Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle bir şey. Yanlış bilgilendirme yapmayın bence. İşareti süsü yok bunun, erkeğe ipek ve altın haramdır. Bu kadar net.
mrb arkadaslar..aklima takilan bir sorunum var.aslinda sorun degil ama ben taktim diyelim..8 aydir nişanliyim.sözlenirken nişanlima gumus söz yuzugu aldik.nişanda altın cift yuzuk aldik.almadan önce nişanlimla 1 hafta haram konusunu tartistik..ozellikle vurguladim eger haram der takkmazsan gumus yaptiralim seninkini ileride takmam haram deme bosuna para verdirme..1 hafta konustuk her seferinde sorun olmaz takarim altin olsun dedi..ailem de eger takmicaksa aldirmasn bosa diye tembihledi..ona ragmen diretti takcam diye.4 ay sonra gumusu istedi.once elim ona alisti dedi sonra haram mevzusu oldu..cokk kizdim.ileride satariz diye aldirttim yatirim diyo..satsan ne kadar etcekki yazik o kadar para verip aldik..sizce ne yapayim?
Aynen oyle oldu.gumus alsaydikta fazladan ailem zaten altin alir takardi..etkilendigi icin takmadigini dusunuorum..birde ailesi laf yapmasin diye cemaatci aile gunah diyip durmusta olabilirler.suan soz yuzugunu takiyo altini aldm evlilik yuzugu ben saklcamAilenin davranışında yanlış birşey göremiyorum ben.Çokta mantıklı,takmayacaksa aldırmasın demek.Onun yerine başka birşey de yapılır.İlla bunu dediler diye ailen para kaçırıyor anlamı çıkmamalı.Nişanlına gelince baştan olsun istemiştir.Sonradan etrafta bir sürü fikir yürüten insanlarda olunca etkilenmiştir.Ya da baştan altını aldırayım gözüyle bakmıştır.Çokta takılma.