Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
bende fikrimi soyliyim o zaman
zevkine guvenmiyosun anladigim kadariyla. ama sunuda unutmamak gerekir, tektaş yuzuk diyosun. yani evlenme teklifimi edecek sana? onu hic anlamadim o yuzden soruyorum. erkek arkadasim dedin sözlün olsa tektas almasini anlarim ama erkek arkadas once soz yuzugu takmaz miydi?
anlamadigim icin soruyorum canim.
eger sözlünse veya evlilik yolundaysaniz bence hic karisma. zevksiz bile olsa nihayetinde senin icin bi yuzuk sececek. vee o yuzukten milyonlarca tane olsa bile sadece sana ozel olacak cunku *erkek arkadasin o yuzugu senin parmaginda hayal ederek o yüzükte seni görerek alacak.
eşim yüzüğümü parmagima takarken aynen sunu demisti;
bu yüzüğü diger bütün yüzüklerden ayiran en belirgin özelliği tıpki sana benziyor olmasiydi ,sende benim icin bu yüzük kadar eşsizsin...
ve yüzüğüme her baktigimda o kelimeleri çınlar hala kulagimda. ve hakikatten yüzüğüm bana o kadar benziyo ki.. yazamiyorum ban alirim diye. tatli bi argo kelimeyle ozdeşleştirdik hatta

eşim zevklidir yırttım ben ordan
ama bence sende *erkek arkadasina birak. sen sectikten sonra anlami kalmaz ki onun. madem oyle git kendin al tak yüzügünü dimi ama.de ki zevksiz bile olsan maddi olarak pahada agir seyler almak zorunda degilsin. hangi yuzukte beni gorebiliyosan onu al de. ona bu sekilde soylersen sadece yüzük almaya gitmeyecektir. yüzlerce yüzük arasindan seni aramaya gidecektir..
ben boyle dusunuyorum. biraz romantik ve duygusalimdir boyle konularda