geç oldu bunu okur musunuz bilmiyorum..ben çevremdeki bütün gebelere yaptım. öyle bileğe değil hamile kadının göbeğinin üstüne sallanıyor ip. bebeğin kalp atımları hareketi sağlıyor.. boş bir zemin üstünde hiç sallanmıyor..enteresan. ileri geri erkek, dairesel kız...sunuda ekleyeyim ben dışında bütün gebelerde tuttu... bu konuyu yazdığım bir topikte bayağı tepki aldım. niye merak ediyorsun cinsiyetini, önce sağlık falan..tabiki önce sağlık ama merak etmeyen var mı acaba????her türlü insan var burada..deneyin bakalım.
peki hamile kalmayan biri yapsa daire oluncak erkek sanıp hamile kalan yada pilanlayan oldumu kızlarAllah bağışlasın canım. üçünü üst üste bilmesi doğru gelmiyor bana. her gebelikte ayrı yapılmalı, sadece karnın üstüne tutularak. sende mi öyle yaptın? yapmadıysan rica etsem dener misin?
peki canım hamile değilim ileri geri gitt hamile kalmayı pilanlıyorum sizce tutarmı bir kızım var oğlum olsun bir de diyomkesinlikle gerçektir ve tecrübeyle sabittir. çin falı rus falı hepsi bahanedir. altın olursa iyi olur bir yüzüğü hamileyseniz karnınıza hamile değilseniz bileğinize getiriyorsunuz değdirmeden bir ip ya da zincir vasıtasıyla üstünde tutuyorsunuz ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kızdır. başka yerlerde tersini okursanız yanlıştır bu doğrudurneden mi genç kızken yapmıştım kendime ilkim kız dedi hatta üzüldüm ilkim oğlan olsun ikincim kız diye ordan aklımda kalmış. hamile kaldım ilkim kız ikincim erkek ultrasondaydık 2 gün önce. UNUTMAMAK GEREKİR Kİ bu yüzük falında düşükleri ölenleri hepsini gösterir. ilk kızıma hamileyken ikinci ne olacak dedim erkek dedi. 3. yapmam ama ona da bakim dedim o da erkek dedi. sonra bi daha bakim dedim 4. göstermedi yani sallanmadı öyle durdu bu kadar dedi. hakikaten kızımdan 5 ay sonra bir düşük yaptım sonra yine hamile kaldım bu 3. hamileliğim. annem de bakardık ilki erkek çıkardı ama ben ilk çocuğum annemin benden önce bir ikiz erkek bebekleri 5 aylıkken ölmüş. hiç çocuğu olmayan halama bile baktık kadın o zamanlar 50 küsur yaşlarındaydı onda hiç ama hiç sallanmadı. o yüzden her yüzük testinde sırayla bakacaksınız. içinizden ya da dışınızdan ilk gebeliğimde ikinci gebeliğmde falan diye. herkese kolay gelsin tek gerçek testtir
kızım da çok miydem bulandı bu gerçek hep miydem yandı çikolata yiyemezdiömm asla şimdi yorum hamile değilim şuanValla hamisler inanmayın öyle şeylere ona bakılırsa bende hep kız tahminleri cikti. Makas bıçak üstüne oturmadan denedim hep kız çıktı. Sonra benim hamilelikte asermem hep eksi uzerineydi. Hiç tatlı yiyemedim. Herkes ye eksiyi çıkar ayseyi diye bi laf var olmadı oğlum olacak ama kesin tutan bisey var erkek bebek bekleyen anneler kız bbek bekleyen annelere gore daha az mide bulantısı sorunu yaşıyor. Çevrede hep sordum erkek anneleri mide bulantısı çekmemiş. Kız anneleri yemek bile yiyememis. Bende doğru çıktı . oğlum olcak sa decd kötü kokularaa karşı midem bulandi. Öyle bi yemek yedim ve yemek yapti m ki hiç rahatsız etmedi
Kasık catal derken nasıl yaptınız bnde hamileyim cinsiyeti merak ediyorumvallah ben kasik catal olayini yaptim bende cikti ama bu yuzuk olayini hic bilmiyorum yeni son bir kac ay once duydum umarim deneyip yazzanlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?