yüzüğüm hala büyük

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar çok mutluyum dün evlenme teklifini aldım tek taş yüzük almış büyük gelmişti bugün küçülttürdük ama hala büyük geliyo kuyumcuda parmağıma taktığım ölçü için olan plastik yüzük gayet iyi gibiydi ona göre ölçü alınmıştı bi kaç saat sonra yüzük geldi ama hala büyük ne yapıcam bilmiyorum kilo aldığında tam olur diyo ama takamıyorum suanda parmağımdan kayıyo ve dönüyo

bıda küçülmüyormu nıye bukadar sorun ettınız kılo almayla okadarda buyumuyor bırden 10 kılo alacak değilsinizya

sert çıkış kuyumcuya adam gibi bak ve yap de senin yüzünden ben neden üzülüyormuşum ki de eğer yapamam diyorsa kuyumcu tamircisine git.

kızlar çok mutluyum dün evlenme teklifini aldım tek taş yüzük almış büyük gelmişti bugün küçülttürdük ama hala büyük geliyo kuyumcuda parmağıma taktığım ölçü için olan plastik yüzük gayet iyi gibiydi ona göre ölçü alınmıştı bi kaç saat sonra yüzük geldi ama hala büyük ne yapıcam bilmiyorum kilo aldığında tam olur diyo ama takamıyorum suanda parmağımdan kayıyo ve dönüyo

Eşimde evlilik teklifi ederken tektaş almıştı ve öyle boldu ki iki parmağım girerdi içine:52: sonra gittik ve daralttırdık..üzülme canım tekrar gidin kuyumcu halleder,güle güle kullan ve mutluluklar:16:

aman canım, evleniyorsun herşeyden önce mutluluğun,huzurun önemli... yüzük falan bunlar hallolur hiç merak etme. Varsın en büyük derdin bu olsun :) mutluluklar...

Bende bilerek büyük aldırdım. Şuan çok zayıfım 11 numara olduğu halde yüzük dönüp duruyo :27:
Bir de sağ el ile sol el parmakları arasında fark vardır. Genelde sol el daha kalındır.
Gece çıkartmıyorsan parmaklar şişme yapar.Yüzük acıtır.
Kilo alabilirsin.
Biraz bolluk olunca daha rahat oluyor..

Back
X