• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük sorunsalı

Gümüş kaplandıysa o yüzük hala altındır. Altın takmak erkeğe haramsa bazı sebepleri var ve bu sebeplere göre altının tene değmemesi gerekiyor. Ama sizin yüzük hala tene değiyor, keşke gidip gümüş bir yüzük alsaydı.

Ayrıca alyansın aynı olması gibi bir şart gereklilik yok.

merhaba ben uzun süredir sizi takip ediyorum bir sorunum var çok git-gel yaşadım en sonunda size yazmaya karar verdim.bazılarınız derdin bu mu diyebilir belki haklısınız ama danışmak istedim.21 yaşındayım ve nişanlıyım.nişan yüzüklerimizin yarısı sarı yarısı beyaz,iki renk yani.nişanlım da altın erkeğe haram diye gümüş kaplatmak istedi,ben de araştırdım doğru olduğunu düşündüm yap tabi dedim.dün yaptırmış,ama yüzüğün rengi gitmiş,tamamen beyaz.şimdi iki ayrı yüzük gibi duruyo.ben buna biraz bozuldum ve benimkinin sarı olan kısmını da beyaza mı boyatsak dedim ama kavga çıktı,çok gereksizmiş boşuna mesele yapıyomuşum şart değilmiş.
sizce de öyle mi,gerçekten çok üzülüyorum,saçmalıyorsam da en azından bir kadın gözüyle bir şeyler söyleyin lütfen... :26:

Zamanla sariya döner rengi :).. Kardesimin nisan yuzugundn biliyorm. Bosver bnce ama hevesin varsa sende kaplat.

merhaba ben uzun süredir sizi takip ediyorum bir sorunum var çok git-gel yaşadım en sonunda size yazmaya karar verdim.bazılarınız derdin bu mu diyebilir belki haklısınız ama danışmak istedim.21 yaşındayım ve nişanlıyım.nişan yüzüklerimizin yarısı sarı yarısı beyaz,iki renk yani.nişanlım da altın erkeğe haram diye gümüş kaplatmak istedi,ben de araştırdım doğru olduğunu düşündüm yap tabi dedim.dün yaptırmış,ama yüzüğün rengi gitmiş,tamamen beyaz.şimdi iki ayrı yüzük gibi duruyo.ben buna biraz bozuldum ve benimkinin sarı olan kısmını da beyaza mı boyatsak dedim ama kavga çıktı,çok gereksizmiş boşuna mesele yapıyomuşum şart değilmiş.
sizce de öyle mi,gerçekten çok üzülüyorum,saçmalıyorsam da en azından bir kadın gözüyle bir şeyler söyleyin lütfen... :26:

hiç gerek yok öyle şeylere :)

Sari altini beyaz altin yapmis. Altin olmaktan cikmamis ki o yuzuk. Dinen gumus yuzuk secmesi gerekiyordu. Dinen erkege altin yasak cunku kadinlik hormonu veriyormus. Yani direkt gumus yuzuk almasi gerekiyordu. Sen de istedigini yaptir canim. Sorun degil ki bu. Hangisi icine sinecekse. Tartismadan guzel guzel ben de beyaz altin yaptirayim diyebilirsin. Bundan sorun cikmaz ki, cikmamali.

erkeğe altın haramdır.. :19:
Gidin bi gümüş yüzük alın taksın nişanlınız..:51:
Sizin yzüğünüzle aynı olacak diye bir kaide yokk :ssz:

Son düzenleme:

Ben olsam başta bende takardım.. Öyle heycan yaşıyorsun tabiki en ufak ayrıntıya takılacaksın.. Nişanlığına yada kınalığına uygun damda kravat arayacaksın :)) ama kavgayla deilde tatlı dille anlatsa daha güzel olurdu. Şimdi şu yaşadığın heycanla her detaya takılacaksın ama sonra amaaan bunamı üzğlmüşüm diyeceksin :)) gönüller bir olsun.. Yüreğiniz birbirinize bağlı olsun aşkınızın rengi aynı olsun yüzük rengi neki ? :)

Back
X