Bisküvi - Kurabiye Tarifi Yüzük kurabiye(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
41
Almanya
yapimi cok kolay harika lezzet

kremayi arada yapiyoruz..

1 paket margarin
1 adet yumurta
1 su bardagi pudra sekeri
1 vamnilya
yarim kabartma tozu
aldiggi kadar un
kremasi icin:2 su bardagi süt
1 yumurta
3 yemek kasigi un
okcaktan indrdikten sonra 1 yemek kasigi margarin

öncelikle kramyi yapip kenara koyuyoruz..sütü sekeri unu yumurtayi koyup ocakta iyice karstriyoruz muhallebi kivamina gelince ocaktan alip icine bir yemek kasigi margarin koyuyoruz..daha sonra hamur icin gerekli malzemeyi koyup yoguruyoruz sonra cay bardagi agziyla yuvarlaklar kesiyoruz 20 düz ise 20 de ortasi delikli olcak..öylece tepsiye düzüp pisiriyoruz.daha sonra psince kramayi cay kasigiyla koyup delikli olan üste gelicek sekilde kapatip servise sunuyoruz..

ellerine sağlık kayacım yakında günüm var denerim artık.buarada bişey sorcam kurabiyelerin üstündeki parlayanlar ne sim gibi?

evet canim sim gida simleri bende her pastya kullanma aliskanligi oldu güzel duruyor pastalarda...artik burda cok tarifimi görceksiniz..

canım ben normalde öğrenciyim biraz acemiyim yani öyle gün falan dediğime bakma :) bu sim olayı hoşuma gitti yalnız.nerde bulabilirim bundan acep?

himm aferin canim sana bekarken ögren yarin öbür gün el kapisina gtceksin oyuzden ögren yapma..ben cokk seviyorum yapmayi..ben antepten aliyorum kücük sise 1.5 tl..bursa da varmi bilmiom...

ben mesela yemek pek yapmıyorum annemden bana kalmıyo ama evde bı mısafır gelecegı zaman pasta kurabıye ıslerı hep banadır.ben de cok sevıyorum yapmayı ve onları ınsanlara begendırmeyı.
en kısa zamanda sorcam bıyerlere acaba marketlerde var mıdır?

canim öylede iyi yemek yapmiyorsan bile annenin eline bak ögren cok faydasi oluyor valah yapmamak ayip degl bilmemk ayip bence..oyuzden ne yapiyorsa annen ögren tamam sana tavsiyem bak ben öyle yaptim smdi herkes bana hayran 24 yaisndayim benim yaptigim yemekelri tatlilari pastalari kmse yapmiyor yani az cok biliom..sana kisa bir ipucu verim ben ambalajcidan aldim canim hani su toptan pecete ,torba,plastik tabak satilan ambalajci varya orda satilio ben ordan aliom anteptede iki yerde satilio almnydayim her izine gttigmde boya ve simlerden boncuklardan dolduruyorum..

canım cok saol ben de bakıcam bundan sonra inşallah bulabılırım tokat bıraz küçük bulunur inş. ben de evlenmeden birikim yapcam her konuda çok şükür becerı var bıde bılgı ve pratık olursaaa tamamdır hihoyyyt

canim insallah bulursun yakin olsak verirrdim sana..evet canim her konuda bak arastr ögren ama yapma ytrki bil tamam canim..bak beceri var bilginde varmiss pratik zor bisi olomaz yavas yavas ögrenirsin tamam canim..

Görüntü müthiş. Ellerine sağlık. Tadı da öyledir mutlakaa..

saolun kislar..evet tadida inanin cok güzel kayinbabamin en sevidigi pasta..deneyin derim..arasina hazir pudingde koyabilirisniz tamam..

kayacım diğerleri gibi buda çok güzel görünüyor sağol hayatım ellerine sağlık:1hug:

dun ben pasta malzemeleri satan yerlere gittim eminönüne. orda bi serçe parmağı kadar minik bi şişe sim 12 tl satıyorlar. minik cam kavanozlarda satılanlarda var ama onlar yemeye uygun değilmiş satıcı özellikle uyradı beni bunları pasta için satarlar ucuz diye yanılıp almayın dedi.

gülnurcum rica ederim soal canim....
undostres canimm benimm yaa senin deidign nasil kavonozzz benimde kücük minnacik kavonozlrdaaa ama ben yaklasik 5 yildr kullaniyorum hic bisi olmadiii ve aldigim yerdee zaten onuu alirken dedii baanda bska satanlarda varr bunun degisi oluyor dedi sac simiyle karistiro olabilirler dediii dikkat et dedi bende hep alidigim yerden alirim hicde bisi olmuyor yani sisesi 1.5 tl canm..gida boyasinida simleride 5 yildr kullaniyorum hic zararini görmedim tamm,..

canım benim dediğim o minnacıklardan 2 tl. sen bildiğin yerden alıyorsun sorun yok ben istanbuldakilere bilgi amaçlı yazdım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…