vallah ben kasik catal olayini yaptim bende cikti ama bu yuzuk olayini hic bilmiyorum yeni son bir kac ay once duydum umarim deneyip yazzanlar olur
Canım bu yüzük olayını taaa lisedeyken duymuştumO zamanlar ilki üçü erkek ikisi kız olmak üzere 5 çocuk çıkıyordu Şimdi hamileyim ve doktor inşallah bir kızım olacağını söyledi. Hayırlısı olsun tabii herşeyden önce sağlık önemli Hamileliğimin başında bir arkadaşım yaptı alyansımla bu kez de kız çıktı ve şimdilik tuttu gibi. Yorum sana kalmış
peki siz nasil yorumluyordunuz,daire olunca erkekmi , kizmi ..
ben 5 haftalık hamıleyım ılerı gerı gıdıyo sımdı oglum mu olacak?
bende ileri geri giderse erkek dıye duydum ilk 2 kızımda tekrar yaptım 1.bebegim ne? 2.bebegim ne? dıye ikisindede yuvarlak döndü 3.bebegim ne dıye yaptığımda ilerı gerigitti oğlum olacak inşallah 25 haftalık hamileyım
kızlar bende bişeyler yazayım dedim ben 15 haftalık hamileyim 3 yaşında bitane oğlum var 2. bebeğime isteyerek hamile kaldım bugün arkadaşım alyansımla saçımdan bir tel kopardı ve yaptı yuvarlaktı 2 inci deneyim ise şu bıçak makas olayı beni başka bi odaya alıp içerideki odada bitarafa bıçak bi tarafa makas koyup üzerini örtüler minderle neyse beni çağırdılar içeri herhangi biyere otur dediler makasın üzerine oturmuşum yani bu demek oluyo ki kızım olacakmış geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimde drum bacak aralarını kapatmış göstermiyo dedi bir daha ki aya gösterbilir dedi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlık eli ayağı düzgün anneye babaya hayırlı evlat olsun cinsiyeti nemli değil eğer çıkarsa tekrar yazarım size.
dünya canım 5 haftalık hamıleyım henüz cınsıteı bellı degıl bakalım 1 tane kızım var
bu yonteme gore evet oglun olacak canim,cinsiyetimi belli mi peki ?
hadi bakalim ne guzel hem kizlarin var hemdeoglun olacak,Allah sagliklibir sekilde kucagina almayi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?