yüzük takmak bana gittikçe ağır geliyor :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben senin yazdıklarına kusura bakma da anlam veremiyorum buraya yüzük takmak ağır geliyo diyosun başka yere sevgilim msn den kalktı gittti diyosun yüzüğünü takmak istemedğin adamı rahat bırak ta bence görüşsün arkadaşlarıyla sen bence önce kafanda kesin bi kararını ver

hazır olup olmamakla ve duygularla bağlantılı diye düşünüyorum.bana çıkmaya başladıktan 13 gün sonra bir yüzük almıştı nişanlım ve hiç çıkarmadım parmağımdan.(bende çok erken takmışım be :D) gerçi bi kaç ay sonrada gelip istediler :)

bi yüzük fazla gelirken şimdi iki yüzük takıyorum :)) kendimi engelleyemiyorum sanki ya

evlilik teklifi olmadan nıye yüzük taktınız bana tuaf geldi.al bu yuzu takmı dedi hazır olmadığınız belli nıye kendinizi takmaya zorluyosunuz.bence açık açık söyleyin herseyi

evlilik teklifi olmadan takması evet tuhaf bence de, bir şey sormick mısın dedim ama anlamadı heralde :s ama evlenme teklifi olmadan evlenmem ona da dicem zaten

bi yüzük fazla gelirken şimdi iki yüzük takıyorum :)) kendimi engelleyemiyorum sanki ya

evlilik teklifi olmadan takması evet tuhaf bence de, bir şey sormick mısın dedim ama anlamadı heralde :s ama evlenme teklifi olmadan evlenmem ona da dicem zaten

o yüzükleri taktırabildiyse teklifsiz de evlenir seninle :lepi:

aman yarebbim ??? eski sevgılılerinde de taktırmış yüzük,
demek bu adamla söz möz yapılmaz ben bunu bilirim
. bırak nr yurtdısına gidiyorsa gitsin. :olmaz:
kesinliklekaydirigubbakcemile5

benim cogu tanıdıgım evlilik teklifi olmadan evlendi bi sekilde oyle ilerliyor zaten bana cokda tuhaf gelmedi evlenme teklifi almadan yuzuk takmıs olmaları ama sana agır geliyorsa takma istemeden yapılcak birsey degil birde su var sende onceki kız arkadaslarıylada takmıs olması tuhaf bunuda sana soylemesi ayrıyetten tuhaf

takıyorum de kandır ama takma böyle şeyleride kafana takma...çantayıda koluna takma omuzlara zararlı..bak takmak herzaman zararlı....

şimdi şehir dışına gitmesi gerekiyodu gitti yine ayrı düştük yine kavga ettik ne zaman ayrılsak kavga ediyoruz ya... kendi işlerine kapılıyo beni unutuyo telefonuna saatlerce bakmıyo! ama bana karsı hiç hatasını kabul etmiyo hep kendi haklıymış gibi küsüyo naz yapıyo çok sinirlendim özür bekliyorum artık ben de konusmuyorum artık bu gidişle biter... gelince zaten yüzükleri geri vermeyi düşünüyorum, strese sokuyo beni yüzük takmak dicem, kendimi evlenmiş falan gibi hissediyorum dışarda yüzüklü falan dolaşınca ya. eğer biterse direk veririm zaten yüzükleri bişe dememe gerek kalmaz...

çok karıştı kafanız belki ama benim de o kadar karışık ki kafam :(( bi an onun en iyi kişi oldugunu düşünüyorum başka bi an bissürü hatasını görüyorum anlaşamayız diyorum offf... çok sevdiğini söylüyo ama ben artık laf oldugunu dusunuyorum hem sevdiğini çok söylüyosa gerçek deildir diye okumuştum, gerçekten seven o kadar çok söyleyemezmiş ne kadar doğru bilmem...

hiç telefonuna bakmıyo diye o kdr sinirlendim ki mesajlar attım sonra ağladığımı da söylemiştim hiç bişe yazmamış!! hala trip yapıyo!!

şimdi şehir dışına gitmesi gerekiyodu gitti yine ayrı düştük yine kavga ettik ne zaman ayrılsak kavga ediyoruz ya... kendi işlerine kapılıyo beni unutuyo telefonuna saatlerce bakmıyo! ama bana karsı hiç hatasını kabul etmiyo hep kendi haklıymış gibi küsüyo naz yapıyo çok sinirlendim özür bekliyorum artık ben de konusmuyorum artık bu gidişle biter... gelince zaten yüzükleri geri vermeyi düşünüyorum, strese sokuyo beni yüzük takmak dicem, kendimi evlenmiş falan gibi hissediyorum dışarda yüzüklü falan dolaşınca ya. eğer biterse direk veririm zaten yüzükleri bişe dememe gerek kalmaz...

çok karıştı kafanız belki ama benim de o kadar karışık ki kafam :(( bi an onun en iyi kişi oldugunu düşünüyorum başka bi an bissürü hatasını görüyorum anlaşamayız diyorum offf... çok sevdiğini söylüyo ama ben artık laf oldugunu dusunuyorum hem sevdiğini çok söylüyosa gerçek deildir diye okumuştum, gerçekten seven o kadar çok söyleyemezmiş ne kadar doğru bilmem...

hiç telefonuna bakmıyo diye o kdr sinirlendim ki mesajlar attım sonra ağladığımı da söylemiştim hiç bişe yazmamış!! hala trip yapıyo!!

her işi olan insan gibi işe dalıp telefona bakmaması normaldir . telefona bakmayınca sizden gelen mesajları görmediği için tepki vermemiş olabilir. veya artık elindesiniz ya taktırdı ya yüzükleri parmağa artık ilgi göstermese de o yüzükleri çıkarmak zordur diye düşünüyordur,yani hemen ayrılalım demezsiniz gibidelikafadulden

sevdiğini söyleyebilir ama her çıktığı kıza ilk aydan yüzük vermek ancak lise çocuklarının işidir:umursamaz:

iyice düşünmen lazım bence:hulya:

napmalıyım sizce? yani bi kere taktım yüzükleri ve benim de çok sinirimi bozuyor önceki sevgililerine de hemen takmış olması. "ben çıkmış olmak için çıkmam, ciddi düşünürüm" demişti o yüzden takmak istiyormuş, almadan önce sormuştu takar mısın diye takarım demiştim kabul etmeyedebilirdim aslında ama kabul ettim :s tek taş aldı bi de bana, "o yüzükleri diğerleriyle de takmıştım ama bu yüzüğü ilk defa sana alıyorum" dedi. diğerlerine aşık olmadığını, bana aşık olduğunu söylüyor...

napmalıyım sizce? yani bi kere taktım yüzükleri ve benim de çok sinirimi bozuyor önceki sevgililerine de hemen takmış olması. "ben çıkmış olmak için çıkmam, ciddi düşünürüm" demişti o yüzden takmak istiyormuş, almadan önce sormuştu takar mısın diye takarım demiştim kabul etmeyedebilirdim aslında ama kabul ettim :s tek taş aldı bi de bana, "o yüzükleri diğerleriyle de takmıştım ama bu yüzüğü ilk defa sana alıyorum" dedi. diğerlerine aşık olmadığını, bana aşık olduğunu söylüyor...

Yüzük alyans tek taş...
Bunların kemdi aranızda olmasından çok resmiyetle büyüklerin arasında takılmasından yanayım...
Baştan benim sana kalp bağım var yüzük bağım ancak aile içinde nişanla ve sonunda nikah-düğün sonucu takmamız daha özel ve anlamlı olur deyip takmaya bilirdin...
Takmışsın diyelim, artık yüz yüze geldiğinizde bu durumu ona açıkla.
Böylesinin güzelliği farklı olacak de...
yerimseniben

bunu diğerlerine de söylemiş midir dersindelikafadulden

her çıktığı ile ciddi düşünüyor her çıktığı insana pat yüzük veriyor. yüzük durumlarını pek önemsemiyor kanımca.

madem ciddi düşünüyo istemeye ne zaman gelmeyi düşünüyor

lafta bir ciddilik olmasınCADIARZU

resmiyet olmadıktan sonra yüzüğü takmanın artık saçma geldiğini ona söyle direk.

diğerlerine tek taş almamış,diğerlerine aşık değilmiş, diğerleri diğerleri diğerleri....delikafadulden

bunu diğerlerine de söylemiş midir dersindelikafadulden

her çıktığı ile ciddi düşünüyor her çıktığı insana pat yüzük veriyor. yüzük durumlarını pek önemsemiyor kanımca.

madem ciddi düşünüyo istemeye ne zaman gelmeyi düşünüyor

lafta bir ciddilik olmasınCADIARZU

resmiyet olmadıktan sonra yüzüğü takmanın artık saçma geldiğini ona söyle direk.

diğerlerine tek taş almamış,diğerlerine aşık değilmiş, diğerleri diğerleri diğerleri....delikafadulden

Benim eski erkek arkadaşım da 2. ayda tutturdu yüzük takalım ciddiyet olsun ben senle ciddi düşünüyorum dedi.
Daha önce takmış mıydın demiştim gayri ihtiyari...
Benden önceki kız arkadaşıyla nişanlanmış kendi aralarında.
Demiştim ki beni gelip ailemden istersen ailem de verirse ve nişanlanırsak ancak o zaman yüzük takarım yoksa ben öyle kendi aramda sözlenmek nişanlanmak anlamam ve inanmam dedim.
sempatiksalakcinni
Şok geçirmişti cevabıma ama kabullenmişti de.
Zaten bu olaydan 1 ay sonra da ayrıldık anlaşamadık.
lülülülülülü
Nerede kaldı o aşkı?
Eminim benden sonra da başkalarına evlenme teklif etmiştir kendi çapında yüzük almaya kalkışmıştır.
Hiç çekemezdim sen de uğraşma.
:olmaz:
O yüzden bence tavrını baştan koy derim yol yakınken...
guclubacismile

kavga etmiştik, bugun özür diledi barıştık ama geldiğinde ona yüzükleri vereceğimi söyledim o şartla barıştım. kabul etti.öncekilerle de takmış olmanı sindiremiyorum dedim.

geçer diyorum ama yok gittikçe daha da kötü hissettiriyor öncekilerle de takmış olması, evlenmeye kız arar gibi her bulduguna yuzuk takmış... bi de aynı şeyleri onlara da söylemediğini nerden bilicem??
zaten ta ilişkinin başında bana önceden hiç çıktığı olmadığını söylemişti, bu yalanı da aklıma geliyo, off

kavga etmiştik, bugun özür diledi barıştık ama geldiğinde ona yüzükleri vereceğimi söyledim o şartla barıştım. kabul etti.öncekilerle de takmış olmanı sindiremiyorum dedim.

geçer diyorum ama yok gittikçe daha da kötü hissettiriyor öncekilerle de takmış olması, evlenmeye kız arar gibi her bulduguna yuzuk takmış... bi de aynı şeyleri onlara da söylemediğini nerden bilicem??
zaten ta ilişkinin başında bana önceden hiç çıktığı olmadığını söylemişti, bu yalanı da aklıma geliyo, off

hiç çıktığı olmamış, sevgilisi olmamış, onlar sözlüleri veya nişanlıları idisempatiksalakcinni

bu adamın hiç arkadaşlarını tanıyor musun? güvenilir biri değilse hiç vakit kaybetme bencezemuszemus burdan pek güvenilir durmuyorkafamçokkarıştı

hiç çıktığı olmamış, sevgilisi olmamış, onlar sözlüleri veya nişanlıları idisempatiksalakcinni

bu adamın hiç arkadaşlarını tanıyor musun? güvenilir biri değilse hiç vakit kaybetme bencezemuszemus burdan pek güvenilir durmuyorkafamçokkarıştı

bi tane cok yakın arkadası var ama hala tanıstırmadı, tamam tanıstırıcam diyo sonra erteliyo

bu ilişki biraz yorucu olmaya başlamış sakız gibi çiğne çiğne balon yap patlat havası sösün sonra tekrar sar başa pofff çok sıkıcı bir hal almış geleceği ufuk çizgisinden bile görünmeyen cinsten mi ne olmuş artıkın

Back
X