Yüzü inceltmek gerginleştirmek. keskin hatlar için ne yapmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi key
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

key

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
13
0
36
İzmir
Benim bir sorunum var. yüzüm vücuduma göre kilolu keskin ve belirgin yüz hatlarına sahip olmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. Aşağıda özcan deniz örneğini veriyorum sizce bu adam nasıl tombul bir yüzden bu kadar keskin hatlara sahip olmuş? Photoshop demeyin adamı yakından gördüm gerçekte de çok sert suratı olmuş önceden öyle değildi nasıl oluyor bu sizce ya?

eski hallerii :http://www.ask-resimleri.com/wp-content/uploads/Ozcan-deniz-resimleri-1.jpeg , Yine Ağlattın Beni fotoğraf galerisi | Özcan Deniz

şimdiki halleri: http://www.ozcandeniz.com/uploads/ikonlar/5233124502300.jpg , Hediye fotoğraf galerisi | Özcan Deniz

Yüz hatlarını şekillendirici kremler var ,kullanabilirsin..örneğin olay total efects mikro yapılandiricı krem,kırmızı kutuda olandan..

Yüz hatlarını şekillendirici kremler var ,kullanabilirsin..örneğin olay total efects mikro yapılandiricı krem,kırmızı kutuda olandan..

tavsiyen için teşekkürler ama kremler işe yaramıyor clarins lift minceur visage kullandım aylardır. içeriğinde yüz hatlarını inceltir yazıyo ama bir işe yaramadı. Acaba bu bölgesel zayıflama yöntemleri işe yarar mı sizce. Kavistayon falan var yüze uygulanır mı?

Yüz yogası yapabilirsin

bu kaynaktan aldım fotoları designbyeda.blogspot.com

Bende denedim inanılmaz farkettiriyor..

genelde ne tür egzersizler yaptınız yüzünüz için

Fotoların altında kaynak diye belirttim kaynak ismini googlea yazarsanız site çıkacaktır. Burada link paylaşında virüsmüş gibi gösteriyor ki insanlar tıklama tırssın diye Linkte çalışmıyor o yüzden isim olarak ekledim. bende o blogtan görerek 2 hafta denedim ve 2 haftada inanılmaz fark etti ama tabi devam etmeniz gerekiyor sürekli.

teşekkürler bakayım bende..sürekli uyguluycam fotodaki ilerleme gibi bi ilerleme olacaksa yapmazmıyım:)

Bence yaşlandığı ve zayıfladığı için yüzündeki dolgunluk gitmiş.Özellikle yaşlandığı için olmuş bence.Birçok ünlünün gençlik fotoğraflarına ve şimdiki fotoğraflarına baktığınızda yanaklarında gözle görülür bir değişimin olduğu gözlemleyebilirsiniz.

özel msj atabilir misin bende denemek istiyorumm

bende merak ediyorum acaba yuvarlak yüzlüyüm alt yanak kısmını nasıl inceltirim? radyofrekans duydum bir yerde ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…