• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük sorunu

nehirimmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
40
0
6
Antalya
merhaba kızlar bi sorum olacaktı benim nişanlıyım. nişanlım benim yanımda yüzüğünü takıyo ben olmadığım zamanlarda yüzüğünü takmıyo parmağı yara oluyormuş acıtıyormuş falan ayri şehirlerdeyiz bu yüzük konusu sürekli kavga sebebi oluyo en son kavga ettik tamam takma dedim parmağım kopsa da takcam dedi dun bütün gün takmış foto falan atmış yüzüklü siz ne düşünüyorsununz bu konuda

canım güveniniz bir yüzüğe mi kaldı.. eğer senin için büyük problemse bir gün sende onunla buluşacağın zaman takma,ama yanında bulundur ve o zaman daha iyi anlar.. yüzükler sahipli olduğunuzu gösterir.. yoksa sanmıyorum nişanlınız ben yalnızım imajı vermek için bunu yapmaz ;) bu sebepten takmıyor dersen güven eksikliği var derim canım.. rahat ol.. hele bi evlenin bunların çocuk oyuncağı olduğunu göreceksiniz :) Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
güven yüzüğe kalmadı ama canım taksın istiyorum ben kendini yalnız göstermek istediğini falan kesinlikle düşünmüyorum da ama bir daha bişey demiycem zaten tak falan diye

merhaba kızlar bi sorum olacaktı benim nişanlıyım. nişanlım benim yanımda yüzüğünü takıyo ben olmadığım zamanlarda yüzüğünü takmıyo parmağı yara oluyormuş acıtıyormuş falan ayri şehirlerdeyiz bu yüzük konusu sürekli kavga sebebi oluyo en son kavga ettik tamam takma dedim parmağım kopsa da takcam dedi dun bütün gün takmış foto falan atmış yüzüklü siz ne düşünüyorsununz bu konuda

O iş yüzükle olmaz canım benim. Nişanlın yüzük takmadı diye sizin nişanınız atılmış olmuyor. İçini ferah tut. Bende takmıyorum açıkçası, eşimde takmıyor.

Gerçi normal nişanlısınız siz. Ben ilk zamanlar yüzüğümü takmayı unuttuğum için yolun yarısından eve döndüğümü biliyorum :9:

evet bende aynı özeni gösteriyorum canım unuttm geçen eve geri döndüm kendisi de diyo sen takmak zorundasın diye bi de biz ne kadar bekledik o yüzüğü takabilmek için zoruma gidiyo şimdi açıkçası bi de dedim annenler ne düşünyo ben geliyorum yüzük parmağında ben gidiyorum yüzük çıkıyo ben senin annenler laf eder yanlış anlarlar diye takıyorum dedi çok bozuldum

evet bende aynı özeni gösteriyorum canım unuttm geçen eve geri döndüm kendisi de diyo sen takmak zorundasın diye bi de biz ne kadar bekledik o yüzüğü takabilmek için zoruma gidiyo şimdi açıkçası bi de dedim annenler ne düşünyo ben geliyorum yüzük parmağında ben gidiyorum yüzük çıkıyo ben senin annenler laf eder yanlış anlarlar diye takıyorum dedi çok bozuldum

Hiç takılma. Gerçekten rahatsız olabilir. Birde erkekler bizim gibi aksesuar kullanmaya alışkın değiller canım. Bunuda düşün. Sen üstünde durmazsan dikkatini çeker nişanlının bu sefer o sinir olur neden umursamıyor diye :9:

Bende nişanlıyken bu sorunu yaşamıştım :26:Tabii şimdi eşim oldu kendileri aynen senin iş gibi benim yada ailemin yanına gelirken takardı yüzüğünü sorun yaşamıştık bununla ilgili baya, onun ailesine bile şikayet etmiştim takmıyor diye :1: Sonra takmaya başladı yapttığı işten dolayı yüzük parmağını kesmiş yara yapmıştı canımın yaa meğerse ondan dolayı takmıyormuş:18::17: o halini gördükten sonra daha da bişey demedim şuan işte olduğu zaman takmıyor tatilde olduğu zaman takıyor.Bence sende fazla takma bunu derim:31:

Belkide gerçekten alerjisi vardır bilemeyiz bazı insanların altına bazı insanların gümüşe karşı alerjisi vardır ve parmakları yara olur bende yıllardır küpe takmıyorum kulaklarımın deligi kapandı gitti ben altın küpede taktım yara oldu gümüşte taktım yara oldu bende bir daha takmadım zaten pek seven birisi değildim.

Bende nişanlıyken bu sorunu yaşamıştım :26:Tabii şimdi eşim oldu kendileri aynen senin iş gibi benim yada ailemin yanına gelirken takardı yüzüğünü sorun yaşamıştık bununla ilgili baya, onun ailesine bile şikayet etmiştim takmıyor diye :1: Sonra takmaya başladı yapttığı işten dolayı yüzük parmağını kesmiş yara yapmıştı canımın yaa meğerse ondan dolayı takmıyormuş:18::17: o halini gördükten sonra daha da bişey demedim şuan işte olduğu zaman takmıyor tatilde olduğu zaman takıyor.Bence sende fazla takma bunu derim:31:

bende soruyorum her dışarı çıktığında taktın mı diye acıtıyo unutuyom hep bunları diyo dun bütün gün taktı bşy olmadı yani foto atıyo yüzük parmağımda gibilerindn:1: demiycem zaten tak diye bende bayramda unutcam yüzüğü nasılmış bize gelecekler ilk geldiğinde yüzük parmağımda olmayacak

Belkide gerçekten alerjisi vardır bilemeyiz bazı insanların altına bazı insanların gümüşe karşı alerjisi vardır ve parmakları yara olur bende yıllardır küpe takmıyorum kulaklarımın deligi kapandı gitti ben altın küpede taktım yara oldu gümüşte taktım yara oldu bende bir daha takmadım zaten pek seven birisi değildim.

yok canım alerjisi falan daha önce kendi aramızda taktığımız yüzük vardı takıyodu onu hep şimdi başladı bu huy gıcık oluyom benim yanımda takıyo ben yokken takmıyo bende takmıycam

yok canım alerjisi falan daha önce kendi aramızda taktığımız yüzük vardı takıyodu onu hep şimdi başladı bu huy gıcık oluyom benim yanımda takıyo ben yokken takmıyo bende takmıycam

Altın mı takıyor gümüş mü takıyor benim alerjimde ilkögretimi bitirdigimde ortaya çıktı yani sonradan çıktı.

Sıkıyorsa bir kuyumcuya gider 2 dakikada genişletilir zor birşey değil.
Sizin yanınızda takıp siz yokken takmaması saçma bence.

Sıkıyorsa bir kuyumcuya gider 2 dakikada genişletilir zor birşey değil.
Sizin yanınızda takıp siz yokken takmaması saçma bence.

evet önemli olan siz yokken takması yani , bende sinir olurdum güvenle alakalı değil nişanlanmışsınız sonuçta tabiki yüzüğünü takması gerekior :31::31:

Back
X