- 28 Ocak 2009
- 34.467
- 57.935
- 1.123
Her iki tarafın tavrıda güzel değil,sizin ailenizin söylediği söz de güzel bir söz değil ,takmayacaksa boşuna para verdirtme ne demek oluyor,eğer nişanlının ailesi söylemiş olsaydı böyle bir sözü sence güzel olurmuydu,nişanlının tavrında güzel değil yüzüğü satmak için mi aldırmış,eğer yatırım için birşey istiyorsa çeyrek altın alsın saklasın.Mrb arkadaslar..aklima takilan bir sorunum var.aslinda sorun degil ama ben taktim diyelim..8 aydir nişanliyim.sözlenirken nişanlima gumus söz yuzugu aldik.nişanda altın cift yuzuk aldik.almadan önce nişanlimla 1 hafta haram konusunu tartistik..ozellikle vurguladim eger haram der takkmazsan gumus yaptiralim seninkini ileride takmam haram deme bosuna para verdirme..1 hafta konustuk her seferinde sorun olmaz takarim altin olsun dedi..ailem de eger takmicaksa aldirmasn bosa diye tembihledi..ona ragmen diretti takcam diye.4 ay sonra gumusu istedi.once elim ona alisti dedi sonra haram mevzusu oldu..cokk kizdim.ileride satariz diye aldirttim yatirim diyo..satsan ne kadar etcekki yazik o kadar para verip aldik..sizce ne yapayim?