Yüz hatlarını şekillendirici kremler var ,kullanabilirsin..örneğin olay total efects mikro yapılandiricı krem,kırmızı kutuda olandan..
uzmanından bilgi almayı denedim sordum bir kaç doktora ama genektin yapındır yapacak bişey yok deyip geçiştirdilerhiç bir fikrim yok,uzmanından bilgi almalısın..
Yüz yogası yapabilirsin
Eki Görüntüle 541940
Eki Görüntüle 541941
bu kaynaktan aldım fotoları designbyeda.blogspot.com
Bende denedim inanılmaz farkettiriyor..
genelde ne tür egzersizler yaptınız yüzünüz için
Fotoların altında kaynak diye belirttim kaynak ismini googlea yazarsanız site çıkacaktır. Burada link paylaşında virüsmüş gibi gösteriyor ki insanlar tıklama tırssın diyeLinkte çalışmıyor o yüzden isim olarak ekledim. bende o blogtan görerek 2 hafta denedim ve 2 haftada inanılmaz fark etti ama tabi devam etmeniz gerekiyor sürekli.
Fotoların altında kaynak diye belirttim kaynak ismini googlea yazarsanız site çıkacaktır. Burada link paylaşında virüsmüş gibi gösteriyor ki insanlar tıklama tırssın diyeLinkte çalışmıyor o yüzden isim olarak ekledim. bende o blogtan görerek 2 hafta denedim ve 2 haftada inanılmaz fark etti ama tabi devam etmeniz gerekiyor sürekli.
özel msj atabilir misin bende denemek istiyorumm
Özel mesaj kutun dolu olduğu için yeni mesaj kabul etmiyor..
yuz yogasini ne kadar sure yaptin , ne kadar sure sonra etkisini gordunYüz yogası yapabilirsin
Eki Görüntüle 541940
Eki Görüntüle 541941
bu kaynaktan aldım fotoları designbyeda.kadinlarkulubu.com
Bende denedim inanılmaz farkettiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?