evet arkadaşlar.yüzü ince gösteren saç modellerine ihtiyacım var. kesim olarak özellikle.
hafif oval bi yüzüm var ve daha ince görünsün istiyorum. nedir bunlar alkisalkisalkis
yüzünün uzun ince ve küçük görünmesini istiyorsan kesinlikle saçlarını kahkül kestirmemelisin. kahkül yüzünü daha yuvarlak yapar ve toplu gösterir. önlerin uzun düz bi kesim ysda uçlarının çok gür durmaması için sadece uçlara kat verirsen yüzün daha ince ve uzun gözükür ... kesinlikle önlerinin uzun olması gerekiyor:)
saçların belinden birazz yukardaysa yukardan topla yani bıngıldak kemiğinin ordan biras da yandan olursa çok güselo luo ve yüzü küçük gösterio yani şahsen bnmkini gösteriodu ama dingil kuaföre uçlarından al dedim iki karış nerdeyse. kesti =( =( =(
yüzünün uzun ince ve küçük görünmesini istiyorsan kesinlikle saçlarını kahkül kestirmemelisin. kahkül yüzünü daha yuvarlak yapar ve toplu gösterir. önlerin uzun düz bi kesim ysda uçlarının çok gür durmaması için sadece uçlara kat verirsen yüzün daha ince ve uzun gözükür ... kesinlikle önlerinin uzun olması gerekiyor:)
Ne güzel oval yüzün varmış işte bende yüzümü hep oval göstermeye çalışıyorum olmuyoo benim yüzümde zayıf, dolgun yüzler her zaman daha güzel görünür unutma delikafadulden