teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ondan gelene kadar takmıyorum :)Bana göre en mantıklısı, o kendin aldığın yüzüğünü çıkarman ve sana gerçek bir yüzük gelene kadar takmaman. Çünkü muhtemelen o senin kadar anlam yüklememiş yüzüğe sadece başkaları yanlış anlamasın diye takmanı istemiş, sen bu teklife biraz daha büyük anlamlar yüklemişsin gibi geldi bana. Boşver oluruna bırak, zaten bence sevgililik dönemi bütün o nişanlılık, sözlülük vs. dönemlerinden daha keyifli bir dönem, işleri durup dururken ciddileştirip bozma hiç. Bekle, birgün gerçekten gündeminize evlilik gireceği zaman o yüzük muhtemelen tektaş olarak gelicektir zaten sana :)
evet istediği zaman gidip alır.zaten benim aklıma ilk söylediği anda gelmedi.umursamadım yani pek.sonradan bu mesele kafamda büyüdü.Bence biraz abartmışsin kendi kendini üzdüğüne değmez
Madem parmağında bir yüzük olsun istiyordu erkek arkadasın gidip alacaktı
Ben evlendiğimde alyansim yoktu esim gidip begendigin bir tanesini al dedi... Yok artik dedim ben gidip begendigimi alacaksam bunun adi evlilik yuzugu olmayacak ki ve almadim...annem kızım ele gune karsı ayıp dedi
Yine almadım baktı ki esim benim yüzük filan almaya niyetim yok gidip kendisi aldı
Ne parmağımın ölçüsü vardı elinde ne taktiğim yüzüğün numarası ama tam parmağıma oldu
Demek ki isteyince alabiliyorlarmis hatta tam ölçüyü de tutturuyorlarmis