Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklı selim olup olmadigimi nereden anladınız nerden böyle bir kanıya vardı biz bilmiyorum. Çok klasik bir söz olucak ama çeken bilir diyim. Kardeşleri ile yani eşim ile kavga ederler hırslarını benden ve kızından alırlar. Çocuğuma annem bakıyor zor koşullarda fedakarlık yaparak bakıyor. Kendinden ödün veriyor. Ama aynı şehirde olmamıza rağmen ne ararlar ne sorarlar yaklasik 6_7 aydır yüZyüze görüşmedik ama eşim onlarla görüştü mu bu hemen anlaşılıyor eve tavırlı giriyor kendi kendine kusuyor hatta bu günlerde bana yine küs çünkü ricada bulunup randevu işlerini halletmedim diye yapmıyorum istemiyorum umrumda değiller hele bu günlerde daha da sinirliyim onlara karşı içimde tarifsiz bir öfke var onlara karşı. Boşver diyorum bazen kendime sonra yapılanlar geliyor aklıma eşimle tartismalarimiz geliyor yeniden ofkeleniyorum . Eşim onlarla konusmuyorken üzgündü belki içten içe ama daha bir mutluyduk kavga gürültü yoktu evimizde rahattik yani sürekli bir isfitleme sürekli doldurma hakkimi helal etmiyorum hicbirine ve allah'a havale ediyorum rabbim acısın onlara