• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzügümüzü çıkardı

nazv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
10
0
36
Tekirdağ
slm benim 1.5 senelik bi beraberliğim var.6 ayın sonunda bi işe başlamamla beraber yüzük taktık kendi aramızda ve sözlüm pek gönüllü değildi belliydi aradan biraz zaman geçti alışamadım dedi yinede ısrarlarıma rağmen taktı ve bi süre hiç lafı olmadı çıkartmadı da ama bir gün sınava gitti ve orda yüzüğü çıkarttırmışlar ondan sonraki günü buluştuk baktımki yüzük yok tak diyorum takmıyor şaka yapıyor diye aldırmadım akşam konuştuk ve bir daha takmıcağını söyledi benim hiç beklemediğim birşeydi ve büyük bir yıkım oldu şuan devam ediyoruz ben hala yüzüğümü takıyorum çünkü çok seviyorum :5: lütfen yardım :5::5:

Ne yüzüğü ayol?
Aramızda yüzük taktıkmışmışmış!
Sizler söz,nişan işlerini evcilik falan mı sanıyorsunuz?

bu devirde hala pastane sözü mü kaldı yav :)
baksana beyefendi zaten baştan gönüllü değilmiş bahaneyi bulunca da çıkarıvermiş hemen.
zaten ilk başta da sırf senin başının bağlı(!) olduğunu belli etmek için takmış
sen de çıkar gitsin o takmak isterse de bi daha sen takma bu sefer.
çok takmak istiosan da geceleri o görmeden takarsın :)

ben çok karşıyım şu iki kişi arasında 'yüzük takma' olayına, birinin yüzüğünü taşımak bu kadar basit olmamalı, zaten zorlada kimseye yüzük tattırtamazsın, hadi zorla takdırdın diyelim içine siniyor mu? yüzükler adabına uygun bir şekilde aileler arasında takılmalı, yoksa çocuk oyuncağına dönüyor.

Sen de takma olsun bitsin bir daha da ciddi bir adım atmadan takmayın öyle bir karar alın.

Aynen bende karşıyım bu yüzük işlerine zamanı gelince zaten olacağı varsa olur. Birde gönüllü olmadığını istemeyerek taktığını bildiğini söylemen beni çok şaşırttı.. Israrlarınla taktırman zaten extra yanlış. yapacağın tek şey oluruna bırakmak daha ok ısrar edersen tamamen kaybedersin. Madem çok seviyorum diyosn o zaman sıkmayacaksın yüzük diye.iki kişi arasında takılan Yüzük ilişkiye ciddiyet katmaz ki. .:50:

doğru ya da yanlış şöyle veya böyle size doğru gelmiş takmışsınız kendi aranız da yüzük.ama sen istedin diye takıyosa hatta bi zaman sonra çıkarıyorsa sen onu hayatından çıkar bence.benim aklıma birine bağlı olduğunu belli edecek bir simge istemediği için takmıyomuş gibi geliyo.başka bir açıklaması yok benim gözümde bu yüzüğü takmama olayının

Sevmek her şeye katlanmak demek değildir. Onurlu olmazsan kimse sana değer vermez. Acı çekeceksen dağ gibi yıkılmayacaksın.Ne olacaksa eninde sonunda olur çünkü. Korkunun ecele faydası yok.O yüzden terk et bunu. O sonunda yapacak çünkü.sana bağlanamayan insanla ne işin var.???

sende çıkar yüzüğü aynı tepkileri sende göster neden çıkardın derse zaten sıkılmıştım dersin.

birine istemediği bi şeyi yaptırmak o kişi için cehennem azabı olabilir. eski sevgilim de beni yüzük takalım diye zorlayıp dururdu onu severdim ama takmak hiç istemezdim bunun sevgiyle alakası yok canım üstüne gitme bu kadar.

Sex and the City deki Carrie yi hatırlattı bu olay bana. Kadın gelinlik provasında kriz geçirmişti.Gelinliği üzerinden yırtarak çıkardılar.Çünkü Aidanla evlenmek istemiyordu.Tabi ki sevgiyle ilgili bir olay:Diğer adamla Big le evlenmek için dört takla attı.Anlıyor musun? seni sevse seni temsil eden her şeye gözü gibi bakar çıkarıp atmak bir yana göğsünde saklar. Adam hazır değil. Seni de yeterince sevmiyor. Çok acı biliyorum.Ama gerçek bu! Kendini kurtar! Sonu kötü olabilir.Tecrübeyle sabittir.

biz de sevgilimle yüzük takıyoruz ama bu yüzüğü takma amacımız, ''sözlenmek''değil
sözlenmek, söz vermek zaten ilişkimizin başında, aşkımızın doğal bir sonucu.. kalplerimiz birbirine söz verdiğinden beri, 5,5 yıldan beri aşığız birbirimize
haa bunun resmi ve sembolik hali adettendir diye seneye ailelerimizin önünde de olucak kısmetse :92:
şimdi yüzük taktık çünkü, ortak şeyleri paylaşmayı seviyoruz, eğlenceli geliyor bize :38:
tıpkı aynı saatleri takmamız gibi.. :69:
aynı ayakkabıları giymemiz gibi.. :13:
benim onun tişört ve hırkalarını ele geçirip, onun da benim siyah nokta maskemi kullanması gibi.. :90:
bursumuzdan bi kaç gün öncesinde cebimizde yalnızca bozukluklar kaldığında 1 simidi 2 yarı yapıp yememiz gibi..:39:
aynı parfümün onun erkeğini, benim bayanını kullanmam gibi :12:
aynı anda aynı filmi izlememiz, aynı kitabı okumamız gibi..
mesela bi sözleşme kağıdı yaptık,oraya seni hep seveceğime, hasta olduğunda sana çorba içireceğime vb.. gibi şeyler yazıp sonra onu imzaladık ve her ayın 3 ünde onu okuyoruz :69:
bizim için tüm bunlar ne ifade ediyorsa, yüzüklerimiz de onu ifade ediyor
ama sanırım yüzüğün senin için ifade ettiği anlam sevgilin için ifade etmiyor, ben sevgilinin neden takmadığını anlayamadım
belki de sevgilin yüzüğü taktığında parmağında gördüğü aşkınızın sembolü değildir de kelepçedir..
bence bunun sebebini öğrenip ona göre hareket et
zorla taktırma, sonra üzülen sen olursun, zaten zorla takıcaksa hiçbir anlamı kalmaz :19:

Sex and the City deki Carrie yi hatırlattı bu olay bana. Kadın gelinlik provasında kriz geçirmişti.Gelinliği üzerinden yırtarak çıkardılar.Çünkü Aidanla evlenmek istemiyordu.Tabi ki sevgiyle ilgili bir olay:Diğer adamla Big le evlenmek için dört takla attı.Anlıyor musun? seni sevse seni temsil eden her şeye gözü gibi bakar çıkarıp atmak bir yana göğsünde saklar. Adam hazır değil. Seni de yeterince sevmiyor. Çok acı biliyorum.Ama gerçek bu! Kendini kurtar! Sonu kötü olabilir.Tecrübeyle sabittir.

Aidan'ın yüzüğünü de boynunda taşıyordu :D:D
Fikir çağrıştırdı bak şimdi. Sen de zincire takıp boynuna tak Carrie gibi. Aksesuar olarak takıyordum ben zaten havası versin. Kafası biraz karışsın.

Kendi hayatımdan pek örnek vermekten hoşlanmam çünkü herkesin hayatı farklıdır sen başka bir algıya sahip olabilirsin.Şunu söylemek istiyorum. Eski sevgililerimden biriyle kendi aramızda dini bir tören yapmıştık.Beni sürüklemişti bir çılgınlık anında.Orada uyduruk gümüş bir yüzük takmıştık.O yüzüğü hala saklıyorum.1 yıl kadar önce face de resmini gördüm. O da saklıyor:) Bir kenara atmıyor. Bu insanla biz kötü ayrılmamıza rağmen hem de.Değer vermek böyle bir şeydir.

bu sevgililerin kendi aralarında yüzük takmasını anlamıyorum
son bir kaç senenin modası sanırsam " kendi aramızda yüzük taktık"
yüzük taksan ne olur takmasan ne oluır kardeşim
o adam senin kısmetinse eninde sonunda evlenirsin
bunu yüzük takarak milletin gözüne sokup reklam yapmanın ne mantığı olabilir ki!!
iyi yapmış takmayarak sen de cıkar
zamanı gelince adam akıllı ailelerle
töreninizi yapın takın yüzükleri
evliyken yada nişanlıyken yüzüğü takmak istemezse
işte o zaman serzenişlerde bulunun
aranızda resmi bir bağ yokken adam zorla yüzüğü taktıramazsınız maalesef

Son düzenleme:
biz de sevgilimle yüzük takıyoruz ama bu yüzüğü takma amacımız, ''sözlenmek''değil
sözlenmek, söz vermek zaten ilişkimizin başında, aşkımızın doğal bir sonucu.. kalplerimiz birbirine söz verdiğinden beri, 5,5 yıldan beri aşığız birbirimize
haa bunun resmi ve sembolik hali adettendir diye seneye ailelerimizin önünde de olucak kısmetse :92:
şimdi yüzük taktık çünkü, ortak şeyleri paylaşmayı seviyoruz, eğlenceli geliyor bize :38:
benim onun tişört ve hırkalarını ele geçirip, onun da benim siyah nokta maskemi kullanması gibi.. :90:
bursumuzdan bi kaç gün öncesinde cebimizde yalnızca bozukluklar kaldığında 1 simidi 2 yarı yapıp yememiz gibi..:39:
mesela bi sözleşme kağıdı yaptık,oraya seni hep seveceğime, hasta olduğunda sana çorba içireceğime vb.. gibi şeyler yazıp sonra onu imzaladık ve her ayın 3 ünde onu okuyoruz :69:
ama sanırım yüzüğün senin için ifade ettiği anlam sevgilin için ifade etmiyor, ben sevgilinin neden takmadığını anlayamadım
belki de sevgilin yüzüğü taktığında parmağında gördüğü aşkınızın sembolü değildir de kelepçedir..
zorla taktırma, sonra üzülen sen olursun, zaten zorla takıcaksa hiçbir anlamı kalmaz :19:

çok hoşuma gitti maşallah canım ne kadar sevimli bi çiftsiniz allah tamamına erdirsin:nazar:

teşekkür ederim canım,amin inşallah :16:

okurken nazar değmesin dedim içimden inş hep böyle olursunuz:nazar:

takmak istemiyosa sözlü olduğunu anlamalarını istemiyor demekki...bence sende yüzüğü takma.:20:

Back
X