şimdi şehir dışına gitmesi gerekiyodu gitti yine ayrı düştük yine kavga ettik ne zaman ayrılsak kavga ediyoruz ya...
kendi işlerine kapılıyo beni unutuyo telefonuna saatlerce bakmıyo! ama bana karsı hiç hatasını kabul etmiyo hep
kendi haklıymış gibi küsüyo naz yapıyo çok sinirlendim özür bekliyorum artık ben de konusmuyorum artık bu gidişle biter... gelince zaten yüzükleri geri vermeyi düşünüyorum, strese sokuyo beni yüzük takmak dicem, kendimi evlenmiş falan gibi hissediyorum dışarda yüzüklü falan dolaşınca ya. eğer biterse direk veririm zaten yüzükleri bişe dememe gerek kalmaz...
çok karıştı kafanız belki ama benim de o kadar karışık ki kafam

( bi an onun en iyi kişi oldugunu düşünüyorum başka bi an bissürü hatasını görüyorum anlaşamayız diyorum offf... çok sevdiğini söylüyo ama ben artık laf oldugunu dusunuyorum hem sevdiğini çok söylüyosa gerçek deildir diye okumuştum, gerçekten seven o kadar çok söyleyemezmiş ne kadar doğru bilmem...
hiç telefonuna bakmıyo diye o kdr sinirlendim ki mesajlar attım sonra ağladığımı da söylemiştim hiç bişe yazmamış!! hala trip yapıyo!!