Yüzü gözü mimikleri konuşması :(((

Eşimin başlıkta yazdığım herşeyi anne babasına benziyor hatta sülalesinden diğer bazılarına, bunun böyle olması biyolojik olarak tartışılmayacak olsa da eşimi onlara benZettikçe ve eşimin onları fazlası ile düşündüğünü gördükçe geriliyorum çok , lütfen yanlış anlamayın yaşanan onca olumsuzluktan sonra bunun beni germesi ne şaşırmıyorum Ama şunu çok merak ediyorum , eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar , onları sevmeyenler eşini Nasıl gerçekten çok sevebiliyor bunu merak ediyorum, ben eşimin benzelikleri yüzünden çok tıkanıyorum , hem huy hem de fiziksel şeyler , en istemediğim duygularla doluyor içim , hani konular okuyorum ailesinden nefret ediyorum ama eşim başka falan yazanlar oluyor , bu Nasıl gerçek olabilir ki ?
Benim eşimde anasına benziyor çok kafama takmıyorum fakat kavgalı zamanlarımızda gıcık olduğum doğrudur benzerlikleri konusuna

Eşimi dayısına benzetiyorlar, uzun yıllar olmuş vefat edeli. Ne annesine ne babasına benzemiyor pek, benzeseydi de fark etmezdi sanırım, çünkü görüp, aşık olarak, beğenerek evlendim.

Kayınvalide ve pederi hiç mi hiç sevmem, eşim huy olarak benzemesin de razı olurdum dış görünüşün benzemesine.. Huy daha önemli. Neyseki benzemiyor,belki ilerleyen yıllarda benzer mi bilmem, benzemesin:63:

Bir insanı ailesiyle yargılamak çok yanlış geliyor bana.
Sonuçta ailelerimizi biz seçmiyoruz.
Ama eşinin davranışları sana batıyorsa ona bir şey diyemem.
Ben de şu anki erkek arkadaşımın ailesinden pek hazetmiyorum.
Zamanla fikirlerim değişir mi bilemem.
Ama sırf ailesi yüzünden ondan soğumam sanırım.

benım esımın kırpıklerı aynı annesı.. o yuzden esımın en sevmediğim yeri kirpikleridir. baktıkca ıcım kalkar o yuzden bakmamaya calısırım

Back
X