Yüzüğe SİYAH kurdele ne diyorsunuz?

Ne var ne yoksa satın 50-60 lira anca eder belkide. Satın ve sokaktaki bi dilenciye falan verin en azından hayrınız olur

İyi de niye muhatap oluyorsunuz o zaman.
Bırakın ne halleri varsa görsün.
Eşyaları da istiyorlarsa istedikleri vakit gönderiverin kargoyla hiçbişey demeden.
Siyah kurdele falan.
Komik olur. Küçük düşersiniz..

amacım canımı yakanlrın canını yakmak..

ben sizin yazdiklarinizi okuyunca, gayet de umrunda diye dusundum.
ayni seyi eski nisanliniz ve ailesinin de dusunmesini istemiyorsaniz, hic yoklarmis, hic olmamislar gibi davraniniz.

vallahi onu yapamıyorum ben işte malesef uğraşmak istyrm o pisliklerle

Olabilir bence.
Bu tur durumlarda ben alinan her seyi geri vermeden yanayim. Cope atmak benim yapima uygun degil. Geri gonderirim her seylerini.

NEYSE TAMAM GENEL BAKIŞ AÇISI EVE YOLLA KURDELE BAĞLAMA AMA ASIL GENEL BAKIŞ BİR BOK YOLLAMA SAĞOLUN HATUNLAR ÖPÜLDÜNÜZ En Büyük KK:eek:

Selam hanımlar bayadır yoktum çünkü önerilere yup tedaviye başladım antidepresan beter oldum kullanmaz olaydım 2 haftada pertim çıktı asalak gibi yaşamaya başladım ben ben değildim kimseyede önermiyorum herşey sizde bitiyor ...
konu şu ki biliyorsunuz sözü attık ama bu naletlerin yüzüğü bende hala benim eski haysiyetsizede halam mesaj attı teeslim etmek için dönücem abla dedi ve dönmedi dönek herif :KK47:
şimdiiiiiiiiiiii ben haftaya bu yhüzüğü adrese teslim yapıcam söz kıyafetleri ile
sorum şudur...
işyerinemi yollıyayayımm? ama o işyerinin eski çalışanıyım benide herkes tanıyor hoş olurmu bilmem
yadaaaaa anasının evinemi paketliyim kendisinede mesaj atayım esşyaları kargoya verdim diye çünkü o cadı karı söylemez gizler bilirim

ve ben yüzüğüne siyah kurdele bağlamayı düşünüyorum kıçınıza kına yakın mesajı vermek için ne dersiniz haydiiiiiiii
En Büyük KK

bozdur yeee kız

vallahi onu yapamıyorum ben işte malesef uğraşmak istyrm o pisliklerle
intikam alma duygusu sadece ve sadece seni yorar ve daha da sinirlemene yol açar
yapmak zorundasın görmezden gelmek zorundasın
sen onlarla uğraştıkça onlar hayatından çıkıp gitmiş olmazlar dolayısıyla sen de kendi hayatına devam edemezsin

Back
X