- 26 Ocak 2019
- 20
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi archhmyr2254
-
Derslerimi zaten cok dusunuyorum.Kendimi dıs dünyaya kapatıp bir an önce okulumj bitirmeye odaklandım.Flört edecek biri derken ben okulumu degistirdim bu sene ve,insanlari yeni taniyorum.Sanki hiç kimse çikmayacskmis karsima gibi geliyor.Cunku bu zamans kadar hic olmadi gibi bir sey.Kapalıyım,ayıplarlar diye uzak durdumYüzük takma aciliyetin ne? Tam güzelce flört yaşayacağın, üniversite zamanlarındasın. Arkadaş ortamın yoksa üniversiteden illa ki biri çıkar karşına. Senin bunları değil, eğer okumaksa amacın derslerini düşünmen gerek.
Sırf yapmak için bişey yapmak bunu aceleye getirmek,hayatının devamını çok etkileyeck bir karar bu çok iyi düşünmen gerek.
Herkesin sevgiye vs ihtiyacı var önceliğin artık kendi hayat düzenini oturtmak olmalı okulunu bitirip birşte çalışıp ayaklarının üzerinde durduktan sonra elinde çok büyük koz olacak eğer eşin sana yanlış yapsa bile,öbür türlü eşinin eline bakmak zorunda kalabilirsin tüm ihtimalleri düşünüp alman gereken bir karar.
Arkadaşım kapalı olmak neden ayıp bir şey olsun? Sen böyle düşünürsen kimse yaklaşmaz zaten sana. Çok bastırmıisın bu duyguları kendine. Psikolojik olarak destek almanı da bir ablan olarak öneririm.
kapalı olmak demedim,kapalı olup sevgilimin olması annemin hoca arkadaşlarına ve hoca olan dedeme göre ayıp.Annem hocaydı.Ama yengeme,enişteme göre olabilir.Babama göre de eh iste.Arkadaşım kapalı olmak neden ayıp bir şey olsun? Sen böyle düşünürsen kimse yaklaşmaz zaten sana. Çok bastırmıisın bu duyguları kendine. Psikolojik olarak destek almanı da bir ablan olarak öneririm.
Sosyal cevrem ve arkadaşlarım var.Ama kız arkadaş olarak tabi.15 yasinda gibi akil istemissiniz demissiniz de keşke böyle olumsuz yorum yazmayıp yardımcı olmaya çalışsanız?Şu anda babam ve arkadaşlarım var benim hayatımda.Teyzem bile çok sinir bozucuOrtada daha aday yok ne yüzüğü?
Ayrıca sevgi ihtiyacınızla cinsel ihtiyacınızı bir tutmayın. Herkes sevmek sevilmek ister ama duygusal boşluğunuzu yanlış kararlarla taçlandırmayın. Sevgiliden önce arkadaş edinmeye bakın. Kız erkek karışık nasıl istiyorsanız. Sevgi ihtiyacı neden illa sevgiliyle giderilsinki ?
Cinsellik yaşanmasına karşı biri değilim ama öyle bir yazmışsınız ki dışarıya da bu sinyali veriyorsanız avcı erkekler için kendinizi potansiyel hedef konumuna getirirsiniz.
Elalem ne der, anne tarafım ne konuşur diye düşünmek yerine okulunuza odaklanın. Sosyal çevre yapın. Arkadaş edinin. 23 yaşınızdasınız çok da küçük sayılmazsınız böyle 15 yaşında biri gibi akıl istemişsiniz.
Yardımcı olacak bir yorum yazdım. Bu enerjiyi dışarıya da veriyorsanız kullanırlar sizi diyorum.Sosyal cevrem ve arkadaşlarım var.Ama kız arkadaş olarak tabi.15 yasinda gibi akil istemissiniz demissiniz de keşke böyle olumsuz yorum yazmayıp yardımcı olmaya çalışsanız?Şu anda babam ve arkadaşlarım var benim hayatımda.Teyzem bile çok sinir bozucu
ya cinsellik derken istek var anlamında.Evlenmeden asla olmaz zaten.Sadece sevildiğimi hissetmek ve bazen de bunun hayalini kurmaktı kastettiğim.Bakın öyle bir hayal kurmuşsunuz ki bir delikanlı çıksın ama öyle ailenizin hacı hoca çevresinden de değil, okumuş üniversiteli bir delikanlı, sizi hemen sevsin ve evlenmeye karar versin hemen çünkü öyle uzun uzun görüşemezsiniz ayıp olur.sonra yüzükler takılsın böylece aileniz görüşmenize karışmasın,birini bul evlen baskısı da kalksın.siz de özgürce cinselliği yaşayın.
Allah aşkına sizinle birebir kafa yapısında,istediğiniz meslek grubunda,bulunduğunuz okulda olacak hemen de yüzüğe razı olacak.yani böyle bir ailenin sizi vereceği damat zaten cinsellik istemenizi kınar.
Ben olacağı söyleyeyim, yüzük takarız canım gönül nikahı helalim diyen sizin bedeninizi bir güzel kullanır sonra da sevgi talepkarlığınızdan sıkılınca bunaldım ben daha öğrenciyim diyip ayrılır.
Babanız razı değilken kimse sizi zorla evlendirmez.o yüzden önce yüzük meselesini bi geçin.mesleğiniz için de bir kocaya muhtaç değilsiniz onu da bir geçin.cinsellik de sevgi de her genç insan gibi normalce yaşayın.istekleriniz normal gerekçeleriniz anormal.belli ki bunalmışsınız.bir psikiyatra gitmelisiniz gerçekten yaşınızın gerektirdiği olgunluk düşüncelerinizde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?