladı diye. Zaten başka yönlerden de berbat biri kocan, bi de üstüne libido sıfır. Nasıl katlanıyorsun ya?
At şu uyuşuğu, çürüsün babasının evinde. Gül gibi kocamla kavga ettim, camı çerçeveyi indirdim zamanında, sırf cinsellik zayıfladı diye. Zaten başka yönlerden de berbat biri kocan, bi de üstüne libido sıfır. Nasıl katlanıyorsun ya?
Hiçbir şey söylemiyor ki.
Soranlara gelmedi demiş sadece. Ama bana düşman gibi davranıyor sanki sorumlu benim.
Diğer gelin de bizim düğüne gelmemişti çünkü eşimi de ailesini de hiç sevmiyor. O zaman eşimin babası benim yanımda gerizekalı falan demişti kıza. Şimdi de beni kotulemislerdir. Ailemle tanıştıkları ilk zamanlar da sürekli ilk gelinlerini kotuluyorlardi, çok sasiyordum böyle yapmalarina. Aynı şeyi yaparlar tahminimce