Yuzuk falina gore cinsiyet belirleme

dunyaaa

Herseyinin Herseyi... ♥♥
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
431
2
116
İzmir
Arkadaslar Merhaba,

Daha once bu konuyla ilgili topik acilmis ama uzun zaman yorum yapilmamis.Onceki topiklerde yuzuk daire seklinde donerse kiz,ileri gidip gelirse erkek yazmislar.Ama ben bunun tam tersi olarak biliyorum ve bu sekilde kime denersek dogru cikti.Ozellikle biz eslerine de denedik ayni sekilde cikti.Enerji ilemi alakali bilmiyorum ama nedense hep dogru cikiyor.Bu fali bilenler varmi var ise yorumu hangi sekilde yapiyorsunuz.Dogruluk payi nedir,deneyerek yazarsaniz sevinirim.Benim henuz cocugum yok.Benim bildigim yonteme gore ilki kiz ikinci erkek cikiyor.Cocugu olanlarda deneyebilirler mi?

Burdan hep birlikte paylasip dogruluk oranini belirleyelim.

Son düzenleme:
vallah ben kasik catal olayini yaptim bende cikti ama bu yuzuk olayini hic bilmiyorum yeni son bir kac ay once duydum umarim deneyip yazzanlar olur

Canım bu yüzük olayını taaa lisedeyken duymuştum O zamanlar ilki üçü erkek ikisi kız olmak üzere 5 çocuk çıkıyordu Şimdi hamileyim ve doktor inşallah bir kızım olacağını söyledi. Hayırlısı olsun tabii herşeyden önce sağlık önemli Hamileliğimin başında bir arkadaşım yaptı alyansımla bu kez de kız çıktı ve şimdilik tuttu gibi. Yorum sana kalmış

peki siz nasil yorumluyordunuz,daire olunca erkekmi , kizmi ..

ben 5 haftalık hamıleyım ılerı gerı gıdıyo sımdı oglum mu olacak?

bende ileri geri giderse erkek dıye duydum ilk 2 kızımda tekrar yaptım 1.bebegim ne? 2.bebegim ne? dıye ikisindede yuvarlak döndü 3.bebegim ne dıye yaptığımda ilerı gerigitti oğlum olacak inşallah 25 haftalık hamileyım

ben 5 haftalık hamıleyım ılerı gerı gıdıyo sımdı oglum mu olacak?

bu yonteme gore evet oglun olacak canim,cinsiyetimi belli mi peki ?

hadi bakalim ne guzel hem kizlarin var hemdeoglun olacak,Allah sagliklibir sekilde kucagina almayi nasip etsin...

kızlar bende bişeyler yazayım dedim ben 15 haftalık hamileyim 3 yaşında bitane oğlum var 2. bebeğime isteyerek hamile kaldım bugün arkadaşım alyansımla saçımdan bir tel kopardı ve yaptı yuvarlaktı 2 inci deneyim ise şu bıçak makas olayı beni başka bi odaya alıp içerideki odada bitarafa bıçak bi tarafa makas koyup üzerini örtüler minderle neyse beni çağırdılar içeri herhangi biyere otur dediler makasın üzerine oturmuşum yani bu demek oluyo ki kızım olacakmış geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimde drum bacak aralarını kapatmış göstermiyo dedi bir daha ki aya gösterbilir dedi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlık eli ayağı düzgün anneye babaya hayırlı evlat olsun cinsiyeti nemli değil eğer çıkarsa tekrar yazarım size.

dünya canım 5 haftalık hamıleyım henüz cınsıteı bellı degıl bakalım 1 tane kızım var

canim bildigim kadariyla da bacaklarini kapatip gostermeyen bebegin cinsiyeti genelde kiz oluyormus,insallah istedigin gibi olur,guzel haberlerini bekliyoruz:81:

dünya canım 5 haftalık hamıleyım henüz cınsıteı bellı degıl bakalım 1 tane kızım var

Insallah erkektir bu seferki bu fala gore erkek :81:

bu yonteme gore evet oglun olacak canim,cinsiyetimi belli mi peki ?

hadi bakalim ne guzel hem kizlarin var hemdeoglun olacak,Allah sagliklibir sekilde kucagina almayi nasip etsin...

Allah razı olsun canım Çok teşekkür ederim Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşallah

canım yüzüğü ipe geçiriyorsun (sallanacak şekilde) avcunun içine koyuyorsun,sonra kolunu ve elini sabitleyerek yavaşsa ipi kaldıırıyorsun.yüzük kendiliğinden daire şeklinde dönmeye başlarsa kız,ileri gidip gelirse erkek diye yorumlanıyor.

geç oldu bunu okur musunuz bilmiyorum..ben çevremdeki bütün gebelere yaptım. öyle bileğe değil hamile kadının göbeğinin üstüne sallanıyor ip. bebeğin kalp atımları hareketi sağlıyor.. boş bir zemin üstünde hiç sallanmıyor..enteresan. ileri geri erkek, dairesel kız...sunuda ekleyeyim ben dışında bütün gebelerde tuttu... bu konuyu yazdığım bir topikte bayağı tepki aldım. niye merak ediyorsun cinsiyetini, önce sağlık falan..tabiki önce sağlık ama merak etmeyen var mı acaba????her türlü insan var burada..deneyin bakalım.

ben de yaptırmıştım bundan :) 3 tane erkek çıkmıştı :) şuan hamileyim ve inş. 3 haftaya kadar kızımı kucağıma alacağım :)) böyle şeyler zaman geçirme eğlence işleri işte inanmıyorum ben :))

Allah bağışlasın canım. üçünü üst üste bilmesi doğru gelmiyor bana. her gebelikte ayrı yapılmalı, sadece karnın üstüne tutularak. sende mi öyle yaptın? yapmadıysan rica etsem dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…