yüzük takmak

archhmyr2254

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
20
5
1
29
Merhaba ben 23 yaşındayım.Üniversite okuyorum ama okulumun bitmesine 2-5 yıl daha var.Annem vefat etti 1.5 yıl önce.Anne tarafım okulumu bırakip bir an önce evlenmemi istiyorlar.Yaşadiklarimdan dolayi uzadi okulum.Babam ise okulimu bitirdikten sonra istiyor evlenmemi.Bem anne tarafima karsi ciktim.Once okulumu bitircem dedim.Gorustuğüm biri yok.Hiç istediģim gibi biri çıkmadı karşıma.Anne tarafımın bana nasıl biri bulacağı da bilemiyorum yani.Ben önce okulumi bitirmek istiyorum.Ama şöyle bir durum var.Cinsel istegim çok çok fazla.Ve hep sevgiye ihtiyaç duyuyorum.Bazen bu duygu çok yoğun oluyor.Babama göre 30 yaşında bile evlenebilirim.Ama o kadar da geç olsun istemiyorum.Keşke sevgilim olsa.Nasıl sevgilim olabilir?Bir de ben evlenmesem bile okulu bitirene kadar yüzük takılabilir ya da söz nişan olabilir diye düşünmeye basladim.Önceden okulim bitmeden bunlara bile asla diyordum.Ama simdi böyle.Anne tarafim bana birini bulsa sürekli yuzume kakabilir,biz bulduk ettik diye.Babama göre de önce isimi iyice ilerletmeliy.Bu kadar da bekleyemem gibi geliyor.Bir de benim annem hocaydı.Babamın babası da hoca.Benim pantolon giymem bile onlar icin buyuk sorun.Biriyle gorusmem bile diger insanlar tarafindan ayiplanabilir,hoca kizi,hoca torunu diye.Ben mimarlik okuyorum.Keske ust siniflardan biriyle gorusebilsem.Ama nasil olmali.Ya da bir inşaat mühendisi sevgilim olsa.Cunku meslegimi tek basima yapacak guvenim yok.Bana yardimci olabilecek,birlikte calisabilecegimiz biri olsa keske.Aslinda meslek onemli degil benim icin,ama kendime guvenim yok mimarlik yapabilmek icin.Babam sen bitir okulunu ben sana bulurum diyor.Ya ben sizce ne yapmaliyim,benim karsima biri cikmiyor,iki kisi oldu benimle sevgili olmak isteyen,onlara da hiç ısınamadım,sanal alemde yazanlara cevap vermiyorum doğru bulmadigim icin.Ama o da olabilir artik.Gorustuğüm olsa ayiplayanlar da olabilir,olmayinca da ısınmadığım biriyle olsun istemiyorum.Bu arada kapalıyım.Bir de yüzük takılabilir,söz,nisan olabilir konuşmalarini nasil yapmaliyim.Siz benim buyugum olarak beni yönlendirir misiniz.Ya da okulumu bitirdikten sonra mi bu konulari dusunmeliyim.Dedigim gibi annemi kaybettigimden cok buyuk bir bosluk var ve sevgiye ihtiyac duyuyorum.Bir de engel olamadigim sekilde cinsel istek var
 
Yüzük takma aciliyetin ne? Tam güzelce flört yaşayacağın, üniversite zamanlarındasın. Arkadaş ortamın yoksa üniversiteden illa ki biri çıkar karşına. Senin bunları değil, eğer okumaksa amacın derslerini düşünmen gerek.
 
Sırf yapmak için bişey yapmak bunu aceleye getirmek,hayatının devamını çok etkileyeck bir karar bu çok iyi düşünmen gerek.
Herkesin sevgiye vs ihtiyacı var önceliğin artık kendi hayat düzenini oturtmak olmalı okulunu bitirip birşte çalışıp ayaklarının üzerinde durduktan sonra elinde çok büyük koz olacak eğer eşin sana yanlış yapsa bile,öbür türlü eşinin eline bakmak zorunda kalabilirsin tüm ihtimalleri düşünüp alman gereken bir karar.
 
Derslerimi zaten cok dusunuyorum.Kendimi dıs dünyaya kapatıp bir an önce okulumj bitirmeye odaklandım.Flört edecek biri derken ben okulumu degistirdim bu sene ve,insanlari yeni taniyorum.Sanki hiç kimse çikmayacskmis karsima gibi geliyor.Cunku bu zamans kadar hic olmadi gibi bir sey.Kapalıyım,ayıplarlar diye uzak durdum
 
Arkadaşım kapalı olmak neden ayıp bir şey olsun? Sen böyle düşünürsen kimse yaklaşmaz zaten sana. Çok bastırmıisın bu duyguları kendine. Psikolojik olarak destek almanı da bir ablan olarak öneririm.
 
Ortada daha aday yok ne yüzüğü?

Ayrıca sevgi ihtiyacınızla cinsel ihtiyacınızı bir tutmayın. Herkes sevmek sevilmek ister ama duygusal boşluğunuzu yanlış kararlarla taçlandırmayın. Sevgiliden önce arkadaş edinmeye bakın. Kız erkek karışık nasıl istiyorsanız. Sevgi ihtiyacı neden illa sevgiliyle giderilsinki ?
Cinsellik yaşanmasına karşı biri değilim ama öyle bir yazmışsınız ki dışarıya da bu sinyali veriyorsanız avcı erkekler için kendinizi potansiyel hedef konumuna getirirsiniz.
Elalem ne der, anne tarafım ne konuşur diye düşünmek yerine okulunuza odaklanın. Sosyal çevre yapın. Arkadaş edinin. 23 yaşınızdasınız çok da küçük sayılmazsınız böyle 15 yaşında biri gibi akıl istemişsiniz.
 
kapalı olmak demedim,kapalı olup sevgilimin olması annemin hoca arkadaşlarına ve hoca olan dedeme göre ayıp.Annem hocaydı.Ama yengeme,enişteme göre olabilir.Babama göre de eh iste.
 
Sosyal cevrem ve arkadaşlarım var.Ama kız arkadaş olarak tabi.15 yasinda gibi akil istemissiniz demissiniz de keşke böyle olumsuz yorum yazmayıp yardımcı olmaya çalışsanız?Şu anda babam ve arkadaşlarım var benim hayatımda.Teyzem bile çok sinir bozucu
 
Yardımcı olacak bir yorum yazdım. Bu enerjiyi dışarıya da veriyorsanız kullanırlar sizi diyorum.
 
Bakın öyle bir hayal kurmuşsunuz ki bir delikanlı çıksın ama öyle ailenizin hacı hoca çevresinden de değil, okumuş üniversiteli bir delikanlı, sizi hemen sevsin ve evlenmeye karar versin hemen çünkü öyle uzun uzun görüşemezsiniz ayıp olur.sonra yüzükler takılsın böylece aileniz görüşmenize karışmasın,birini bul evlen baskısı da kalksın.siz de özgürce cinselliği yaşayın.
Allah aşkına sizinle birebir kafa yapısında,istediğiniz meslek grubunda,bulunduğunuz okulda olacak hemen de yüzüğe razı olacak.yani böyle bir ailenin sizi vereceği damat zaten cinsellik istemenizi kınar.
Ben olacağı söyleyeyim, yüzük takarız canım gönül nikahı helalim diyen sizin bedeninizi bir güzel kullanır sonra da sevgi talepkarlığınızdan sıkılınca bunaldım ben daha öğrenciyim diyip ayrılır.
Babanız razı değilken kimse sizi zorla evlendirmez.o yüzden önce yüzük meselesini bi geçin.mesleğiniz için de bir kocaya muhtaç değilsiniz onu da bir geçin.cinsellik de sevgi de her genç insan gibi normalce yaşayın.istekleriniz normal gerekçeleriniz anormal.belli ki bunalmışsınız.bir psikiyatra gitmelisiniz gerçekten yaşınızın gerektirdiği olgunluk düşüncelerinizde yok
 
Duygusal boşluğunu ve kendini keşfederken ki yaşadığın cinsel dürtülerinle birlikte yaşamaya çalışmalısın bence daha okulun var bitmesi gereken İnan yüzük takılınca yada evlenince madalya takmıyorlar sen anne kaybetmişliğin boşluğunu yaşarken bunu eş bularak dolduramazsın hepsinin yeri ayrı kaldı ki evlilik inan çok çok mükemmel bişey değil başta rüya gibi sonrası ister istemez kabusa dönüyo farklı bir insan farklı bir hayat oturtamıyosun bişeyleri sadece cinsellik içinde evlenilmez , meslek konusunu da çok üstünde durmuşsun ama evdeki hesap çarşıya uymaz ve neden bilmiyorum içimde sanki aslında erkekmişsin ve trol için profil açmışsın gibi bir hissiyat var belki de halkımız için tabu olan şeyleri üstüne basa basa vurguladığın için hakkında hayırlısı olsun her şekilde de .
 
ya cinsellik derken istek var anlamında.Evlenmeden asla olmaz zaten.Sadece sevildiğimi hissetmek ve bazen de bunun hayalini kurmaktı kastettiğim.
 
İnsan aşk, sevgi üzerine çok hayal kuruyor nasip kısmet işi bunlar. Önceliğiniz okul olsun her zaman. Boşuna o kadar dirsek çürütmüyorsunuz. Bu sevgi acligiyla yanlış kararlar verebilirsiniz önce sakinlesmeniz lazım. Erkek kadının hayatında gerçek bir yük. Sana değer veren gerçekten sevgiye layık biri değilse hayatına alacağın kişi sırtında bir kambur oluyor. Okulu bitirmek şu an en acil iş karşınıza uygun biri çıktı isindiniz neden olmasın hayatın ne getireceği belli değil ki. Benim eşim yurt arkadaşımın abisi kızın hiç aklında yoktu bizi tanıştırmak bir şekilde oldu işte. Sözün kısası doğru kişi zamanını bekliyor ve ondan önce gelmeyecek.
 
Oncelikle Allah rahmet eylesin annene. Ayni yastaymisiz:) ben de bekarim bi de isin kotu tarafi ben ara verdim egitimime. Bence akrabalarinin ne dedigine bakma. Farzet ki bulduklari biriyle yuzuk taktin. Ya anlasamazsan? O zaman arkanda duracaklar mi saniyorsun ? Sahsen benim dusuncem. Bu dunyada kendinden baska kimseye guvenme. Cunku insanlar cikarlari dogrultusunda hareket ederler. Yuzuk atma,bosanma gibi durumlarda akrabalarin arkanda kalacagina pek ihtimal vermiyorum. Bence egitimine oncelik ver,bu arada karsina biri cikarsa da degerlendirirsin. Hakkinda hayirlisi olsun :)
 
Kesinlikle oku oku oku.
Sonra iş güç olayını hallet ve kimseye muhtaç olma.
Öyle düşün evlilik falan.
Annenin tarafına yazık ya.
Bilmiyorlar mı en çok kadınlar okumalıdır.
Sen bir gün parasız kalsan onlar mı sana bakacak?
Hiçbir şeyin garantisi yok.
Kendine meslek edinmeye bak.
Bir de evlilik senin istemenle olacak şey değil pek.
Kısmet bu iş. Yaş sınırını sen belirleyemiyorsun yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…