- Konu Sahibi karahindiba
-
ewet ya bende aynen öyleyim hiç oyun moyun bilmem gerekte duymuyorum.cilve fln hiç yok sıcaklık sevgi yetmiyormu nedir bunun yolumu var da biz bilmiyoruz.....
24 yaş gayet ideal bir yaş bence..
ben de 24 yaşındayım ve zaman zaman keske evlenmiş olsaydım derim kendime..
inşaallah 25 imde nasip olacak..
evlilik teklifimi de ilk ve inşaallah son sevdiğim kişiden aldım..
ve şunu da ekleyeyim 25 yaş evlilik için çok ideal..
çevremden hep 25imden sonra anladım herşeyi diyen insanları duyarım
yakın zamanda üç arkadsımda bu yaşta evlendi ve çok memnunlar..
tam olgunluk demi..
bayan çok uzatmamalı bence hele hele 30undan sonraya bırakmamalı bence..
genç anne olmak gibisi var mıdır..:asigim:
24 yaş gayet ideal bir yaş bence..
ben de 24 yaşındayım ve zaman zaman keske evlenmiş olsaydım derim kendime..
inşaallah 25 imde nasip olacak..
evlilik teklifimi de ilk ve inşaallah son sevdiğim kişiden aldım..
ve şunu da ekleyeyim 25 yaş evlilik için çok ideal..
çevremden hep 25imden sonra anladım herşeyi diyen insanları duyarım
yakın zamanda üç arkadsımda bu yaşta evlendi ve çok memnunlar..
tam olgunluk demi..
bayan çok uzatmamalı bence hele hele 30undan sonraya bırakmamalı bence..
genç anne olmak gibisi var mıdır..:asigim:
aynen arkadaşım... bunun güzellikle kültürle giyimle kuşamla hiçbirşeyle de ilgisi yok bence...bazen otobüste bakıyorum çevreme mesela bu da nişanlıysa artık...dediğim tipler oluyor yablış anlamayın aşağılamıyorum kimseyi ama nasıl desem bi bayan biraz kendine bakar ya da konuşmayı oturmayı bilir dimi...bunların hepsi bende var eminim sizleirnde öyle gel gelelim yok..bu arada benim bi erkek arkadaşım var ama evlenmeyi 5 yılsonra düşünen bi erkek arkadaşım var maalesef.:gitme:
arkadaşım iyi güzel diyorsunda..bizde olmuyor diyoruz olsa uzatmak ne demek 30 fln beklemicez tabiki...burdaki aynı dertten muzdarip kızlar için konuştum:)....
ben 28 oldum yok yok yine yok bişyi var bu işin ama ne!!!!
heh bende onlar yazcaktım evliler yanlış anlar diye yazmadım..sorma ya öle bayanlar varki hiç bundan eş olurmu denir oturmayı kalkmayı bilmez şansmıdır kadermi
kısmetmi..5 senemi neyapmayı düşünüyorsun?
ALLAH HYIRLISINI GÖSTERSİN HERŞEYİN EŞİNDE HAYIRLIYSA NASİP ETSİN İNŞALLAH...
:)) işte tam da böyle konuşmayı, dertlenmeyi bırakıp, hayatınızı akışında yaşamaya başladığınızda oluyo...hiç beklemediğiniz anda....bırakın siz yolunuza giderken o sizi bulsun...
:)) tabiki 5 sene beklemeyi düşünmüyorum üstelik garantisi de yok ki bu işin 4.5 ta ayrılmayacağımız ne mümkün..zaten beni seviyorsa beni tanıyor, evlilik çocuk hakkındaki düşüncelerimi de biliyor gereğini yapar 1bilemedin 1.5 yıl içinde.:dilcikar: tamam iyi anlaşıyoruz mutluyuz ama iyi anlaşacağım tek insan o değil yani.
24 yaş bunun bunalımına girmek için erken bir yaş bence.
gençsiniz daha.
ben 21 yaşındayım.
benim hemen hemen yaşıtım kuzenlerim, arkadaşlarım benim yaşımda evlenmiş bir de çocuk yapmışlardı.
şimdi sorun bende mi onlarda mı?
okulum bitse bile 26-27'den önce evlenmeyi, 29-30'dan önce çocuk yapmayı düşünmem ben.
hem erken evlenenleri de görüyoruz 30 yaşında 40 gibi gösteriyorlar.
ama 5 yıl bekleme konusunda haklısınız bence.
o biraz abarti bir süre olmuş.[/QUOTE
bencede
aslında varya dediğin çok doğru...akıllı bir kadınsın sen. biz şu an resmen çok istediğimiz takıntı yaptığımız için direnç uyguluyoruz olaya ve olacağı varsa da olmuyor...ama tabi kolay değil o direnci ortadan çekmek..sen kaç yaşında evlendin mesela hiç böyle düşündüğün zamanlar oldu mu?..beni sormuşsun evet çalışıyorum tekbaşıma geçinebilirim gayet rahat bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?